Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Ony lepiej się przechowują

Ja tak wstawiam tu czasem te zdjęcia jednym się to podoba drugim nie.Ale żeby wielu  wiedziało ile to kosztuje roboty to też inaczej by na to patrzyło.To już nie są te czasy że mozna sobie na robaczka pozwolić albo grzybka a z nim zwłaszcza w kapustach to przez tą suszę jest nie ustająca walka.Ja nikomu nie bronie niech sądzi sieje co chce bo drogie to jak on bierze pieniądze to i ja wezmę.Natepnie przyjedzie taki na giełdę z tym swoim towarem i drepcze koło auta.Po pewnym czasie zaczyna się panika bo badziewia nikt nie chce no to co ano CCC.I później kupiec chodzi i pyta a czemu ty chcesz tyle jak tamten wola o wiele mniej.I tak właśnie wyglądają ci amatorscy badylarze z wizją szybkiego zarobku.Wczoraj właśnie tak stałem na tej giełdzie i patrzyłem na takiego.Ludzia się nie daje przetłumaczyć że takie skakania jest h... pomysłem bo wtedy jest A CZYMU JO NIE MOGĘ INO TY BYŚ CHCIOL ZAROBIAC.

IMG_20230914_170505_098.jpg

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
1 godzinę temu, RoadRunner2 napisał:

Cześć

Część...🙋‍♂️

Opublikowano
20 minut temu, marcin19071980 napisał:

Ja tak wstawiam tu czasem te zdjęcia jednym się to podoba drugim nie.Ale żeby wielu z wiedziało ile to kosztuje roboty to też inaczej by na to patrzyło.To już nie są te czasy że Mona sobie na robaczka pozwolić albo grzybka a z nim zwłaszcza w kapustach to przez tą suszę jest nie ustająca walka.Ja nikomu nie bronie niech sądzi sieje co chce bo drogie to jak on bierze pieniądze to i ja wezmę.Natepnie przyjedzie taki na giełdę z tym swoim towarem i drepcze koło auta.Po pewnym czasie zaczyna się panika bo badziewia nikt nie chce no to co ano CCC.I później kupiec chodzi i pyta a czemu ty chcesz tyle jak tamten wola o wiele mniej.I tak właśnie wyglądają ci amatorscy badylarze z wizją szybkiego zarobku.Wczoraj właśnie tak stałem na tej giełdzie i patrzyłem na takiego.Ludzia się nie daje przetłumaczyć że takie skakania jest h... pomysłem bo wtedy jest A CZYMU JO NIE MOGĘ INO TY BYŚ CHCIOL ZAROBIAC.

Ale Marcin z kim Ty tu chcesz się wymienić spostrzeżeniami jak tu jeszcze jest opór tych co przejmowali gospodarstwa "bo ktoś musiał w domu zostać?" Jest kilku co coś myśli i się doskonali a reszta to tak pisze aby pisać, nawet poziom żartu niektórych to sam wiesz jaki jest. Dlatego potrzeba spokoju 😉 co do cen to ja wole isc w drugą stronę niz ten ktorego wczoraj obserwowales, jeszcze musze wyzbyc sie tego zeby swoich w tej kwesti sie nie szkodowac.

Opublikowano

Kartofle wykopane

Kartofliska potalerzowane

Tera zaorać pod pszenżyto. 

9 godzin temu, PRIMO napisał:

Ruchadło dało dyla?

Weź się chłopie ogarnij i przestań użalać nad sobą bo to już żałosne jest a nie śmieszne. 🤦‍♂️

Ursusa żeś sprzedał🤔

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

konfrontacja i sukces 

🙋🧅

Nawet wyszła wam fajna nazwa partii w skrócie KiS 

😜

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
3 godziny temu, DANDYS napisał:

roksa.pl

nie jestes na czasie- juz dawno ten kraowski portal zamkneli

3 godziny temu, marcin19071980 napisał:

A jak ci się wydaje?Strzelaj.

sprzedaz do zabki- niedawno widzialem tam zupelnie podobne🤣

2 godziny temu, superfarmer02 napisał:

Miałeś kiedyś tak że pisał do ciebie po jakaś maszynę rusek i nie chciał przez telefon gadać bo niby nie umie po polsku (a pisze całkiem dobrze) tylko chciał od razu adres i przyjechać? 

urodziles sie dzisiaj 🤣..to naoczny przyklad ze moje podejrzenia co do twoich zdolnosci umyslowych sa prawidlowe 🤣..

ile razy juz pisano o tym przekrecie a jeszcze zdarza sie ktos kto w to wierzy ..

