Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, stempos1980 napisał:

Jakoś mnie nie ciągnie takie coś😁 

Koledze wykukalem agregat uprawowy.

On mi pomaga jak potrzebuje to czemu ja  mam mu  nie pomoc.

@superfarmer02Agregat uprawowy taki jak ja mam tylko szerszy

Ja też zaczynałem od takiego szpeju.Od czegoś zacząć trzeba.Pierwszy był opryskiwacz RAU 3000tys litrów 18szerokosci.Wszystko ręcznie rozkładane.Teraz nikt by tego nie kupił ale to koniec lat 90tych był 

Opublikowano
38 minut temu, stempos1980 napisał:

Jakoś mnie nie ciągnie takie coś😁 

Koledze wykukalem agregat uprawowy.

On mi pomaga jak potrzebuje to czemu ja  mam mu  nie pomoc.

@superfarmer02Agregat uprawowy taki jak ja mam tylko szerszy

Jaka szerokość, wiela kosztował? 

20 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Niech zwróci i kupi taniej...

Nie ma za co....

Zła odpowiedź... Powinno być "500 się należy" to dziad to go stać 

Opublikowano
4 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Olej już zostawimy , teraz czas na filtry 

Sędziszów, Donaldson 🤔 a może coś innego

Chłopie on jeszcze przeżyje nowe ciucholandy  😛

Z twoim  podejściem to jeszcze w 2035 ta telenowela będzie  trwała 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Od nowa trzeba przestroić 

Wszystko jest, tylko coś tam pozmieniali.

Ojciec póki co bez dekodera żył, bo państwowa tv mu odbierała, a on całe życie tylko wiadomości i pogodę oglądał 

No i rolnik szuka żony 🤣

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ojciec póki co bez dekodera żył, bo państwowa tv mu odbierała, a on całe życie tylko wiadomości i pogodę oglądał 

No i rolnik szuka żony 🤣

Mi się wydaje że bez dekodera już wcześniej się nie dało u nas.

Wpieniały dwa piloty i się kupiło nowe tanie telewizory.

Dziś z jednym problem był , ale to przez antenę 

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek wbrew pozorom nie , bo bym kupił jaki zaleca producent 🤷

Marcin jak byś miał 15 lat to rozumiem ale masz dwa razy tyle i jeszcze trochę i takie dylematy masz, naprawdę jesteś szczęśliwym człowiekiem że tylko takie problemy twoją głowę zajmują 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Przestraszył który? 

Jedziemy wyjaśnić że tak nie powinni?

Ta jeszcze grupie sochaczewskiej się będziemy narażać?! To Radka by trzeba też wziąć. Pasata ogarniesz?

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Co mata na kolację dziś? Coś bym zjadł ale sam nie wiem co...

Się robi Prezesie. Sobie oglądam przy okazji posiedzenie sejmu bardziej się żrą niż kundle o stara kość.

IMG_20231219_165432.jpg

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Pafnuś dobrze mówi. Tylki trzeba było do tej pory łapać biełsat i jeszcze jakieś inne kanały, żeby teraz odbierać 1,2 info. Do 13 stycznia przenieśli na inny mux, a potem bez dekodera ani rusz

Po co oni cały czas kombinują z tymi zmianami 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Dobra sprawa handel nie gadaj

Pewnie że tak.Jedna robótka pół roku wódka 

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Pierożki z czym?🤔

No widać ze z kapustą 

3 minuty temu, Proxima84 napisał:

Po co oni cały czas kombinują z tymi zmianami 🤔

W końcu masz z kim pogadać...

Ale cyrki...😆

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v