Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam pytanie do Lidki.

Dwa lata temu byłaś z Marcinem w Kruszynie k/włocławka na wystawach?

Z Marcinem sie widziałem i gadalismy, możne Ty tez gdzieś tam niedaleko byłaś... :)

Pozdro :)

Opublikowano

@marcin974 - tak dokładnie, byłem wtedy z Marcinem. Możliwe że kojarzę Cię ale wiesz, ciężko mi sobie przypomnieć. Myślę że będzie jeszcze okazja pogadać w Kruszynie.

Opublikowano

Cześć Lidka Witamy :) dziś uwodziciele poszczą od uwodzenia i cienko postów przybywa :) fajnie że jest więcej dziewczyn bo mogą w razie czego pomóc w trudnych sprawach ze swojej perspektywy

Opublikowano

Witam Jakub.

Na pewno jest tak jak piszę adamo91, teraz każdy ma jakieś zajęcia. Dobrze że ja wczoraj wszystko porobiłam więc dzisiaj mam wolne. A mówili co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego :)

Opublikowano

to kto dzisj zostanie uwiedziony?

ktoś wczesniej napisał, że to chłopak ma zaczepić dziewczyne pierwszy... ja sie z tym nie zgadzam ponieważ jest to tylko stereotyp... dlaczego nie odwrotnie? może byc sytuacja, ze traficie dziewczęta na jakiegoś niesmiałego i co wtedy? będziecie czekac aż sie odezwje pierwszy?

Opublikowano

Cześć Sperling3350, cześć skiet135.

Mateush masz w 100% rację, to iż chłopak pierwszy powinien dziewczynę zaczepić wychodzić coraz to bardziej z mody. Może i dobrze?

Opublikowano

kurcze człowiek poszedł na 3 ha lektoratu a tu już 3 strony do nadrobienia.

Ale widzę ze temat rusza dziś wcześniej niż zwykle,

jeszcze parę pań i będzie cała Polska :)

co do zaczepiania to czasem mówią że to właśnie dziewczyna wybiera sobie faceta, któremu da się zaczepić (poderwać itp.)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v