Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Mogło by się tak skończyć, co Maniek?

Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok.

19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on:

- Słuchaj, skończyło sie babci sranie! JA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No???!!! Kto?

- Zakład pogrzebowy ty sk***ysynu!

• Haha 5
Opublikowano

cos popadalo- ale niewiele..

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Ziemniaki to mały kawałek w działce...jaki sens mijać pługiem skoro i tak resztę orze?

Ja nie mówię że bezorka zła... jednak Ty tą talerzowką to jakąś maniane odpierdzielasz, a nie uprawiasz.

i oto chodzi zeby zle wygladalo i inni mieli ubaw a potem liczyli przyczepy....

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, gregor1284 napisał:

Tak odważny nie jest 😁

No gdzie...skąd ja bym miał taką dawkę odwagi wziąć 🤦...

15 minut temu, gregor1284 napisał:

Mogło by się tak skończyć, co Maniek?

Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok.

19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on:

- Słuchaj, skończyło sie babci sranie! JA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No???!!! Kto?

- Zakład pogrzebowy ty sk***ysynu!

No zapewne tak by się to skończyło 🤔🤭... dobrze, żeś ostrzegł, bo takiej możliwości nie przewidywałem... wezmę to do serca 🤭...

A na marginesie chłop słabo czytający...lektura była o asertywności, a przyjął postawę agresywną...pewnie by coś zdziałał, tylko, że żona była...skuteczniej agresywna...i musiał wrócić do postawy uległej...każdorazowo z asertywnością się minął...🤷

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Albo tak na to patrzysz...spójrz z innej perspektywy...

56 minut temu, soltys48 napisał:

Przestań się już k**wa użalać i weź się za robotę

A tak w ogóle Masz pojęcie to to jest gdy życie się wali ? Jestem więcej niż pewien że nie 

55 minut temu, gregor1284 napisał:

Dostał nowa szansę od życia a ten że mu się życie wali co 

@konteno Ty rano na tą biedę narzekałeś to pomogę Ci z niej wyjść. Fucha jest, brak pasterza na nogi postawić 

20230914_080721.jpg

34 minuty temu, PRIMO napisał:

Ruchadło dało dyla?

Weź się chłopie ogarnij i przestań użalać nad sobą bo to już żałosne jest a nie śmieszne. 🤦‍♂️

34 minuty temu, Łolek napisał:

Co ci się k**wa robi, nie masz pojęcia o czym piszesz 

Ludzie mają chore dzieci, sami są poważnie chorzy i nie jęczą tak jak ty zdrowy chłop

Nic mnie nie wspieracie ...

37 minut temu, wojtal24 napisał:

Marcin jadę do Ciebie 

20230914_084351.jpg

ale pochmurzone w lodzkim

Bocianiche jedziesz odwiedzić 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak to nie😡...pokazujemy Ci pewne proste mechanizmy...to mamy urządzić forumową żałobę i wspólne płakanie🤦... jesteś facet, to chwyć się za jaja i zachowuj jak facet🤷...

Opublikowano
33 minuty temu, radekz200 napisał:

jak sucho? wczoraj spadło zaledwie 2 mm

Do końca października zdarzysz nie sr** ogniem, u mnie qq na ziarno odjedzie to psie żyto będzie siane 

Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał:

cos popadalo- ale niewiele..

i oto chodzi zeby zle wygladalo i inni mieli ubaw a potem liczyli przyczepy....

Toż Ty na worki sprzedajesz...

Czarujesz i tyle.

Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak byś miał z nią trójkę małych dzieci i milion kredytu i by cię z tym wszystkim zostawiła a teraz ty potrzebujesz kopa vw doope i naprzód 

3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Jeden plus że się nie kurzy aż tak jak ostatnio 

IMG_20230914_092007_982~2.jpg

Co to za Case 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Jak byś miał z nią trójkę małych dzieci i milion kredytu i by cię z tym wszystkim zostawiła a teraz ty potrzebujesz kopa vw doope i naprzód 

Co to za Case 

85A zdobyczny A dwa tygodnie opuszcza ten kraj mleka i miodu.

4 minuty temu, PAN88 napisał:

Bellarose masz w tym roku bo pytanie  mam

Już sprzedana i przygoda z czerwonym na ten moment zakończona ale może mi jeszcze co odbije.Narazie,lecę ścinać bazie.

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Albo tak na to patrzysz...spójrz z innej perspektywy...

56 minut temu, soltys48 napisał:

Przestań się już k**wa użalać i weź się za robotę

A tak w ogóle Masz pojęcie to to jest gdy życie się wali ? Jestem więcej niż pewien że nie 

55 minut temu, gregor1284 napisał:

Dostał nowa szansę od życia a ten że mu się życie wali co 

@konteno Ty rano na tą biedę narzekałeś to pomogę Ci z niej wyjść. Fucha jest, brak pasterza na nogi postawić 

34 minuty temu, PRIMO napisał:

Ruchadło dało dyla?

Weź się chłopie ogarnij i przestań użalać nad sobą bo to już żałosne jest a nie śmieszne. 🤦‍♂️

34 minuty temu, Łolek napisał:

Co ci się k**wa robi, nie masz pojęcia o czym piszesz 

Ludzie mają chore dzieci, sami są poważnie chorzy i nie jęczą tak jak ty zdrowy chłop

37 minut temu, wojtal24 napisał:

Marcin jadę do Ciebie 

ale pochmurzone w lodzkim

Do Ciebie tylko wyślij adres na priv

Opublikowano

i po deszczu..

6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Toż Ty na worki sprzedajesz...

Czarujesz i tyle.

a do domu to taczkami zwoze.. czesc na worki, reszte luzem okolicznym chodowca zwierzat-choc z tymi ostatnio kiepsko..

Opublikowano
13 minut temu, soltys48 napisał:

Zajedź do mnie,wespre Cię solidnym wpierdolem na opamiętanie 

Kuźwa Przemek uprzedziłeś mnie ale co tam najwyżej poprawkę ode mnie dostanie dla utrwalenia.🤣

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

i po deszczu..

a do domu to taczkami zwoze.. czesc na worki, reszte luzem okolicznym chodowca zwierzat-choc z tymi ostatnio kiepsko..

Moim zdaniem po prostu masz gówniane plony i tak pyplesz aby taniej.

Opublikowano
19 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Tobie TO ręczny👊 reset jest potrzebny żebyś wrócił do pionu. 🤣

Opublikowano
soltys48 napisał:

2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nic mnie nie wspieracie 

Zajedź do mnie,wespre Cię solidnym wpierdolem na opamiętanie 

może zrobimy mu na forum zrzutkę na jakąś kobietę z agencji podupczy od razu inny chłop bedzie

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v