Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

hehe panowie slub bedzie za jakies 6 lat:D narazie sa wazniejsze sprawy;) Tesciowa jest podobno spoko i nawet mnie pozdrawiała ostatnio... ale Tesciu tu mnie pewnie z flinta przywita:D

Opublikowano

tylko się nie przejmuj jak na obiad dostaniesz czarna polewkę.w moich okolicach często tak bywa i wcale nie ma powiązania z czarna polewka z "Pana Tadeusza".a jak teściu postawi wódeczkę to już jesteś zaakceptowany.

Opublikowano
hehe panowie slub bedzie za jakies 6 lat:D narazie sa wazniejsze sprawy;) Tesciowa jest podobno spoko i nawet mnie pozdrawiała ostatnio... ale Tesciu tu mnie pewnie z flinta przywita:D

;) mam ten sam problrm :) Z tesciowa to idzie pozartowac i sie smiac do bolu czy pogadac na powaznie a ojciec mojej to chyba nigdy ze mna zdania nie zamienil, a zaznacze ze razem jestesmy 4 lata ;) i powiedz mi Cichy007 czy zwykle nie jest odwrotnie nie?? :)

Opublikowano
...a ojciec mojej to chyba nigdy ze mna zdania nie zamienil, a zaznacze ze razem jestesmy 4 lata ;)

Razem? 4 lata? Z ojcem??? ;):)

wybacz nie mogłem się powstrzymać :)

A teściowie mają gospodarę? Jak nie to pewnie ojciec Twojej kobity, nie chce żeby jego córa na gospodare poszła.

Opublikowano

no fakt oni nie maja gospodarstwa ;) ale jej matka to caly czas mnie namawiala zebym zostal na gospodarce, chociaz wcale nie musiala bo czlowiek w to wrasta zaraz po urodzeniu wedlug mnie.

Opublikowano

W naszych stronach jest odwrotnie! Jeśli ktoś zostaje na gospodarce to czyli musi być "nieukiem" i nadającym sie tylko do pracy fizycznej..;/ no i mało która dziewczyna chce spojrzeć na rolnika w sumie jej sie nie dziwie praca praca praca... a skoro ktoś jest nauczony cały dzien siedziec w net i nic nie robic a mama obiad poda itp hehe wiedz wieś jest "beee" hehe ja się nie przejmuję ale jest kilku starszych kumpli którzy przekroczyli 30tkę i sie przejmują;/ Trzeba zmienic tę tendecje życie na wsi zmieniło sie prawie wszystko robią maszyny, wszystkiego masz pod dostatkiem i co ważne ZDROWE!!!!!!! A

Opublikowano
W naszych stronach jest odwrotnie! Jeśli ktoś zostaje na gospodarce to czyli musi być "nieukiem" i nadającym sie tylko do pracy fizycznej..;/ no i mało która dziewczyna chce spojrzeć na rolnika w sumie jej sie nie dziwie praca praca praca... a skoro ktoś jest nauczony cały dzien siedziec w net i nic nie robic a mama obiad poda itp hehe wiedz wieś jest "beee" hehe ja się nie przejmuję ale jest kilku starszych kumpli którzy przekroczyli 30tkę i sie przejmują;/ Trzeba zmienic tę tendecje życie na wsi zmieniło sie prawie wszystko robią maszyny, wszystkiego masz pod dostatkiem i co ważne ZDROWE!!!!!!! A

Moja dziewczyna stwierdziła że chce żebym został urzędnikiem;) praca 5 dni w tygodniu po 8 godzin;) tylko jakoś mnie to nie ciągnie.

Opublikowano

Wiesz zkadś znam to! Miałem kiedyś dziewczynę która chciała abym nie pracował w rolnictwie..Byłem jeszcze młody ale w życiu nauczyłem sie jednego nie rob tego co ci każą tylko co ci serce podpowiada.. no i wybralem-rolnictwo;) czasami jak mnie "była dziewczyna" widzi jak jadę do pracy z siewnikiem czy pługiem na jej twarzy widzę ironiczny uśmiech.. Ja sie nie przejmuje ponieważ robie to co kocham. a zkobietami to róznie raz jest za dużo a raz nie ma żadnej :D :rolleyes: :D B)

A co uważącie o szukaniu dziewczyny przez net? wiem że kilka osób znalazło bratnią dusze...chociaż to troche kicz.

