Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hm, a więc jest taka sprawa jest pewna dziewczyna gdzie Ona wie o mnie no i ja o niej od mojego kolegi (razem pracują),chciałem numer telefonu do niej żeby mu dała dla mnie ale nie chciała mu powiedzieć go (pewnie ma jakieś ale do tego tak wywnioskowałem). Ale zdobyłem numer tel. stacjonarnego i nawet próbowałem zadzwonić tylko nie wiem co mam powiedzieć na początku, poradźcie co mam powiedzieć z góry DZIĘKUJĘ???

Moze po prostu popros ja do tel. i sie przedstaw?? i sprobuj zaprosic na pogawedke??

Opublikowano (edytowane)

No i zadzwoniłem, gadałem z nią b. długo, ale cóż już za późno ma już kogoś od niedawna, tego kumpla to uduszę normalnie, jestem taki wkurzony na niego że hey że tak zj.bał sprawę, nie zapomnę mu tego bo jak się okazało to miał numer tel. kom. już dawno, dzięki rafał88, akurat ona odebrała i tak fajnie się z nią rozmawiało, to nazywa się mieć pecha w tych sprawach!

/// po przecinku należy zrobić spacje

Edytowane przez andrzej2110
różne błędy
Opublikowano
No i zadzwoniłem, gadałem z nią b. długo, ale cóż już za późno ma już kogoś od niedawna, tego kumpla to uduszę normalnie, jestem taki wkurzony na niego że hey że tak zj.bał sprawę, nie zapomnę mu tego bo jak się okazało to miał numer tel. kom. już dawno, dzięki rafał88, akurat ona odebrała i tak fajnie się z nią rozmawiało, to nazywa się mieć pecha w tych sprawach!

/// po przecinku należy zrobić spacje

no szkoda ale przynajmniej masz pewność ze zrobiłeś wszystko co mogłes - gdybyś nie zadzwonił to do końca zycia byś sobie nie darował

Opublikowano
hehe ale nasze trio ma trzech ;) Chociaż pewnie zaraz ja sam zostane jak @zetor i @maricn974 sie zabiorą za te sprawy B);)

Jak @zetor i @marcin974 Cie zostawia to przyjmiesz nowych czlonkow,napewno tutaj takich nie brakuje ;)

Opublikowano
Wy tu panowie gadu gadu a dziewczyny tylko czekaja. Wiec brac sie do roboty!!! ;)

No właśnie! Do roboty chłopcy! :)- zbliża się weekend, Wasze trio wciąż trwa. Więcej energii, otwartości, śmiechu, żartowania, bardziej czarować, z uśmiechem, mniej pierś wypinać, zaś dystans do siebie bardziej uwypuklić- wtedy "wzięcie" będzie zdecydowanie większe- dziewczyny preferują tego typu zachowanie, bo jeśli facet potrafi z przymrużeniem oka traktować siebie i świat (co nie znaczy, że lekceważąco), to oznacza, że wewn. siłę posiada, więc inwestycja trafiona (sorry, ale takie spojrzenie damskie :) ).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v