Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ah tam mnie te sprżety latają koło du.... jak by miała jakiegoś władka z przednim to tak ale Jd nie robi na mnie wrażenia tyle że ładnie Ona się może przy nim prezentować :P I tak jak coś to ja zostaje u siebie więc a mnie tam potrzeba jej 1400ha do szczęścia mnie starczą moje 15 też idzie się napracowac jak sie chce

Opublikowano

Dobre, dobre, dobre:) fajne rzeczy mozna tu poczytac, a slyszeliscie: "jechoł riolnik na ciągniku, smaczne liody wiózł w koszyku..."??? nie szukajcie dziewczyny ktora ma opór hektarow i sprzetu, bo z reguly to wszsytko maja jej rodzice, a ona szczerze ma to gdzies, woli sie wyksztalcic, ale na role juz nie wroci, chyba ze zyje w stereotypie, to wyprowadzce mnie z bledu, chociaz znam dziewczyny ktore bardzo lubią ziemie i prace na niej. A dobry sposob na dziewczyne?? nigdy nie podchodzcie od tylu :P

Opublikowano
Dobre, dobre, dobre:) fajne rzeczy mozna tu poczytac, a slyszeliscie: "jechoł riolnik na ciągniku, smaczne liody wiózł w koszyku..."??? nie szukajcie dziewczyny ktora ma opór hektarow i sprzetu, bo z reguly to wszsytko maja jej rodzice, a ona szczerze ma to gdzies, woli sie wyksztalcic, ale na role juz nie wroci, chyba ze zyje w stereotypie, to wyprowadzce mnie z bledu, chociaz znam dziewczyny ktore bardzo lubią ziemie i prace na niej. A dobry sposob na dziewczyne?? nigdy nie podchodzcie od tylu :D

dokładnie tak jest panie kolego... prędzej z miasta nas zechce :P a z wioski to różnie... "te z hektarami" właśnie najczęściej czmychają gdzieś w świat

Opublikowano

Z tego co ja wiem no co Ona mi mówiła nie każda by chciała, no to powiedziała że jej tu dobrze i nie ma zamiaru się z tąd ruszać, mam nadzieje że tak zostanie na wieki wieków......Ona to jest tak jak @Pati, lubi rolnictwo a wieś to juz wogóle, na dodatek jedynaczka, czyli są troszke inne od tych co mają rodzeństwo bo taka jedynaczka ma wszystko co chce a jak rodzice mają kase to wogóle,Jest ode mnie pewnie lepsza w jeździe ciągnikiem bo ma opanowane do perwekcji prowdzenie 150konnego JD czyli ja moge się schować bo ja to bym się pogóbil w takim ciągniku :D:( , A czemu się nie dziwisz że nie chcą zostać na wsi widze że ty to sie miastowy robisz, nie chciałbym nigdy mieszkać w mieście, ona narazie też, w tym smrodzie dymie i wogóle a na wsi to zapach gnojówki i spaliny od C-360 sama przyjemność :P:(:(

Opublikowano
Z tego co ja wiem no co Ona mi mówiła nie każda by chciała, no to powiedziała że jej tu dobrze i nie ma zamiaru się z tąd ruszać, mam nadzieje że tak zostanie na wieki wieków......Ona to jest tak jak @Pati, lubi rolnictwo a wieś to juz wogóle, na dodatek jedynaczka, czyli są troszke inne od tych co mają rodzeństwo bo taka jedynaczka ma wszystko co chce a jak rodzice mają kase to wogóle,Jest ode mnie pewnie lepsza w jeździe ciągnikiem bo ma opanowane do perwekcji prowdzenie 150konnego JD czyli ja moge się schować bo ja to bym się pogóbil w takim ciągniku :(;) , A czemu się nie dziwisz że nie chcą zostać na wsi widze że ty to sie miastowy robisz, nie chciałbym nigdy mieszkać w mieście, ona narazie też, w tym smrodzie dymie i wogóle a na wsi to zapach gnojówki i spaliny od C-360 sama przyjemność :(:(:(

Jak jeździ John-em i jest jedynaczka to tak jak mowisz raczej nie bedzie chciala uciekac ze wsi jak inne, bo jej tu dobrze i tyle. Sam jestem jedynak to wiem ze jest mi dobrze tak jak jest i ze wsi nie uciekne.

Opublikowano
Moje koleżanki z wioski pouciekały... i w d... mają no chyba że na dyske trzeba... ale ja póki co wole zabawe w Kamienu Kraj. i tam poznałem moja nowa sympatie...

Na zabawie nad Mochlem????, co sobote tam są ja bylem tam 2 razy za***iście ale drogi powrotnej nie pamiętam bo ciemno było, ale wole na wiosce u nas bo mam teren obeznany

Opublikowano (edytowane)

pewnie że nad Mochelem, w porzo zabawa co? tylko że ja z kulturką, bez piwka czy tam z % co innego... ewentualnie papierosek... czasem wpadam tam z Agatą teraz ale jak długo to nie wiem ;) narazie fajnie jest i to że trzy lata starsza mi nie robi... ale nie wiem jak jej tam :(

Nie cytujemy poprzedniego posta... - krolikNH

Edytowane przez krolikNH
Cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano

Zajebiaszcza tylko czlowiek tam nikogo nie zna i wogole tam to mogłem sobie pozwilic na % ale na wiosce jeśli teraz w sobote cos będzie to ostatni raz będę pod %%%% a jeśli w następna to prawdopodobnie Ania będzie juz na wakacjach u kuzynki z wioski i wtedy lepiej nie bo można źle wyjść na tym lepiej bez%% a wyrwać ja na parkiet ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v