Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, MonteChristo napisał:

Ja widziałem michę z żygowinami, ale w internacie to nie raz

Kiedyś na sylwestrze kumpel się napiździł, śpiewał Majorkę a potem narzygal do miski i dziugnął łbem w tą miskę. Bulbonił. Kurla kiedyś to było 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

A jak tak krowa przypier*oli ogonem przy dojeniu który wcześniej leżał w rynsztoku w moczu, to są perfumy,    :P no po prostu Brutus  xD

Nie przyrównuj świni do krowy, bo to potwarz dla krowy

Opublikowano
34 minuty temu, szymon09875 napisał:

Kurba z oczu mi leci jak z młodej... Nie będę pisał czego 🙄 

Chyba zapalenie spojówek...

-2 °C

Całowałeś wiesz co i pewnie naświetliłeś 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Kiedyś na sylwestrze kumpel się napiździł, śpiewał Majorkę a potem narzygal do miski i dziugnął łbem w tą miskę. Bulbonił. Kurla kiedyś to było 

Ech ta młodzież...

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

A jak tak krowa przypier*oli ogonem przy dojeniu który wcześniej leżał w rynsztoku w moczu, to są perfumy,    :P no po prostu Brutus  xD

Na zabawie na księstwie od razu było wiadomo który ma świnie ... Krowiarzy tak nie było czuć xD 

• Haha 4
Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał:

Podobno zbyt częste mycie nie jest za zdrowe, no ale do jasnej cholery jak już smrodem zajeżdża, to chyba lekka przesada.

Somsiad czesiek jak już postanowił ze będzie się mył to odrazu i pranie było. Balia albo beczka na dworze i łachy tam przed praniem odmaczal ale widać pełen obaw bo leszczyniakiem to mieszał a nie pazurami

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

Taki szalik zrobi z ogona wkoło szyi 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Na zabawie na księstwie od razu było wiadomo który ma świnie ... Krowiarzy tak nie było czuć xD 

Świnie w sensie, że dziewczynę 😆

Opublikowano
21 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Wystarczy z domu nie wychodzić. Jeśli wiem, że następnego dnia muszę gdzieś wyjść, jechać to są dwa zasadnicze punkty:

- nie spożywam napojów wyskokowych 

- wieczór włażę pod wodę.

Zasadniczo tak sobie to wyobrażam za jakiś czas.

A jak tydzień nie wyjeżdżasz to 🤔

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Świnie w sensie, że dziewczynę 😆

A tego nosem się nie wyczuwało, chodziło mi raczej o stadko blondynek liczone w setkach xD Sam zresztą kiedyś miałem takie stadko, jakby się człowiek nie mył, samochodu przed sobotą nie czyścił to i tak ten świński zapach gdzieś został ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Baks00 napisał:

,,Oszczędzaj wodę-myj się z sąsiadką "

O, co to to nie.

2 minuty temu, Łolek napisał:

A jak tydzień nie wyjeżdżasz to 🤔

No to łachy zmienione przeważnie raz w tygodniu, golenie raz w tygodniu, że maszynka jednorazowa już ledwo daje radę. Choć to się praktycznie nie zdarza, jutro na przykład muszę się dwa razy ruszyć.

8 minut temu, gregor1284 napisał:

Ty raczej tak nie skończysz.

Ani telewizora ani psa.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

I niepewnosc czy to afrodyzjak na samice czy obrona przed napastnikami

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Yyyy... że tv nie ogląda?

I psów nie lubi 

Edytowane przez gregor1284
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

O, co to to nie.

No to łachy zmienione przeważnie raz w tygodniu, golenie raz w tygodniu, że maszynka jednorazowa już ledwo daje radę. Choć to się praktycznie nie zdarza, jutro na przykład muszę się dwa razy ruszyć.

Ani telewizora ani psa.

O mycie mnie chodzi 

Kurna jak bym po całym dniu pod prysznic nie wszedł vto bym chyba nie mógł zasnąć, nawet po mocnym spożyciu pod prysznic , tylko jak już natrąbiony ostro to zębów nie umyje bo bym mógł nie utrzymać, ale żebym był mocno no to trzeba mocno się postarać 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał:

Zwierzętami to jeszcze pół biedy jak ktoś zajeżdża, gorzej jak jakimiś g*wnami  i potem z nie mycia.

Czyli jest jeszcze podział na smrody.

Odzwierzęce i odgówienno-potne?

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

O mycie mnie chodzi 

Kurna jak bym po całym dniu pod prysznic nie wszedł vto bym chyba nie mógł zasnąć, nawet po mocnym spożyciu pod prysznic , tylko jak już natrąbiony ostro to zębów nie umyje bo bym mógł nie utrzymać 

Czego nie utrzymać?

Opublikowano

Brodę niech zapuszcza, ja już będzie z 5 lat jak się do gołej skóry ogoliłem teraz minimum 5mm   

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v