Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Obejrzałem fragment tego filmu z tancerką.

Tu jest doskonały przykład jak odpowiedni strój może pobudzać lub zniechęcać. Ten mnie zniechęca.

Mi tancerka nie podoba się

Założyła by coś z frędzlami to by może te niedoskonałości trochę zatuszowało

Opublikowano
Agrest napisał:

@DANDYS dziś chyba znowu Cię podlewa?

Na radarach Szczecin i Poznań trochę opadu dostają.

Oby do mnie te zapowiadane 10cm śniegu doszło to że spokojem się mrozy przesiedzi.

tak leje nie miłosiernie ale to nie tylko dziś od poniedziałku leje ,a do tego wieje

Opublikowano
1 godzinę temu, debrzyna napisał:

Czerwone sa szybsze

jawer 4.jpg

No LUX fotka.👍

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

ładny jest, to prawda, te kominy pod zadupkiem robią robotę

Aby jakoś deko im decybeli dodać 

Opublikowano
12 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Aby jakoś deko im decybeli dodać 

dziurę w kolektorze wywiercić😁

a najbardziej to mi podoba się VFR800 Vtec, monowachacz i kominy pod d*pą, no piękna jest, gdyby nie te pełne owiewki....

Opublikowano (edytowane)

Dodać ciekawe malowanie i ścigacz. 

Gdzie to turystyk....

Kierownica trochę podniesiona.

Ciekawe jak się siedzi na takim

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

2tony ? u was to pójdźie zz 5ton😀

a jak przyjdzie płacić czynsz ,to się pisze że  susza,to dziki , deszcze 🥲

Edytowane przez DANDYS
Opublikowano (edytowane)

To piach, w większości zarośnięte drzewami, kształt nieregularny, rów wzdłuż, transformator, słupy, budynki, i jeszcze sadzawka 

No jest zainteresowanie, krowiarze potrzebują 

Tylko ile można nabić żeby posprzatali i sami zrezygnowali, no i żeby nie umoczyć i nie wygrać 

No jeden kiedyś na 8 nabił, przy 5 inni się zastanawiali, ale później zostało dwóch i ich trochę poniosło 

Edytowane przez Karol6130
Opublikowano
gregor1284 napisał:

12 minut temu, DANDYS napisał:

a jaki ? że odpuszczą?

Nie pamiętasz?

no właśnie nie

zawsze możesz pisać pisma o kupno ,jeśli wygrasz

żeby problemów nie narobić przed wyborami?

Opublikowano

Niechcą sprzedać bo niby jedna działka ponad 2ha ma 

Najbezpieczniej to będzie poczekać jak ktoś zrozumie że się nie opłaca, zejdzie i wtedy wejść na puste pole, które dostało cokolwiek nawozu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v