Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz już się tak nie mówi. Są nowe powiedzonka np.

- ale by ją kochał

- siedział by na niej jak na czereśni

- gryzł by jak surowy boczek- atakował by jak młody jastrząb

- (i najbardziej rolnicze) sypał by jak zboże do paki ;)

hehe to nsjlepsze ;)

Opublikowano

Andrzej słuchaj Martiny... ona wie co mówi...... ;)

Opublikowano
A ja się zastanawiam czy to jest na pewno +.....

Może powinienem udawać jakiegoś casanowe albo kogoś....

Jak śpiewa jeden z polskich wykonawców "Nie wiesz kim być - bądź sobą" i to jest najszczersza prawda. Nie ma sensu udawać kogoś kim się w rzeczywistości nie jest bo pamiętaj, że kłamstwo ma krótkie nogi. A wtedy będzie tylko gorzej.

Opublikowano

No i w tym momencie dobrze jest się zastosować do rad koleżanki. Chyba nie myślisz, że jakaś laska przyjdzie do ciebie i zapyta czy może z tobą pojeździć ursusem albo wydoić krowy w oborze. To ty musisz wyjść z domu, iść na jakiś festyn/zabawę/dyskotekę/imprezę czy chociażby wiejską przytupankę w remizie. I tam zapoznać jakaś dziewczynę. I to wcale nie jakiegoś lachona czy blacharę. Tylko normalną dziewczynę.

Aha no i pamiętaj, że nie wszystko od razu na hura bo dobry myśliwy to cierpliwy myśliwy.

Opublikowano

Naj lepiej znaleźć jakąś dziewczynę zrobić rozeznanie co lubi czym sie zajmuje gdzie się bawi a potem do dzieła ;) jeśli się nie uda to nie załamywać się tylko szukać następnej ;)

Opublikowano

No to masz stary problem bo z doświadczenia wiem, że ogromny procent płci przeciwnej lubi takie różne imprezy i jeśli ty nie zamierzasz się tam pokazywać to ciężko ci będzie znaleźć towarzyszkę życia. No to nie wiem co ci zostaje. Może jakiś wieczorek poetycki albo coś w tym guście. Tam powinieneś znaleźć jakąś domatorkę - taką szarą myszkę. Ale pomyśl że bez żadnego wychodzenia z domu to można się ukisić w tym swoim gniazdku. Ja przynajmniej bym nie wytrzymał. Impreza to jest to - spotkania ze znajomymi, pogadanie o tym i owym, trochę potańczysz, coś łykniesz z kumplami, odstresujesz się i jest gites.

Opublikowano

Jak wiekszosc kumpli z mojej klasy...

i moge sie zalozyc ze nie byles nigdy a jak byles to ze 2-3 razy co??

ja tez wolalem domowki i jakies ogniska ale po kilku dyskotekach wpadlo mi to w nałóg i teraz w sobote ide na dyskoteke tak jak w poniedzialem do szkoly ;)

Moge sie zalozyc ze Ci ktorzy tez nie lubia dyskotek bo wcale tam nie chodza to po kilku razach by polubili :)

No ale wiadomo niekazdego ciagnie i to chyba zla cecha nie jest, zawsze mozna sioe umowic gdzies w pubie czy restauracji :)

czyli nie ma tygodnia bez dyski w sobote i nie ma tygodnia bez warsztatow w poniedzialek ;)

Opublikowano
Jak śpiewa jeden z polskich wykonawców "Nie wiesz kim być - bądź sobą" i to jest najszczersza prawda. Nie ma sensu udawać kogoś kim się w rzeczywistości nie jest bo pamiętaj, że kłamstwo ma krótkie nogi. A wtedy będzie tylko gorzej.

piosenka grupy operacyjnej.ale masz racje trzeba być sobą.

Opublikowano
Jak wiekszosc kumpli z mojej klasy...

i moge sie zalozyc ze nie byles nigdy a jak byles to ze 2-3 razy co??

ja tez wolalem domowki i jakies ogniska ale po kilku dyskotekach wpadlo mi to w nałóg i teraz w sobote ide na dyskoteke tak jak w poniedzialem do szkoly :)

Moge sie zalozyc ze Ci ktorzy tez nie lubia dyskotek bo wcale tam nie chodza to po kilku razach by polubili :)

No ale wiadomo niekazdego ciagnie i to chyba zla cecha nie jest, zawsze mozna sioe umowic gdzies w pubie czy restauracji ;)

czyli nie ma tygodnia bez dyski w sobote i nie ma tygodnia bez warsztatow w poniedzialek :)

Dokładnie. A co do naszej klasy to wiesz dużo nas nie ma hehe. ;) No i te ciche wody brzegi najbardziej rwą... (przynajmniej tak mówią)

• Root Admin
Opublikowano

andrew zawijaj do mnie do wro ;)

pokaze ci takie miejsce - taki plac, ze co drzwi to knajpa w innym stylu, tam sie można zabawić calkiem niezle, po ryju też można wyłapac no ale cos za cos.

a jakie laski sie krecą to aż zeza idzie dostac - i te z gimnazjuuuma i te studentki i nawet te co juz po, tak czy siak - czym chata bogata, wjedziesz na wro to nie bedziesz załował - to jest miasto studentów i przede wszystkim studentek

Opublikowano

Jacek to ja juz sie pakuje ;)

hehe

quercus fajnie byloby sie spotkac na imprezie gdzies cala klasa...

a co do spotkania..Interesuje mnie czy ktos z agrofotowiczow i agrofotowiczek (chodzi mi tu o kuj-pom a dokladniej okolice torunia i brodnicy) chodzi gdzies na imprezy i dokladniej gdzie i jakie??

Opublikowano
andrew zawijaj do mnie do wro ;)

pokaze ci takie miejsce - taki plac, ze co drzwi to knajpa w innym stylu, tam sie można zabawić calkiem niezle, po ryju też można wyłapac no ale cos za cos.

a jakie laski sie krecą to aż zeza idzie dostac - i te z gimnazjuuuma i te studentki i nawet te co juz po, tak czy siak - czym chata bogata, wjedziesz na wro to nie bedziesz załował - to jest miasto studentów i przede wszystkim studentek

Jest takie powiedzenie - "Morda nie szklanka, nie stłucze się".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v