Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hehe a co masz zamiar prosić czy co ja na twoim miejscu bym tym sie nie przejmował bo to jest w interesie chłopaka a nie dziewczyny jak to zrobic bo jak dotąd ja sie jeszcze nie spotkałem żebym panna prosiła chłopaka o reke :)

chcialam poczytac jak to jest. ale widocznie na AF sa sami kawalerzy.

Opublikowano

Czystość małżeńska ciekawe kto się do tego stosuje. :) Teraz podam taki przykład: Nauczycielka Mówi, coś o małżeństwach i mówi do chłopaków kiedyś wy się ożenicie prędzej czy później a kolega mówi pierw dziewczyna musi zobaczyć co chlopak ma w spodniach. :):)

Opublikowano
jakas ostra sztuka ta Anula :)

wypraszam sobie!!! to że ktoś potrafi walczyć o swoje przekonania to nie powód żeby go tak oceniać

Opublikowano

generalnie to nie wczytuję się w ten wątek na forum tylko dlatego że znaczna część jego uczestników prezentuje dość zbliżone poglądy na sprawy damsko-męskie....odmienne o 180' od moich

Opublikowano
generalnie to nie wczytuję się w ten wątek na forum tylko dlatego że znaczna część jego uczestników prezentuje dość zbliżone poglądy na sprawy damsko-męskie....odmienne o 180' od moich

Ja też tak uważałem dopuki mojej Anki nie poznałem :):):)

Opublikowano
nawet w żartach trzeba umieć zachować umiar, przyzwoitość....i SZACUNEK

gadasz jak moja katechetka z liceum...

Opublikowano
czy ktos widzial teraz dinozaura na swiecie?????? Tak jest i z ...................

Ten gatunek wyginal.

A mylisz się Basiu :)

Ja się przyznaje że jestem dziewicą :) Można się było tego domyślić, bo pisałam na ten temat kilka postów wcześniej :) I popieram Anulkę jednak nie do końca :)

GoRAL1 nie ma czego :)

A w twoje strony jak na razie się nie wybieram :) Ale możne kiedyś odwiedzę kolegę z AF :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No to może podzielisz się z nami Twoimi poglądami.

Opublikowano

a moge odwiedzic koleżanke @martine? w przyszłym tygodniu wybieram sie do nowego sącza wiec to gdzies kolo kolezanki a na herbatke bym wpadł z miła checia :) i moze w koncu dowiedziałbym sie cos na temat internationala...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v