Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Czas leczy rany. Wcześniej ktoś pisał już ile na świecie jest tego kwiatu.

Jako osoba, która już cwierc wieku przeżyła, chciałbym powiedziec ze swojego doświadczenia, że te słowa są w 100% prawdziwe.

Opublikowano

Andrzej jak Ci zależy na tej dziewczynie to się na nic nie oglądaj tylko walczysz :)

Ja teraz walczę o pewna dziewczynę na której mi bardzo zależy, już nawet przyjąłem pozycje konspiranta i psychologa :) i szczerze to wczoraj sama mi napisała, że jak ogląda moje zdjęcia na n/k to czuje się o mnie zazdrosna(prościej chce być ze mną :) ) no i teraz to już mam z górki :)

Opublikowano

nic na siłe, tylko spokój nas ratuje... spokój, nie obojętność i zamknięcie się w czterech scianach... chodzić patrzec wypatrywac... szukać ale nie na siłe... iść na dyske ale nie szukac w każdej potencjalnej żony...

Opublikowano

Haha, dawna prawie zapomniana koleżanka dzwoni do mnie dzisiaj i pierwszy tekst jaki usłyszałem to :

" Cześć, kiedy idziemy pić?" ;) hehe

Ostatnio jak ją widziałem to abstynentem była :D

Kobieta zmienną jest... i nie ma chu** ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v