Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, tytanowyJanusz napisał:

Policja była obsrana, na saperach nie zrobiło to żadnego wrażenia

Ale czemu taka akcja ? Zgłosiłeś, czy co?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Jasne jasne.

Nie do ciebie baranie to po co się odzywasz eunuchu?

Sam jesteś nim ...twoje wypierdy o niczym mnie interesują biedny człowieczku....takie zera o niczym nie stanowią i nie decydują ..

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja na jarmarkach nie bywam, mam od tego ludzi. Babka Zośka zerknie jak jest w mieście i już wszystko wiadomo. 

Kopsnę się może w niedzielę na rynek, coś by pohandlował może 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Kopsnę się może w niedzielę na rynek, coś by pohandlował może 

W niedzielę u nas ma lać, skoro nie wystawiamy się na dożynkach to nosa poza podwórko nie wyściubię, choć swojej obecności i tak chciałem uniknąć ale wyszło, że nie będzie wcale stoiska.

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Sam jesteś nim ...twoje wypierdy o niczym mnie interesują biedny człowieczku....takie zera o niczym nie stanowią i nie decydują ..

Bogol, którego wszyscy osrali i zostal sam....dziedzic gówna....

Ale jaja...😃😄

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Mylisz pojęcia, ja umiem zj***ć ale i docenić.

Być może.

Wszystkiego nie wiem...

Urazić nie chciałem...

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

W niedzielę u nas ma lać, skoro nie wystawiamy się na dożynkach to nosa poza podwórko nie wyściubię, choć swojej obecności i tak chciałem uniknąć ale wyszło, że nie będzie wcale stoiska.

Mam trochę jeżdżenia po klientkach w niedzielę ale to obskoczę jak wrócę 

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Sam to ty jesteś i temu trzymasz nos w telefonie całymi dniami i w  święta ...🤪

Dobrej nocy 😆

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Być może.

Wszystkiego nie wiem...

Urazić nie chciałem...

Nie czuję urazy, przecież tylko rozmawiamy, ale może nie czytałeś wtedy po jednym odejściu jak na Ciebie najeżdżali a kto Cie bronił, ale nie ważne już.

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To jednak zgodziłeś się na propozycje ...prezesa od pszczół?

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Prawdę mówiąc niewiele mnie to obchodzi.

Korpiele? O tej porze? Toć to już dawno za późno. Do 20 sierpnia sadzić najpóźniej. 

No i przy piątku kupił znów 3 cudaki.

371505783_606326588380010_5275139513881390210_n.jpg

Kaj do sierpnia. Rzepe się sadzi nojpóżni na początku moja, przeważnie w kwietniu.

Opublikowano
Przed chwilą, Ikarus napisał:

Kaj do sierpnia. Rzepe się sadzi nojpóżni na początku moja, przeważnie w kwietniu.

W kwietniu to się buraki sieje... Rzepy u nas się nie uprawia, zresztą korpieli już też. Szkoda ziemi na to. 

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Nie czuję urazy, przecież tylko rozmawiamy, ale może nie czytałeś wtedy po jednym odejściu jak na Ciebie najeżdżali a kto Cie bronił, ale nie ważne już.

Coś tam pamiętam...

Może zasłużyłem na taką krytykę...

No cóż... No czasami też idealny nie bywam...😉

Opublikowano
27 minut temu, gregor1284 napisał:

Manieeeek! Spółdzielnia się rozpadła....

A cóż to się stanęło się 🤔... wywieźli Pana Prezesa... na taczkach 🤔...za aferę alternatorową🤔😱...

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

W kwietniu to się buraki sieje... Rzepy u nas się nie uprawia, zresztą korpieli już też. Szkoda ziemi na to. 

To pod co wozicie jak nie pod rzepe?

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie ma stoiska w ogóle u nas we wsi. Miało być ale nie będzie.

Szkoda... Czegoś byś może nauczył innych... Trochę się znasz 

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Szkoda...

Nie żałuję... 7 października mamy u nas we wsi prażone, się zobowiązałem ziemniaki dać...

Przed chwilą, Ikarus napisał:

Dyć piszę że pod ziymnioki.

Rzepa toć to co innego niż zimniok, co ty piszesz za głupoty to głowa mała...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v