Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, raven18 napisał:

Znajomy znalazł drugą połówkę, z piątką małych dzieci, od tego czasu urwał się z nim kontakt ... czasem może lepiej nie szukać 🙃

To za***iście , swoich już nie musi robić 😉

Opublikowano (edytowane)

@raven18 Lepiej nie szukać i zostać sam, to też nie jest dobre rozwiązanie. Szukać i wpakować się w bagno, to też źle. Czekać i liczyć, że jakaś kobieta mnie znajdzie, to też kiepski pomysł, bo można tak czekać do grobowej deski. 

Do mnie kiedyś taka jedna pisała z gromadką dzieci (najstarszy syn już pełnoletni), to z rozmowy wynikło, że prawie każde dziecko miało innego ojca.

Edytowane przez bergman31
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dnia 11.10.2023 o 20:23, bergman31 napisał:

Może jeszcze zrobić makijaż i szpilki założyć🤣

Ja się dziewczynom od razu prezentuje z każdej strony w samych spodniach. Jeśli która chce więcej nie ma sprawy. Znajdują się takie jajcary co chcą😂

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
bergman31 napisał:

@raven18 Lepiej nie szukać i zostać sam, to też nie jest dobre rozwiązanie. Szukać i wpakować się w bagno, to też źle. Czekać i liczyć, że jakaś kobieta mnie znajdzie, to też kiepski pomysł, bo można tak czekać do grobowej deski. 

Do mnie kiedyś taka jedna pisała z gromadką dzieci (najstarszy syn już pełnoletni), to z rozmowy wynikło, że prawie każde dziecko miało innego ojca.

popadasz ze skrajności w skrajność

Opublikowano
12 godzin temu, raven18 napisał:

Znajomy znalazł drugą połówkę, z piątką małych dzieci, od tego czasu urwał się z nim kontakt ... czasem może lepiej nie szukać 🙃

@Aktywnyrolnik7245 @bergman31To już gorzej nie mógł trafić swoich już nie zrobi bo za dużo. Najlepiej wogóle nie szukać na sztuke za wszelką cenę aby tylko znaleźć. Jak się trafi sama to tak jak nie to i tak. będzie. Nie ma co się martwić. Trzeba zająć się pracą i nie rozmyślać. Samemu też dobrze żyć. Przynajmniej ja nie narzekam. Co chcę to robię, kupuję. Nie ma żadnych kłótni itp. 

Opublikowano

myslalem ze 99 to rocznik..

gdy rodzicow braknie to wtedy zacznie sie problem..

czasami gdy zostane sam w domu na chile to dziwnie sie czuje, nie wiem jak by to bylo samemu mieszkac. nigdy nie mialem takiego doswiadczenia na dluzej niz 2 dni.

Opublikowano

wole nie sprawdzac.

dom zawsze pelny ludzi i nagle pustka-na 140 metrach....jeszcze jak masz zajecie,czy gdzies wyjs,cos zrobic a tak na emeryturze czy rencie ?? ludzie pierdolca dostaja,.

szostej rano jeszcze nie ma a oni na zakupy ida..do lekarza chodza co miesiac zeby sobie pogadac..

Opublikowano

tak samo uważam jak Jacek, dzieciaki czasem dają w kość, są za głośno, jak to dzieci, a czasem człowiek potrzebuje trochę ciszy i spokoju

ale jak czasem gdzieś pojadą że jestem sam w domu, to jakoś coś jest nie tak, czegoś brakuje

Opublikowano

czasami mi to sie zdarza-dzieci juz dorosle ,maja swoje domy zycie. zostala najmlodsza ale  800 wezmie tylko niecaly miesiac 😂

teraz to zyjemy  lepiej niz po slubie.po prawie 30 latach.

Opublikowano

Jak tu niektórych czytam to nie dziwię się że jesteście sami. Wymagania wobec kobiety jakbyście byli co najmniej jakimiś książętami z Arabii. Żeby wymagać to trzeba coś od siebie dać. A najlepiej to nie wymagać tylko się dogadać. Życie w związku nie polega na stawianiu siebie na pierwszym miejscu i reszta ma się dostosować. Ma być kompromis. Jak go nie będzie to prędzej czy później ktoras że stron będzie chciała się uwolnić z takiego związku. Dlatego na waszym miejscu nie patrzyłbym że jaka kobieta ma dziecko czy jest po przejściach. Tylko patrzył na to co ma w głowie, bo to że kiedyś źle trafiła to każdemu się może zdarzyć. 

• Like 2
Opublikowano
krzychu121 napisał:

Jak tu niektórych czytam to nie dziwię się że jesteście sami. Wymagania wobec kobiety jakbyście byli co najmniej jakimiś książętami z Arabii. Żeby wymagać to trzeba coś od siebie dać. A najlepiej to nie wymagać tylko się dogadać. Życie w związku nie polega na stawianiu siebie na pierwszym miejscu i reszta ma się dostosować. Ma być kompromis. Jak go nie będzie to prędzej czy później ktoras że stron będzie chciała się uwolnić z takiego związku. Dlatego na waszym miejscu nie patrzyłbym że jaka kobieta ma dziecko czy jest po przejściach. Tylko patrzył na to co ma w głowie, bo to że kiedyś źle trafiła to każdemu się może zdarzyć. 

👏👏👏👏🤝👍

Opublikowano

To mamy podobne wymagania , poprostu puszyste kobiety nie są w moim typie, i nie wiem czy bym umiał wychować nie swoje dziecko

Opublikowano
19 godzin temu, bergman31 napisał:

Masz już 43 lata na karku, próbujesz pomóc szczęściu przez jakieś portale, Tindery?

Opublikowano

Do tego programu chłopaki,ale tam zwykłych rolników nie biorą 🤷

11 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Masz już 43 lata na karku, próbujesz pomóc szczęściu przez jakieś portale, Tindery?

Z tego typu to chyba najlepsza sympatia

Opublikowano
5 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Na Tinderze nie znajdziesz żony, noo w sumie możesz znaleźć żonę... swojego najlepszego kumpla 😄😉

Ktoś tu polecał kiedyś jakieś Lento

Opublikowano
45 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Do tego programu chłopaki,ale tam zwykłych rolników nie biorą 🤷

W życiu bym się nie zgłosił do takiego tvSHOW..., wystarczy dać swój anons w kilka miejsc ze swoim zdjęciem wraz z rzeczowym opisem i panienek znajdzie się tyle co Waldzio miał listów 😁😉

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

W życiu bym się nie zgłosił do takiego tvSHOW..., wystarczy dać swój anons w kilka miejsc ze swoim zdjęciem wraz z rzeczowym opisem i panienek znajdzie się tyle co Waldzio miał listów 😁😉

Ja tak samo 

A jakie portale najlepsze żeby zamieścić takie ogłoszenie?

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v