Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Rysiek ubierz choinkę i karpia ubij a nie wrzucasz temat z d*py wstawiony dla klikaknosci przed świętami, to o czym tu pisze jakaś durna pinda obowiązuje od lat tylko bez jakiegoś oswiadczenia, a do spowiedzi musisz iść i wtedy może cię pleban o to zapytać i dopiero dostaniesz ten kwitek 

Choinka ubrana a KARPIA NIE MORDUJE

ON NICZEMU NIE WINNY ŻEBY MIEĆ NA SUMIENIU CZYJEŚ ŻYCIE

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

S7 średnią prędkość jazdy przez ostatnie godzinę 7km/h.

Jeszcze ze 3h i do Radomia dojadę

Ty pewno za Mikołaja robisz i saniami w kunia jedziesz 

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Choinka ubrana a KARPIA NIE MORDUJE

ON NICZEMU NIE WINNY ŻEBY MIEĆ NA SUMIENIU CZYJEŚ ŻYCIE

No to nie wiem czymś pożytecznym się zajmij 

W nosie podłub, rozbierz się i ciuchów popilnuj 😉, albo żonie w kuchni pomóż 

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Mietek ksiądz to tylko człowiek jeden jest spoko a drugi kutwa straszna tylko tych drugich coraz więcej, i najgorsze że to refleksji żadnej nie ma tylko wina zawsze po stronie owieczek 

Dlatego czy księdza czy Ciebie czy kogoś innego mogę opierdzielić jak mi coś nie pasuje. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Ty pewno za Mikołaja robisz i saniami w kunia jedziesz 

Jaki kuń jaki kuń...sanie mniej ważne...kuń by mnie interesował...kasztanek, czy siwek może🤔😁...

2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

No na zdjęciu... 

Toć tam polski traktor z polskim rozrzutnikiem, a nie 😈🤷... maleńkie oba...Adamowi by się to nadało...nie wiem, czy ten rozrzutnik nie 1 tonowy, no tak na oko to pewno jednym podjazdem turem bym go załadował 🤔...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Jaki kuń jaki kuń...sanie mniej ważne...kuń by mnie interesował...kasztanek, czy siwek może🤔😁...

Toć tam polski traktor z polskim rozrzutnikiem, a nie 😈🤷... maleńkie oba...Adamowi by się to nadało...nie wiem, czy ten rozrzutnik nie 1 tonowy, no tak na oko to pewno jednym podjazdem turem bym go załadował 🤔...

Wszystko za małe 🤭

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

A to nie jakiś solis czy inny arbos? Na 2 osiowy rozrzutnik tak do górnego walka weszło 6 krokodyli 

Opublikowano
Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

A to nie jakiś solis czy inny arbos? Na 2 osiowy rozrzutnik tak do górnego walka weszło 6 krokodyli 

Krzysiu jak się ekologi dowiedzą że ty krokodyle rozrzutkiem wozisz to kryminał 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Wszystko za małe 🤭

Adam, ale Ty wiesz, jak to fajnie przy tej drodze wygląda...Mikrus taki se stoi, a obok, za płotem takie, że 3 razy większe, po 60KM mają😉...

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

To jest farmtrac, ten malutki, nie wiem czy on ma 20 KM, możliwe, że mojego wzrostu, albo nawet ja wyższy ...

IMG-20231223-WA0003.jpg

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Adam, ale Ty wiesz, jak to fajnie przy tej drodze wygląda...Mikrus taki se stoi, a obok, za płotem takie, że 3 razy większe, po 60KM mają😉...

Ni u zimocha to czasami jest 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Ni u zimocha to czasami jest 

No jak nie jak tak🤷

3 minuty temu, stempos1980 napisał:

26 kuni.

Ten zestaw to koło 100 tys🤦

Jak chcesz wiedzieć dokładnie, to zadzwonię i zapytam...

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Czuć święta 

IMG_20231223_163644.jpg

Tylko że nie widać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v