Zaloguj się, aby obserwować  
Lukas1995

Sprzedam owijarke Elho

Polecane posty

Lukas1995    6
Napisano (edytowany)

Sprzedam owijarke sprawna więcej informacji pod nr tel.575-980-246 Cena 6500zł do negocjacji

20230429_181412.jpg

20230429_181403.jpg

Edytowano przez Lukas1995

Lukas1995    6
Napisano (edytowany)

Gdyby coś owijarka sprzedana nieaktualne 

Edytowano przez Lukas1995

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

• Podobna zawartość

• Przez Czechu998
      Panowie potrzebuje pomocy , wyrwało mi wtyczkę ze sterownika owijarki sipma maja (stary typ ) na szczęście nie uszkodziło tych kabli tylko wyciągło je z wtyczki . Potrzebuję zdjęcie środku tego sterownika żeby podłaczyć te przewody 

• Przez tay29
      witam
      mam zamiar kupic owijarke samozaladowcza w automacie i chcialbym sie zapytac jak sie sprawuje euromilk. czy polecacie cos innego. dodam ze w przyszlosci chcialbym zrobic sprzeg z prasa wiec tylko automat wchodzi w gre.
    • Przez Radar18
      Witam. Chciałbym poruszyć temat odnośnie owijarki samozaładowczej (rolmako). Owijarka przy próbie podniesienia beli na karuzelę nie ma siły, aby ją udźwignąć. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem i chciałby się podzielić jak go rozwiązał?
    • Przez damian123141
      szukam kogoś kto by przerobił owijarke stacjonarną na samozaładowcza. województwo wielkopolskie i łódzkie
    • Przez rewoluszyn
      Witam wszystkich. Założyłem ten temat, ponieważ zamierzam zająć się produkcją owijarek samozaładowczych z przednim lub bocznym załadunkiem (zależy od potrzeb nabywcy). Chodzi mi głównie o przystosowanie popularnych owijarek stacjonarnych do specjalnego podwozia z ramieniem załadowczym. Moim produktem będą właśnie takie podwozia. Dzięki czemu każdy kto posiada zwykłą owijarkę Będzie mógł niewielkim kosztem otrzymać maszynę o parametrach pracy jak sipma maja czy pronar. Dostępne będą 3 opcje sterowania: ręczne, pół automat, automat. Rozmiar kół i inne szczegóły zależne od woli kupującego. Myślę że koszt takiego podwozia nie przekroczy 10tys. w najbogatszej wersji.
      Co sądzicie o tym produkcie? Czy ma szansę wzbudzić zainteresowanie nabywców?
      W razie pytań piszcie chętnie wszystko wyjaśnię.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj