Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja wam opowiem historie, byłem na weselu u kuzynki wychodzę z sali a na korytarzu stoi popielniczka a przy niej trzy nawet ładne laski i kopcą ile wlezie a ja nagłos (takie ładne dziewczyny a popielniczki z siebie robią) zmierzyły mię wzrokom a ja nic i wyszedłem na zewnątrz sali. Ale mi się dostało bo jak chciałem z nimi zatańczyć to mi odmówiły! Ale też już ich nie widziałem z papierosem do końca wesela!!!

Opublikowano

Tzn. tak, źle to ująłem :( Wiem, że piwo jest nawet dobre na zdrowie, ale przede wszystkim jest dla ludzi !! Jak widzę dziewczynę np na jakimś festynie, imprezie lub przyjęciu z jakimś alkoholem to wiadome, że od razu jej nie przekreślam :) Ale jak widzę dziewczynę paradującą po ulicy z piwem lub innym alkoholem to nie mieści mi się to w głowie :/ Kilka razy na własne oczy widziałem spite kobiety/młode dziewczyny leżące pod stolikami. Nie polecam tego widoku...dla mnie to najniższa klasa społeczna (jeśli chodzi o kobiety)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Czyli kolego @skiet135 jest Tobą zainteresowana. Teraz od Ciebie zależy jak to rozegrasz. Ale jak napisał @jakub16 pół drogi masz już za sobą. Teraz pójdzie z górki.:(

Opublikowano
ja wypić lubię.ale nie aż tyle żeby podać na łeb.wódki nie lubię tak od czasu do czasu lubię sobie ze 2 piwka strzelić.a papierosów nie znoszę.kiedyś do takiej jednej chciałem zagadać jak była sama w parku ale jak podchodziłem do niej to wyciągnęła papierosa.tak mnie to odrzuciło że z miejsca przestała mi się podobać...

Heh minie nawet nie odrzuca jak dziewczyna pali. Jak mi się podoba oczywiście.

Chociaż ja sam ostatnio zaczynam mieć ochote na fajke...

Gość Profil usunięty
Opublikowano
Tzn. tak, źle to ująłem :( Wiem, że piwo jest nawet dobre na zdrowie, ale przede wszystkim jest dla ludzi !! Jak widzę dziewczynę np na jakimś festynie, imprezie lub przyjęciu z jakimś alkoholem to wiadome, że od razu jej nie przekreślam :) Ale jak widzę dziewczynę paradującą po ulicy z piwem lub innym alkoholem to nie mieści mi się to w głowie :/ Kilka razy na własne oczy widziałem spite kobiety/młode dziewczyny leżące pod stolikami. Nie polecam tego widoku...dla mnie to najniższa klasa społeczna (jeśli chodzi o kobiety)

Tutaj się całkowicie z Tobą zgadzam.

Opublikowano
Dlatego nie palę :) Bo to wstrętne!!!!!!

Co to za przyjemność śmierdzieć jak "stary trampek"??? :angry: :):(

martina Tym razem pisze bardzo serio . Wczesniej pisałem ile mam lat ,a teraz napisze całkiem serio; Podziwiam Ciebie za b ardzo Szczere,glądy, chciałbym w przyszłoci aby mój 16 letni syn poznał tak szerą i odwazna wswoich poglądach dziewczyne taką jak ty (myśle ze to nie tylko maska dla neta.)

Opublikowano

Swą góralkę szukać . to ja wyrwałem dokładnie tyle lat temu co ma martina , ale z co ona pisze to takich dziewczyn w dzisiejszych czasach ze świecąc ( 14 latki w gimnazjum z--- dzą w c e).

Opublikowano

ja tak ostatnio do jednej zagaduje i pytam co tam robiłaś w weekend no mówiła i potem pyta mnie a ja odpowiadam nic ciekawego na pewno byś nie chciała tego robić (chodziło o rozwożenie obornika) mi było wstyd się przyznać no bo wiadomo a ona tak naciskała to jej powiedziałem ze obornik woziłem a ona na to "to te krowie kupy ze słoma" to mnie normalnie zatkało bo ona gospodarstwa nie ma i potem mówi ze to nie takie straszne i ze kiedyś pracowała u dziadka no gospodarce. już kiedyś ze sobą próbowaliśmy ale się kontakt urwał jak wyszedłem z gimnazjum bo ona jest 2 lata młodsza ale teraz wszystko wraca do stanu starej znajomości i myślę ze się uda :(

Opublikowano
ja również nie palę i tez nie lubię jak dziewczyna pali. A co do alkoholu to zawsze trzeba znać umiar.

A ja nie jestem ideałem :( Pale a i dziuba też lubie umoczyć :) nieprzeszkadza mi ze dziewczyna pali :) wszystko jest dla ludzi...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v