Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, szymon09875 napisał:

3/4 tych dużych ma

Podchodzi to już chyba pod syndrom sztokholmski... Tyle mi nerwów napsuła a ja w nią nadal inwestuję,🤣

IMG_20230207_191641.jpg

Ona Cię bije...🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Dzisiaj usłyszałem w radiu😁

Zięć nie lubił swej teściowej....i po jej śmierci jeszcze chciał jej dopiec.🤦Postanowil zniszczyć jej nagrobek-niestety płyta nagrobkowa przytlukla mu nogę i potrzebna była interwencja pogotowia oraz strażaków 

A to u mnie w okolicy się stało.Konkretnie w Pabianicach.Pijany ponadto był.

Opublikowano
jahooo napisał:

43 minuty temu, kris91 napisał:

A fachowiec chciał grawitacyjne robić 😉🤭🤭

Jakby nie grawitacja to musiałbym żar z pieca wygartac, a tak to woda się grzeje i 2 grzejniki, piec zamknięty i czekam na prąd 

44 minuty temu, galan99 napisał:

Takie uroki ciepła tylko pompka .

To gdzieś przed Zamościem widziałem na polach , elektryków .

A to gmina Izbica prądu nie miała przed południem, coś ryplo.

https://abcv.pl/pl/p/Przetwornica-IPS-1000-12230V-7001000W/9674?gclid=CjwKCAiAioifBhAXEiwApzCztqYmP7NX7jX_UsE9fqVFwffgQfbONMg4xOYP28qNQu0aIcRem3VPbhoC1L4QAvD_BwE znajomy takie coś stosuje do pieca

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Łolek napisał:
18 minut temu, leszek1000 napisał:

Wolny i zadowolony 

Nie wiem czy zalajkować czy nie  🤷‍♂️😉

Marek on jeszcze pewno nie wie, że ta pęknięta guma to konsekwencje🤔...i jak byś nie zalajkował tak będzie albo dobrze...albo nie🤔

7 minut temu, szymon09875 napisał:

Niee, ale psychicznie mnie wykańcza czasami 🤷

Aaaaaa...to tyż sztokholmski...chociaż jak sprawca rodzaju żeńskiego to jakbyś też miał🤕, to łatwiej udowodnić🤭

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

6 minut temu, Mateusz1q napisał:

Nie kłam, każdy ma marzenie żeby brzdąc obok niego latał chyba że homo

Nie każdy.

no Ty to zawsze musisz w takim temacie zaistnieć 🤪🤦‍♂️

Opublikowano
szymon09875 napisał:

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Ona Cię bije...🤔

Niee, ale psychicznie mnie wykańcza czasami 🤷

ale do dobrej grypy Cię dodałem widziałeś?

Opublikowano
26 minut temu, soltys48 napisał:

Dobrze mi się wydaje że Marcin @Aktywnyrolnik7245 chciał mocz pobierać🤔

Przemek i to zadziała 🤔

Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

Marek on jeszcze pewno nie wie, że ta pęknięta guma to konsekwencje🤔...i jak byś nie zalajkował tak będzie albo dobrze...albo nie🤔

Aaaaaa...to tyż sztokholmski...chociaż jak sprawca rodzaju żeńskiego to jakbyś też miał🤕, to łatwiej udowodnić🤭

20 minut temu, Qwazi napisał:

Nie no @leszek1000to poważny stateczny gość ino syngiel i hodowca jak się patrza 

• Like 1
Opublikowano

@Łolek Marek, tak trochę przeciwnie jak Marcin: ta co była 16-go poroniona dzisiaj ruja, rano do krycia, pęcherzyk twardy

1 minutę temu, Łolek napisał:

Nie no @leszek1000to poważny stateczny gość ino syngiel i hodowca jak się patrza 

Nawet nie śmiem wątpić...tak tylko sobie śmiszkuje😉

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

O kolega z łódzkiego 

To będzie bardziej mój kolega 🙂 bo bliżej mam 

Opublikowano
3 minuty temu, damianos95 napisał:
29 minut temu, darro-farmer napisał:

A to u mnie w okolicy się stało.Konkretnie w Pabianicach.Pijany ponadto był.

Powitać kolegę moje bliskie okolice Pabianice 🍻

Też witam🤝. Moje też niedalekie

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Siemanko.

I co tu się działo przez cały dzień🤔

Dzisiaj to krótka relacja. Marcin leczy krowę z ketozy poprzez wirtualne badanie na podstawie relacji w gabinecie weta i teleporadę. No i jeszcze co niektóre niedowiarki mu nie wierzą, że wogóle jego krowa jest chorą, a konkretnie jeden niedowiarek, czyli jo. A coś Ty porabiał cały dzień i jak się przy tym bawiłeś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v