Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I dwa mają nawet te awatary, których Zbyszek używał. Nicki też te same. Bo to z 2016 roku to nie wiem. A treści zero...z czego jedno utworzone dwie godziny temu. Chwilę po tym, jak Zbyszek usunął swoje

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Kto co robi? ja głowę daję że to sam Pafnucy, tylko durnia struga.

Mam z nim kontakt. Zaprzecza kategorycznie. Powiadomi, jak znowu będzie zakładał konto

4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jeno za często coś ochwatu dostaje 🤔

Może za dużo...owsa🤔

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Qwazi napisał:

Mam z nim kontakt. Zaprzecza kategorycznie. Powiadomi, jak znowu będzie zakładał konto

Kłamie, emotki jak mu  nie po nosie tylko on takie wstawia react_confused.png.1c469286c266b9091bcf1a47f21ffef1.png, a na nowym koncie już takie wstawiał jak zawsze.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
bratrolnika napisał:

2 godziny temu, wojtal24 napisał:

moi teście teraz chcą wymienia z drewnianych na metalowe to gość im powiedział że do 600zl za 1m bieżący to chyba trochę duzo

Z pięć lat do tyłu płaciłem 500zł za metr, z montażem, także teraz te 600 to nawet tanio można powiedzieć 

1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Ładnie 👍jak by co to drugi pasek od obrzeża jaśniejszy puszczaj

Tu robię z tego co mi zostało, tam gdzie było w pierwszej kolejności robione jest tak jak mówisz 

1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Nie  dobrze z tobą.  Ile  teraz ha pola u Ciebie? Koło mojego po babci jest 3ha za 500 tysięcy 

Koło mnie, też po sadzie (już wykarczowany) 4,5ha za 1mln286tys.zł

1 godzinę temu, konteno napisał:

@Aktywnyrolnik7245🤔

jakąś boczną kosą od stołu do rzepaku sie nie intererowałeś

Wczoraj mi to wpadło na myśl, muszę olx przepatrzec 

Tylko kiedy to ogarnę, stal na pług do śniegu już drugi raz kupuje, i czasu zrobić nie mam

@Baks00

IMG_20230612_204431_733.jpg

wydawało mi się drogo bo ja z 7 lat temu 200zl za 1m płaciłem fakt że prosty wzór

Opublikowano

Kilka godzin czegoś pomiędzy mżawką a kapuśniaczkiem i jest 11,5mm w deszczomierzu👍

Opublikowano

Linia zachmurzenia jakby po linijce kreślona. Odeszła na południe i teraz bezchmurny błękit, a słońce daje po oczach że patrzeć nie można

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, robi57362 napisał:

głupie pytanie jakie widly polecacie? fiskars drogi choc przeglądam inne aukcje to lepszej firmy to setke przekracza i tak

Kupuje germanskie złote i germanskie jesionowe trzonki do nich lekko wygięte chyba can Agri takie ma , dla mnie lux 

Edytowane przez Łolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v