Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no nie wiem u nas taka jedna była co pisałem kiedyś o małżeństwie co jeździ razem balotować :) to ta dziewczyna jak "miała" innego to ona do niego na randkę wieczorem w sobotę chodziła do jego domu a on miał na nią zlew

Opublikowano

wiesz są takie wychylenia od normy i zdażają sie bardzo natrętne osobniki... drobna przesada ale cóż bywa... ja uwazam, ze dobrze, ze ten sterotyp sie zmienia dziewczyny czesto są odważniejsze od chłopaków i bardziej otwarte, czesto jest im łatwiej....

z drógiej strony patrząc so w takiej samej sytuacji jak my na poczatku...

Opublikowano

E coś słabo idzie tylko 6 stron od wczoraj miałem do nadrobienia.

E tam piszesz andrzej2110 że jak zwykle na złej pozycji jesteś. Sorki za stwierdzenie ale czy nie za bardzo przeżywasz? Jakby to moja matka powiedziała "przeżywasz jak mrówka okres..."

Opublikowano

czy ja wiem... raczej nie przeżywa tego tak bardzo ja tez uważam , że jestem na lipnej pozycji wyjściowej... andrzej poprost dzieli sie swoimi poglądami...

Opublikowano

ja sie zastanawiam jak to jest. Jeden ma tak ze powie 2-3 zdania i dziewczyna jego jest. Na drugi dzień już ma inną. Po prostu na niego "lecą". Inny by chciał jedno na stałe i jakoś ma z tym problem. To jest nie sprawiedliwe żeby jeden miał 10 a drugi wcale....

Opublikowano

Nie znam tutaj nikogo. Jedynie mojego brata który już się tutaj nie udziela zbytnio.

Mateush - prosta i logiczna odpowiedź. Szczera rozmowa w którą zaplątasz 3grosze odnośnie pozycji i wszystko wiesz :) Tylko trzeba umieć to zrobić, nie spaprać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v