Opublikowano
W naszych stronach jest odwrotnie! Jeśli ktoś zostaje na gospodarce to czyli musi być "nieukiem" i nadającym sie tylko do pracy fizycznej...

No to kurna dajcie studencika, intelektualiste na gospodare i niech opanuje zasady tam panujące,

technologie plonu, czy hodowli,... Znam takich, krawaciaży-miastowych z nową fantazją, naczytali się książek

i się garną do gospodarzenia, a potem zdziwieni, że nakład poniesiony na nawozy i opryski przerósł dochody z plonów :rolleyes: :D . Z tym się trzeba urodzić :D

Opublikowano

Panowie ja Karoline poznałem przez neta... Tzn. tata był u znajomego gospodarza i wylukał ze on ma córke... a ja wiedzialem tylko jak sie nazywa nic wiecej.... powoli skolowalem nr gg troche pisalismy pozniej ja bylem u niej w szkole i sie zobaczylismy dalej juz jakos poszlo... ale ogolnie to wiesz roznie to bywa z tymi dziewczynami z neta... hehe wtedy to pisalem z nia bo ma duze gospodarswo;p

Opublikowano
W naszych stronach jest odwrotnie! Jeśli ktoś zostaje na gospodarce to czyli musi być "nieukiem" i nadającym sie tylko do pracy fizycznej..;/

U nas tak samo mówią nie tylko na wsi ale w domu stwierdzenia bo jak ktoś jest najmłodszy to przejmuje gospodarstwo a nie środkowy jak ja

I z tego względu że olewałem szkołę wszyscy mi mówili że będziesz świniarzem

I choć jestem może trochę uczony z czym innym problem to mam dziewczynę

Opublikowano

Poznawanie dziewczyn przez net jest bardzo fajne :rolleyes: nie mam w tym z byt dużej wprawy ale Ta którą poznałem niedawno jest super :D niedługo mam zamiar się z Nią spotkać :D . A co do wybory dziewczyna - rolnictwo to w miom przypadku wygrywa rolnictwo bo nie wyobrażam sobie innej pracy a jak jej nie pasuje to jest jej sprawa B)

Opublikowano

Okazała się męszczyzną. :rolleyes:

Ja tam pozytywnie na to patrze, przez pewien portal poznałem w ciągu 2 lat 4 wyjątkowe dziewczyny.

Z dwoma sie spotykałem (suma sumarum nie wyszło, ale nie żałuję). Trzecia to pociecha do pogaduch, nigdy się nie spotkamy. Za to ostatnia to filmowa opowieść (coś jak "Masz wiadomość" z Megg Ryan).

Zwróciłem jej uwagę, przypadkowo trafiając na jej profil, gdyż miała rażący błąd w "skąd jestem". Napisała For For Away, poprawiła i zaczęliśmy gaworzyć. Dziewcze jest strasznie aroganckie, pewne siebie i prześliczne (widziałem na żywo. Mieszka w niemczech i z racji odległości mogłem sobie pozwolić na bardzo luźną gadkę, zaprzyjaźniliśmy się i nie długo znowu się spotkamy. Bardzo ciekawe rzeczy moga spotkać na takich portalach.

Za nic bym tego nie odpuścił.

Opublikowano

według mnie przez neta lepiej nie choć zdarzaja sie udane pary... mój sąsiad poznał dziewczyne z drugiego końca Polski... tzn on tu z Pomorza a ona z Krakowa... sa małżeństwem... ale moje zdanie jest takie lepiej poznać real... przecież my nie jesteśmy jacyś inni gorsi... żeby tak poznawać...

Opublikowano

Nie no była dziewczyna tylko chyba nie o takiej chłopak snił;D i mial jeszcze problem bo okazało sie ze jej babcia mieszka kilka domow dalej od niego i jak przyjechala na ferie do baqbci to krok w krok za nim chodziła nawet do szkoły:d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v