Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rady jak najbardziej przydatne :] Tylko u mnie to same głupki, przejdziesz się z dziewczyną, zaraz hehe,hahaha,hihi... Ale tym nie ma co się przejmować, ty się ożenisz, a oni zostaną z tym hihihahahehehooho :(. U mnie to same tapety... Nie ma jak to mieć 3 chłopakow w ciągu tygodnia.

Mam to samo ale też taki problem że co urodziwsza i mądrzejsza to na chłopaków ze wsi nawet nie patrzy tylko wszystkie nagle miastowe się robią :angry: :angry: :angry: :angry: I gardzą wsią, a to przecież ona "karmi" wszystkich ludzi

Opublikowano

@Kasztanka: ja przeczytałem :)

tak mnie zastanawia fakt, bo miałem kilka takich sytuacji, dlaczego gdy chłopak się dziewczynie podoba, a znają juz sie, to ona sie do niego przymila i gadka-szmatka te sprawy, nagle chłopakowi zaczyna sie to podobać i zaczyna swój 'taniec godowy' a ona wtego wielce trudną udaje?

Nawet ładnie to koleżanka ujęła - tylko zabrakło tego jednego zdania - ze jeśli się nie uda to NIC NA SIŁĘ !!!! - poprostu jak dla mnie musi cos jak to mówią zaiskrzyć

PS - powodzenia wszystkiego w miłosnych podbojach - pamiętajcie ze w sobote jest wasz szczęśliwy dzień :) 07-07-07

słyszałem, że to jednak pechowa data w astrologii oznacza kosę i nagle wszyscy zaczeli odwoływac śluby tego dnia? :(

• Root Admin
Opublikowano

czuje sie zaproszony na wesele :)

na ostatnim wlasnie poznalem sympatyczna dziewczyne, nie czekalem wcale 2-4 na 1. kontakt, juz w poniedziałek rano do niej dzwonilem:)

jak na razie jest bardzo sympatycznie - jedyny problem to fakt ze mieszka... 420km ode mnie :( no ale coz - nikt nie powiedzial ze bedzie lekko:(

trzeba walczyc bo wydaje sie ze warto, czego wszystkim zycze:)

Opublikowano
lepiej nie :)

teraz to tylko czasem ucho mnie boli od telefonu :) a tak to bym chyba wogole od kompa nie odchodzil :) a wiadomo kazdy musi tez pracowac :)

heh Dal bys Jej miano adninistratorki i git :(:)

Opublikowano
ojjj panowie :) pozdrawiam i ide spac z moja kochana >jest u mnie na noc< :) hehehe....tylko wiecie nikomu ani słowa :) cisza :)

hehe spoko ja nikomu nie powiem :(:):)

narazie tylko ja wiem :):):)

...cisza...

• Root Admin
Opublikowano
i jak tam podboje miłosne :) - który śpiewał pod balkonem a który hipnotyzował laski oczami - przyznajcie się :(

ja tam dalej tylko smski wysylam - ciezko nawet zadzwonic jak sie pol dnia na traktorze siedzi albo w innej robocie

tak btw: niezle mi ktos stracha napedzil z serwerem AF

pozdrawiam

YacentY

Opublikowano
ja tam dalej tylko smski wysylam - ciezko nawet zadzwonic jak sie pol dnia na traktorze siedzi albo w innej robocie

tak btw: niezle mi ktos stracha napedzil z serwerem AF

pozdrawiam

YacentY

wlasnie Jacku jak to sie stalo?? ja zauwazylem ze to dzisiaj od godziny 00:03 do 21.10 chyba bylo :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v