Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

My żałujemy że nie było trzeciego ale już poszło minęło nie wróci 

Marek co ty gadasz nasienie masz , podajnik już nie ten 🤔

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Ale coś sensownego to 20+

Nawóz drogi to rozsiewacz też musi 

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

W moim przypadku i drugie i trzecie było niespodzianką. 

To gdzieś był i co robił skoro to cię zaskoczyło?🤔🤭😜😜😜

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek co ty gadasz nasienie masz , podajnik już nie ten 🤔

Wszystko działa jak należy, ale na wszystko jest odpowiedni czas  i tyle w szczegóły nie wnikaj 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertb napisał:

Potwierdzeniem sprzedaży jest np. przelew. 

ale sprzedajacy musi potwierdzic sprzedaz na olx w ciagu 24 h, jesli nie potwierdzi zakup zostaje anulowany

Zreszta to tylko sie ma do zakupow z przesylka olx

Rozsiewacza nie kupisz z taka przesylka

I nie wlacisz komus kwoty przelewem z gory:)

Edytowane przez ahten
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

W moim przypadku i drugie i trzecie było niespodzianką. 

No dobra ale ile ty i Basia mieliście lat po chyba nie tyle co ja z żoną 

Opublikowano
20 minut temu, Agrest napisał:

Na wysokich obrotach.

Albo socjal i luz, albo mercedes, Passat i inne i zapieprzanie

Ten już conajmniej 2tyg wisiał. I pierwsza cena była w ogłoszeniu 1000 mniej.

Passata to ja się nigdy nie dorobię a mercedes? Po wyjeździe do Gdyni c klasą nie lubię go już. Gdzieś blisko to jeszcze ale dalej jechać to katorga 

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

To gdzieś był i co robił skoro to cię zaskoczyło?🤔🤭😜😜😜

Filutną wypowiedź tak skwituję- kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie. Po prostu nie było to planowane i nie zabiegaliśmy o to w ogóle. 

3 minuty temu, Łolek napisał:

No dobra ale ile ty i Basia mieliście lat po chyba nie tyle co ja z żoną 

No to oczywiste że dla Ciebie teraz to by była naprawdę SPORA niespodzianka. 

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Passata to ja się nigdy nie dorobię a mercedes? Po wyjeździe do Gdyni c klasą nie lubię go już. Gdzieś blisko to jeszcze ale dalej jechać to katorga 

C klasa to uj nie mercedes. 

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Wszystko działa jak należy, ale na wszystko jest odpowiedni czas  i tyle w szczegóły nie wnikaj 

Ja w szczegóły nie wnikam 

Ale spójrz na Karola Strasburgera i jego młodą partnerke 😛

Opublikowano
5 minut temu, ahten napisał:

ale sprzedajacy musi potwierdzic sprzedaz na olx w ciagu 24 h, jesli nie potwierdzi zakup zostaje anulowany

Zreszta to tylko sie ma do zakupow z przesylka olx

Rozsiewacza nie kupisz z taka przesylka

I nie wlacisz komus kwoty przelewem z gory:)

Nie kolego jeśli celowo siejesz dezinformacje to w Polsce są na to paragrafy. Pytanie tylko czy kupujący ich świadom i jak dobrego ma papugę. 

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Ano. Jak tyłek do GLC przyzwyczaiłeś to C może lekko drażnić.

Przed chwilą, bratrolnika napisał:

@Łolek jeszcze możesz, mój dobry kolega, rocznik 1976 w przyszłym miesiącu zostanie po raz kolejny ojcem 

I niech jak najdłużej w tym przeświadczeniu żyje dla dobra dziecka🤭😜😜😜

Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

Filutną wypowiedź tak skwituję- kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie. Po prostu nie było to planowane i nie zabiegaliśmy o to w ogóle. 

No to oczywiste że dla Ciebie teraz to by była naprawdę SPORA niespodzianka. 

C klasa to uj nie mercedes. 

Już lepiej mi się jeździło dziadowską skodą tylko mercedes trochę starszy 

4 minuty temu, Agrest napisał:

Ano. Jak tyłek do GLC przyzwyczaiłeś to C może lekko drażnić.

I niech jak najdłużej w tym przeświadczeniu żyje dla dobra dziecka🤭😜😜😜

To pomówienia 🙄  glc to pasztet odkad zobaczylem podobnego łopla

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Nie kolego jeśli celowo siejesz dezinformacje to w Polsce są na to paragrafy. Pytanie tylko czy kupujący ich świadom i jak dobrego ma papugę. 

No to zobacz pierwsze lepsze ogolszenie maszyny rolniczej na olx, i zobaczy czy masz opcje kup teraz. hahaha;)

Jeszcze mnie starszy:) najpierw sam sprawdz o czym piszesz, a dopiero pozniej sie na forum wypowiadaj

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Już lepiej mi się jeździło dziadowską skodą tylko mercedes trochę starszy 

Jeździ się klasą E i wyżej. C jest dla bab i reszty plebsu ;) A tak na poważnie to meś musi być w dobrej kondycji żeby było "czuć" że to jest premium. To jak by się dziś na podróż z Rzeszowa do Gdańska wybrać E36. 

Opublikowano

Z przodu mesie są nawet ładne ale ogólna stylistyka nie halo.

Dla mnie od lat prym siedzie Ford, z wyłączeniem onegdaj Taurusa i obecnej kugi.

Ale taki Egde mniam mniam

Opublikowano
Przed chwilą, ahten napisał:

No to zobacz pierwsze lepsze ogolszenie maszyny rolniczej na olx, i zobaczy czy masz opcje kup teraz. hahaha;)

Jeszcze mnie starszy:) najpierw sam sprawdz o czym piszesz, a dopiero pozniej sie na forum wypowiadaj

Ja Ciebie nie straszę, bo i czym? Jeśli coś stanowi ofertę to masz się jej trzymać. A praktyka gry ceną starsza niż wiara Chrystusowa i dalej świetnie stosowana. 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

z wyłączeniem onegdaj Taurusa i obecnej kugi.

że kuga beee?

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Oni w mesiu mają swoje prawdy np. środkowy nawiew wieje tylko zimnym żeby kierowca nie zasną.... Albo regulacja dwupłaszczyznowa koła kierowniczego się nie sprawdza gdyż kobiety z premedytacją ustawiają je zbyt blisko nóg co skutkuje ciężkimi urazami podczas wypadków. 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Jeździ się klasą E i wyżej. C jest dla bab i reszty plebsu ;) A tak na poważnie to meś musi być w dobrej kondycji żeby było "czuć" że to jest premium. To jak by się dziś na podróż z Rzeszowa do Gdańska wybrać E36. 

Szczerze to wolę poldkiem dalej jechać niż tą c klasą tyle że w poldku mam grocliny 

4 minuty temu, Agrest napisał:

Dla mnie od lat prym siedzie Ford, z wyłączeniem onegdaj Taurusa i obecnej kugi.

Ale taki Egde mniam mniam

Wolę Japonię chyba że 7 wchodzi w grę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v