Sterownik R14v2
Przez
mariusz27, w Urządzenia elektroniczne (sterowniki pras, opryskiwaczy, komputery kombajnów)
-
Podobna zawartość
-
Przez Kifar
Dzień dobry
Mam problem ze sterownikiem Medion 2, przy siewniku Rabe 3m. Problem polega na tym iż jeśli tylko obrócę kołem siewnym na ekranie sterownika wyświetla się na przemiennie STOP i wybrany parametr, ale również występuje problem gdy wybiorę np parametr jak na zdjęciu. Po wybraniu parametru na przemian co ok pół sekundy mruga parametr/STOP. Problem jest w sterowniku, ponieważ znajomy ma taki sam zestaw i gdy podłączył się pod mój siewnik wszystko jest ok. Czy ten sterownik da się jakoś "przywrócić do ustawień fabrycznych" albo o co chodzi w takim zachowaniu?
-
Przez ziutek92
Witam czy ktoś posiada taka wiedzę lub schemat opis wtyczki do ww sterownika? Potrzebuje do sprawdzenia wiązki do elektrozaworów.
-
Przez Lewy91
Witam mam problem z opryskiwaczem krukowiak heros a mianowicie problem dotyczy czujnika prędkości podczas oprysku prędkość spada o połowę a zachwile rosnie. Czujnik wymieniony na nowy więc nie wiem czy to wina czujnika?
-
Przez Dawitt
Witam,
Mam opryskiwacz Hardi tz 2400 litrów.
problemy mam z komputerem jeżeli chodzi o kalibrację bo pryskam na czuja.
Znalazłem ogłoszenie, gdzie gość proponuje instrukcje kalibracji.
Link wklejam poniżej.
Co o tym sądzicie, warto kupić od niego?
z gory dzięki za odpowiedz
https://www.olx.pl/oferta/instrukcja-obslugi-kalibracja-komputer-hardi-tronic-2000opryskiwacz-tz-CID757-IDChqRk.html
-
Przez Jan1500
Witam, mam taki problem ze sterownikiem starter seed od siewnika unia poznaniak, że gdy chcę dodać plusem przejazd, sterownik się wyłącza jak na filmie. Może miał ktoś podobny problem i wie gdzie szukać przyczyny ?
video_20230204_132104.mp4
-