Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Terapia wstrząsową.

Pjoter te gęsi to niebezpieczne są 🤔

Ale ten pierwszego filmu powinien już kolejkę u specjalisty zamówić🤣

Opublikowano
1 minutę temu, debrzyna napisał:

Pewno nowe opony dla zony 

Używane😁

1 minutę temu, hubertb napisał:

Niech zgadnę kombajn do jagód przewiążesz czerwoną wstążką? 

Podczepię pod czerwone🤭

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Przepieprzyłem na zakupach.

Jeszcze nigdy tyle nie wydałem

jak byś na chleb nie miał... no podaj nr konta...9_9

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Wejdź na tweeta i tam są jeszcze dwa filmiki jego wyżej 😁

Utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że bez dyplomu mogę diagnozy stawiać🤣

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ja nie mam na chleb 🤔

to se bułke kup...

Opublikowano
15 minut temu, hubertb napisał:

A na swoim zboże mniej cierpi czy jak? Przecież nie mówię żeby sobie drogę z czyjegoś pola robić tylko wjechać jeśli jest potrzeba wyższa. 

U siebie to możesz nawet portret swojej Baśki wydeptać, byleby na czyjeś nie wleźć. 

10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Pioter a jak poprzeczniak odorać, cy do sąsiada nie wjechać i swoje do końca uprawić?

Dojeżdżasz do granicy a potem szpadel w dłoń i wykańczasz. Duzi jak mają agregaty aktywne to wirówką tam wjeżdża i zmieli. 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

jak byś na chleb nie miał... no podaj nr konta...9_9

Dziękuję, ale ten co mu brakuje zawsze wstydzi się o jałmużnę prosić🥺

Niemniej będę pamiętał że mogę na Ciebie liczyć😜

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Bułki to chore ludzie jedzą 

no chciałem dobrze...😪

Opublikowano
10 godzin temu, jacus napisał:

teraz kobiety wiecej pija- nie wiem co lepsze ?? baby jak popija to zaczynaja plakac,jakies pretensje do chlopow maja,ida spac do innego pokoju -wasze tez tak maja ??

A w życiu. Ja czy trzeźwy czy nie tak samo głupoty lubię gadać, moja to samo raczej bez zmian. 

11 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

Karol     nom...ale bywają takie miejsca że klucz tylko płaski podejdzie i minimalny obrót. tu by się spisały. tylko że niektórzy nie chwalą. a jeszcze i oczko nie na przegubie. na razie nie zamawiam. zapytam kiedy Yacentego jak się spisuja.

Polecam Waryńskiego z grzechotką 

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Polecam Waryńskiego z grzechotką 

ale i płaski z grzechotką?

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

6 minut temu, gregor1284 napisał:

Ze wsi obok chłop ma obok łąkę i jak przyjeżdżał kosić to jechał po naszej no to skusiłem a on już miał ograbione w walki. Złożyłem kosiarkę i mu "udeptałem" wałki ciągnikiem, teraz już wie jak kosić 

...i tak do wojen dochodzi... nawet światowych...

kurla ostro... 😁

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

A w życiu. Ja czy trzeźwy czy nie tak samo głupoty lubię gadać, moja to samo raczej bez zmian. 

Najsłynniejszy kandydat na kandydata wczoraj kopę przerzucił. Oglądałeś powrót "syna" marnotrawnego?

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, 6465 napisał:

Też mam sąsiada którego zapytałem czy mogę przeciąć połową chederu na długości 50m. Jego działkę żeby dojechać do swojej. Oczywiście by dostał worek zboża. Powiedział że nie żebym poczekał aż on zetnie. 🤷

U mnie też sąsiad wjeżdża poprzeczniakiem. Nieraz przywiezie zboże, raz zapomniał, nic nie mówiłem to na drugi rok przywiózł dwa razy tyle. A czy ja zbiednieje od tych 100kg zboża :o

35 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Prawo zwyczajowe. Po skoszonym, po ściernisku - to sobie jedź. Ale nie po zasianym. 

Z reguły kombajn jak jedzie przez pole to już po ściernisku ;)

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Tak wyśle ci później o jakie mi chodzi 

51 minut temu, 6465 napisał:

Też mam sąsiada którego zapytałem czy mogę przeciąć połową chederu na długości 50m. Jego działkę żeby dojechać do swojej. Oczywiście by dostał worek zboża. Powiedział że nie żebym poczekał aż on zetnie. 🤷

35 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Prawo zwyczajowe. Po skoszonym, po ściernisku - to sobie jedź. Ale nie po zasianym. 

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Tak wyśle ci później o jakie mi chodzi 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

U siebie to możesz nawet portret swojej Baśki wydeptać, byleby na czyjeś nie wleźć. 

Nie sieje po to żeby deptać. A Ty dalej mylisz i rozszerzasz bzdurne przyzwyczajenia. Orkę raczej się robi w porze w której  dokoła również są orki wiec co to komu przeszkadza że wjedziesz kołem w pole? Bronisz zasad których tak naprawdę trzymasz się tam gdzie tobie wygodnie i zgadza się to z twoim światopoglądem. 

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Nie sieje po to żeby deptać. A Ty dalej mylisz i rozszerzasz bzdurne przyzwyczajenia. Orkę raczej się robi w porze w której  dokoła również są orki wiec co to komu przeszkadza że wjedziesz kołem w pole? Bronisz zasad których tak naprawdę trzymasz się tam gdzie tobie wygodnie i zgadza się to z twoim światopoglądem. 

Różnie. Teraz sieję dość późno. W połowie października. Z reguły wtedy wokół albo już posiane albo kukurydza jeszcze nie skoszona.

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Najsłynniejszy kandydat na kandydata wczoraj kopę przerzucił. Oglądałeś powrót "syna" marnotrawnego?

Niee, nieraz jakieś urywki zobaczę, ale to jak tiktok wyrzuci. Czasu brak na głupoty. 

Opublikowano
hubertb napisał:

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Pioter a jak poprzeczniak odorać, cy do sąsiada nie wjechać i swoje do końca uprawić?

Przecież opisywał że wykańcza rydlem. Na początku też nie łapałem o co mu biega teraz wiem że on zatrzymuje traktor na miedzy. 

pisał że łopatą a raczej o szpadel mu chodzi... 🤦‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v