Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie! Wy to możecie normalnie reklamę zrobić i będzie taka fala nowych użytkowników, że prawie jak tssu nami (czy jak tam to sie pisze :rolleyes: ) .

Opublikowano

o czym mozna romawaic z dziewczyna ktora niedawno poznalem i spotkalismy sie na zabawie, ulicy itp. tam gdzie jest duzo ludzi?? a koniecznie hce ja zaczepic

Opublikowano

ten blondynek z kabaretu Ani Mru Mru powiedział kiedyś takie zdanie "rzucenie palenia to bardzo prosta sprawa, sam rzucałem już ze 20 razy" no i tu muszę się z nim zgodzić :rolleyes: bo to faktycznie bardzo proste tylko jak wytrzymać po tym rzuceniu. Na szczęscie mnie ten nałógnie wciągnął

Opublikowano

Sorry tommyy ze sie wtracam ale mam teraz ''pytanie do uwodzicieli'' Wyciagnolem dzieewoje na spacer parkiem o blasku ksiezyca i bedzie to niedlugo a wzwiazku z tym prosze zebyscie mi podpowiedzieli o jakie tematy mam zachaczyc w rozmowie..znam sie z nia dobrze i nie ukrywam mowimy sobie o naszych problemach ale to jest taki ..pierwsze jakby nasze spotkanie na plaszczyznie miejmy nadzieje wyzszej niz kolezensko-przyjacielska. Chcialbym zebysmy rozstajac sie po wyjsciu a raczej zeby ona czula niedosyt rozmowy [wiecie o co mi chodzi?]

Opublikowano

no to ja namieszam teraz w temacie - bo mam pytanie do Farmerów ??? - co powinna zrobić dziewczyna zeby zwrócić na siebie uwage chłopaka (farmera) - znam takiego jednego z widzenia i mi sie podoba - nawet sie uśmiechnie czasem do mnie no la ewiecie ja bym chciała czegoś więcej

POMOCY !!!

Opublikowano
no to ja namieszam teraz w temacie - bo mam pytanie do Farmerów ??? - co powinna zrobić dziewczyna zeby zwrócić na siebie uwage chłopaka (farmera) - znam takiego jednego z widzenia i mi sie podoba - nawet sie uśmiechnie czasem do mnie no la ewiecie ja bym chciała czegoś więcej

POMOCY !!!

ej, ej moze do tego to jakis oddzielny temacik :rolleyes:

Opublikowano
Jezus Maria aż 37 stron nastukaliście >.> Jak ja to przeczytam? Chcecie mnie wykończyć chyba :rolleyes:

przeczytać to pół biedy ale wszystkie wskazówki spamiętać to dopiero wyczyn :lol: ;)

Opublikowano
Jezus Maria aż 37 stron nastukaliście >.> Jak ja to przeczytam? Chcecie mnie wykończyć chyba :lol:

przeczytać to pół biedy ale wszystkie wskazówki spamiętać to dopiero wyczyn ;):D

kurcze sory że dwa posty napisałem ale to "wypadek przy pracy" :rolleyes:

Opublikowano
Jezus Maria aż 37 stron nastukaliście >.> Jak ja to przeczytam? Chcecie mnie wykończyć chyba :rolleyes:

Kurcze matey jak ja tez przed chwilą zobaczyłem te 37 stron to wymiękłem. :lol:

Opublikowano
no co panowie wam tak miny zżedły - czytać i rwać laski bo sie lato powoli kończy :rolleyes:

U mnie na wiosce jest taka piękna laskaaa. mmmmmmmmm xD. Ma chłopaka :lol: Jak byłem mały to się ze mną bawiła w piaskownicy z jej bratem. A teraz to nie gadaliśmy hoho długo. Nie mam odwagi podejść i pogadać coś ;) A po 2 jej w ogóle nie widze na wiosce coś teraz. Tak z 3 kielichy na odwage może by pomogły xD?

@wojtus

Też tak myślałem miesiąc temu XDDDDDDDDDD

btw.

Jeszcze 10 stron musze przeczytać.

Opublikowano

@matey ja mam na mysli to że ja kobietę to mam i to nie od dzis.PS. alkocholu na odwagę to nie polecam,upatrzonej może sięto nie spodobać :rolleyes: Tak już serio to naprawde czym prędzej sie zaczniecie "uganiać za kobietami tym lepiej.Wiem to z doświadczenia.

Opublikowano
@matey ja mam na mysli to że ja kobietę to mam i to nie od dzis.PS. alkocholu na odwagę to nie polecam,upatrzonej może sięto nie spodobać :rolleyes: Tak już serio to naprawde czym prędzej sie zaczniecie "uganiać za kobietami tym lepiej.Wiem to z doświadczenia.

Wybacz, źle Cię zrozumiałem. No to nie wiem co robić.

Opublikowano

Spoko.Ale no nie wiem jak Ci pomóc.Po pierwsze mósisz nabrac odwagi i wiary w siebie,być sobą i koniecznie zrobić ten "pierwszy" krok.Żadna porządna dziewczyna nie zrobi pierwszego ruchu. :rolleyes:

Opublikowano

@Matey tylko, żebyś za dużo nie wypił. Odwaga odwagą ale żebyś głupot nie nagadał. :rolleyes:

A ja osobiscie nie mam dziewczyny, jakoś tak gimnazjum zleciało szybko, ale po wakacjach nowa szkoła. :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v