Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ja tak samo 

A jakie portale najlepsze żeby zamieścić takie ogłoszenie?

Ja pierdzielę, mówi że mu zależy na byłej, a o anonsach matrymonialnych myśli zamiast tamto ratować.   xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

Ja pierdzielę, mówi że mu zależy na byłej, a o anonsach matrymonialnych myśli zamiast tamto ratować.   xD

Ratuje ,ale co jak serce się zagoi trza będzie stanąć na nogi i szukać nowej miłości 

Bardzo mi zależy

Opublikowano
38 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ja tak samo 

Na fb na jakiejś grupie. Nawiązać dyskusje trochę podpuścić, ona napisze priwa z pretensjami. Zmieniasz temat np. widzisz zdjęcie z wakacji w Sromowcach... Pytasz, coś koło tego, że tam byłeś, albo chciałbyś pojechać i ją urabiasz. Ona nabiera zaufania, bo nie wyskoczyłeś z propozycją sexu tylko przypadkiem się zgadaliście i opowiada odkrywa się, ty słuchasz i udajesz zainteresowanie.  Po pewnym czasie sama chce się spotkać i porozmawiać na żywo bo "po co tyle pisać i pisać jak można normalnie" Na początku masz " wątpliwości" czy to aby dobry pomysł. W końcu "ulegasz"

• Haha 5
Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Na fb na jakiejś grupie. Nawiązać dyskusje trochę podpuścić, ona napisze priwa z pretensjami. Zmieniasz temat np. widzisz zdjęcie z wakacji w Sromowcach... Pytasz, coś koło tego, że tam byłeś, albo chciałbyś pojechać i ją urabiasz. Ona nabiera zaufania, bo nie wyskoczyłeś z propozycją sexu tylko przypadkiem się zgadaliście i opowiada odkrywa się, ty słuchasz i udajesz zainteresowanie.  Po pewnym czasie sama chce się spotkać i porozmawiać na żywo bo "po co tyle pisać i pisać jak można normalnie" Na początku masz " wątpliwości" czy to aby dobry pomysł. W końcu "ulegasz"

Cóż za historia 😄

5 minut temu, Mateusz1q napisał:

Ta Ola fajna 

No fajna, z tej Blanki to taka trochę wariatka

Opublikowano
21 minut temu, Kowalsky30 napisał:

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

Cóż za historia 😄

Historia oparta na faktach autentycznych sprzed paru miesięcy. Ktoś na grupie pyta od kiedy liczy się wypas. Jakaś pani odpowiada, że teoretycznie nawet przed złożeniem wniosku, pewien facet wie o tym ale twierdzi, że od dnia złożenia wniosku. Ona pisze na messenger i każe nie pouczać, bo pracuje w arimr itd itd. Oczywiście trochę podkoloryzowana, bo bez happy endu- do spotkania nie doszło, reszta się zgadza.

8 godzin temu, krzychu121 napisał:

Wymagania wobec kobiety jakbyście byli co najmniej jakimiś książętami z Arabi

Księżniczki też mają wymagania. Ten taki tamten owaki. I co zabronisz im?

1 godzinę temu, bergman31 napisał:

Wybredny nie jestem ale jakieś wymagania mam. A czy znajdzie się jakaś lub nie, to mi to dużej różnicy nie robi. 

Racja. Lepiej być samemu niż iść na zgniłe kompromisy zwane przez niektórych złotym środkiem

• Like 2
Opublikowano
4 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ja tak samo 

matrymonialne w tygodniku poradniku rolniczym .telegazeta tvp.

orawiok a te sromowce to maja byc wyzne czy nizne ??

ciekawe czy twoje rozmoy z ogarkiem wyplyna kiedys na poufnej rozmowie ?? 

Opublikowano (edytowane)

A masz łorowiaczek swoje rozmowy ....😁😁😁😁

Screenshot_20230917-112629.png

Jak tam barany ....prowadziłeś szczać dzisiaj ?😁😁😁

Widzę temat założyłeś nowy ...🤪

Kto to wpuszcza na forum takie coś .🤔

Screenshot_20231009-201037.png

A tu mnie straszył że na PiS będzie głosował 🤪

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
10 godzin temu, krzychu121 napisał:

Dlatego na waszym miejscu nie patrzyłbym że jaka kobieta ma dziecko czy jest po przejściach. Tylko patrzył na to co ma w głowie, bo to że kiedyś źle trafiła to każdemu się może zdarzyć. 

gorzej jak jej ex a zarazem biologiczny ojciec dziecka dziany i wiesz że mu materialnie nigdy nie dorównasz jeśli chodzi o to co dla kobiety i dziecka jesteś w stanie zaoferować 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Widocznie chce być wydojony ...

Za stary jestem aby dać się wydoić. 

34 minuty temu, konteno napisał:

pytanie czy jest z czego 

Dom, budynek gospodarczy, kawałek pola.

Opublikowano

9 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Placek fascynuje mnie twoja skomplikowana struktura własności 🤔....ja nie rozumiem jak można przeżyć życie i niczego się nie dorobić i stać za ciecia przy drzwiach na starość ...🤪

twoja struktura jest prosta-zdrowe nogi,chora glowa..

wiecej wnukami sie zajmuj a mniej mna i wtedy nie bedziesz mial czasu na bredzenie..

Opublikowano
9 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

Historia oparta na faktach autentycznych sprzed paru miesięcy. Ktoś na grupie pyta od kiedy liczy się wypas. Jakaś pani odpowiada, że teoretycznie nawet przed złożeniem wniosku, pewien facet wie o tym ale twierdzi, że od dnia złożenia wniosku. Ona pisze na messenger i każe nie pouczać, bo pracuje w arimr itd itd. Oczywiście trochę podkoloryzowana, bo bez happy endu- do spotkania nie doszło, reszta się zgadza.

😂 No to tylko ją wkurwił,a nie zbajerował

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v