Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogło by się tak skończyć, co Maniek?

Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok.

19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on:

- Słuchaj, skończyło sie babci sranie! JA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No???!!! Kto?

- Zakład pogrzebowy ty sk***ysynu!

• Haha 5
Opublikowano

cos popadalo- ale niewiele..

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Ziemniaki to mały kawałek w działce...jaki sens mijać pługiem skoro i tak resztę orze?

Ja nie mówię że bezorka zła... jednak Ty tą talerzowką to jakąś maniane odpierdzielasz, a nie uprawiasz.

i oto chodzi zeby zle wygladalo i inni mieli ubaw a potem liczyli przyczepy....

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, gregor1284 napisał:

Tak odważny nie jest 😁

No gdzie...skąd ja bym miał taką dawkę odwagi wziąć 🤦...

15 minut temu, gregor1284 napisał:

Mogło by się tak skończyć, co Maniek?

Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok.

19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on:

- Słuchaj, skończyło sie babci sranie! JA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No???!!! Kto?

- Zakład pogrzebowy ty sk***ysynu!

No zapewne tak by się to skończyło 🤔🤭... dobrze, żeś ostrzegł, bo takiej możliwości nie przewidywałem... wezmę to do serca 🤭...

A na marginesie chłop słabo czytający...lektura była o asertywności, a przyjął postawę agresywną...pewnie by coś zdziałał, tylko, że żona była...skuteczniej agresywna...i musiał wrócić do postawy uległej...każdorazowo z asertywnością się minął...🤷

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Albo tak na to patrzysz...spójrz z innej perspektywy...

56 minut temu, soltys48 napisał:

Przestań się już k**wa użalać i weź się za robotę

A tak w ogóle Masz pojęcie to to jest gdy życie się wali ? Jestem więcej niż pewien że nie 

55 minut temu, gregor1284 napisał:

Dostał nowa szansę od życia a ten że mu się życie wali co 

@konteno Ty rano na tą biedę narzekałeś to pomogę Ci z niej wyjść. Fucha jest, brak pasterza na nogi postawić 

20230914_080721.jpg

34 minuty temu, PRIMO napisał:

Ruchadło dało dyla?

Weź się chłopie ogarnij i przestań użalać nad sobą bo to już żałosne jest a nie śmieszne. 🤦‍♂️

34 minuty temu, Łolek napisał:

Co ci się k**wa robi, nie masz pojęcia o czym piszesz 

Ludzie mają chore dzieci, sami są poważnie chorzy i nie jęczą tak jak ty zdrowy chłop

Nic mnie nie wspieracie ...

37 minut temu, wojtal24 napisał:

Marcin jadę do Ciebie 

20230914_084351.jpg

ale pochmurzone w lodzkim

Bocianiche jedziesz odwiedzić 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak to nie😡...pokazujemy Ci pewne proste mechanizmy...to mamy urządzić forumową żałobę i wspólne płakanie🤦... jesteś facet, to chwyć się za jaja i zachowuj jak facet🤷...

Opublikowano
33 minuty temu, radekz200 napisał:

jak sucho? wczoraj spadło zaledwie 2 mm

Do końca października zdarzysz nie sr** ogniem, u mnie qq na ziarno odjedzie to psie żyto będzie siane 

Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał:

cos popadalo- ale niewiele..

i oto chodzi zeby zle wygladalo i inni mieli ubaw a potem liczyli przyczepy....

Toż Ty na worki sprzedajesz...

Czarujesz i tyle.

Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak byś miał z nią trójkę małych dzieci i milion kredytu i by cię z tym wszystkim zostawiła a teraz ty potrzebujesz kopa vw doope i naprzód 

3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Jeden plus że się nie kurzy aż tak jak ostatnio 

IMG_20230914_092007_982~2.jpg

Co to za Case 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Jak byś miał z nią trójkę małych dzieci i milion kredytu i by cię z tym wszystkim zostawiła a teraz ty potrzebujesz kopa vw doope i naprzód 

Co to za Case 

85A zdobyczny A dwa tygodnie opuszcza ten kraj mleka i miodu.

4 minuty temu, PAN88 napisał:

Bellarose masz w tym roku bo pytanie  mam

Już sprzedana i przygoda z czerwonym na ten moment zakończona ale może mi jeszcze co odbije.Narazie,lecę ścinać bazie.

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Albo tak na to patrzysz...spójrz z innej perspektywy...

56 minut temu, soltys48 napisał:

Przestań się już k**wa użalać i weź się za robotę

A tak w ogóle Masz pojęcie to to jest gdy życie się wali ? Jestem więcej niż pewien że nie 

55 minut temu, gregor1284 napisał:

Dostał nowa szansę od życia a ten że mu się życie wali co 

@konteno Ty rano na tą biedę narzekałeś to pomogę Ci z niej wyjść. Fucha jest, brak pasterza na nogi postawić 

34 minuty temu, PRIMO napisał:

Ruchadło dało dyla?

Weź się chłopie ogarnij i przestań użalać nad sobą bo to już żałosne jest a nie śmieszne. 🤦‍♂️

34 minuty temu, Łolek napisał:

Co ci się k**wa robi, nie masz pojęcia o czym piszesz 

Ludzie mają chore dzieci, sami są poważnie chorzy i nie jęczą tak jak ty zdrowy chłop

37 minut temu, wojtal24 napisał:

Marcin jadę do Ciebie 

ale pochmurzone w lodzkim

Do Ciebie tylko wyślij adres na priv

Opublikowano

i po deszczu..

6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Toż Ty na worki sprzedajesz...

Czarujesz i tyle.

a do domu to taczkami zwoze.. czesc na worki, reszte luzem okolicznym chodowca zwierzat-choc z tymi ostatnio kiepsko..

Opublikowano
13 minut temu, soltys48 napisał:

Zajedź do mnie,wespre Cię solidnym wpierdolem na opamiętanie 

Kuźwa Przemek uprzedziłeś mnie ale co tam najwyżej poprawkę ode mnie dostanie dla utrwalenia.🤣

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

i po deszczu..

a do domu to taczkami zwoze.. czesc na worki, reszte luzem okolicznym chodowca zwierzat-choc z tymi ostatnio kiepsko..

Moim zdaniem po prostu masz gówniane plony i tak pyplesz aby taniej.

Opublikowano
19 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Tobie TO ręczny👊 reset jest potrzebny żebyś wrócił do pionu. 🤣

Opublikowano
soltys48 napisał:

2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nic mnie nie wspieracie 

Zajedź do mnie,wespre Cię solidnym wpierdolem na opamiętanie 

może zrobimy mu na forum zrzutkę na jakąś kobietę z agencji podupczy od razu inny chłop bedzie

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v