• Haha 1
Opublikowano
55 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale Marcin z kim Ty tu chcesz się wymienić spostrzeżeniami jak tu jeszcze jest opór tych co przejmowali gospodarstwa "bo ktoś musiał w domu zostać?" Jest kilku co coś myśli i się doskonali a reszta to tak pisze aby pisać, nawet poziom żartu niektórych to sam wiesz jaki jest. Dlatego potrzeba spokoju 😉 co do cen to ja wole isc w drugą stronę niz ten ktorego wczoraj obserwowales, jeszcze musze wyzbyc sie tego zeby swoich w tej kwesti sie nie szkodowac.

Tutaj to już h...nic nie pomoże.Ale na innych portalach jest to samo.Zbozowcy warzywa bendę uprawiać ziemniaki sądzić kombajnów sadzarek szukają o odmiany się pytają ku.... dramat.

Opublikowano
7 minut temu, marcin19071980 napisał:

Tutaj to już h...nic nie pomoże.Ale na innych portalach jest to samo.Zbozowcy warzywa bendę uprawiać ziemniaki sądzić kombajnów sadzarek szukają o odmiany się pytają ku.... dramat.

To nie jest takie proste. Jak sobie radzisz z wymogiem pozostawienia okrywy? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Warmiak napisał:

To nie jest takie proste. Jak sobie radzisz z wymogiem pozostawienia okrywy? 

Czego?

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Warmiak napisał:

Gaec6

Nie radzę sobie.Wszystko orane na zimę.Niech spi.....ą.Ja o żadne eko nie żebrałem

Opublikowano
19 minut temu, marcin19071980 napisał:

Nie przeszkadzaj im. Niech spróbują lekkiego chlebka, chcą się rozwijać to niech się rozwijają 🤭

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Ja tak wstawiam tu czasem te zdjęcia jednym się to podoba drugim nie.Ale żeby wielu  wiedziało ile to kosztuje roboty to też inaczej by na to patrzyło.To już nie są te czasy że mozna sobie na robaczka pozwolić albo grzybka a z nim zwłaszcza w kapustach to przez tą suszę jest nie ustająca walka.Ja nikomu nie bronie niech sądzi sieje co chce bo drogie to jak on bierze pieniądze to i ja wezmę.Natepnie przyjedzie taki na giełdę z tym swoim towarem i drepcze koło auta.Po pewnym czasie zaczyna się panika bo badziewia nikt nie chce no to co ano CCC.I później kupiec chodzi i pyta a czemu ty chcesz tyle jak tamten wola o wiele mniej.I tak właśnie wyglądają ci amatorscy badylarze z wizją szybkiego zarobku.Wczoraj właśnie tak stałem na tej giełdzie i patrzyłem na takiego.Ludzia się nie daje przetłumaczyć że takie skakania jest h... pomysłem bo wtedy jest A CZYMU JO NIE MOGĘ INO TY BYŚ CHCIOL ZAROBIAC.

Ja  panie Marcinie nie pcham się w badyle i zostaje przy bydle opasowym  , chociaż z tego  gnój zostaje 🙂 . Aby tylko jakaś druga połówka chciała ze mną cielaki poić 🤷, obecnie była lubiła to 😐

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie przeszkadzaj im. Niech spróbują lekkiego chlebka, chcą się rozwijać to niech się rozwijają 🤭

Nawet przez myśl mi nie przyszło kogoś powstrzymywać.Widzieliscie ile gości jedzie do Europy.Na Lampeduzie oblężenie.I covid znowu atakuje.Kur.....komedia.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Ursusa żeś sprzedał

Że co?🤨🤔🤷‍♂️

Opublikowano

Kutfa!🙆‍♂️ właśnie dotarło do mnie że już 21 lat po ślubie mija dzisiaj. 😱

Jak to zleciało. 🤷‍♂️

Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał:

Kutfa!🙆‍♂️ właśnie dotarło do mnie że już 21 lat po ślubie mija dzisiaj. 😱

Jak to zleciało. 🤷‍♂️

... już byś wyszedł....😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v