Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@bratrolnika

Darek taka historia, kolega kupował fendta 312 od znanej firmy usługowo handlowej, traktor w trakcie remontu obejrzany dogadany i kolega z ciekawości pytam ile ma mth, a gość na to żeby spytał sąsiada ile jego ma to ten będzie miał mniej 🤷‍♂️

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Ulman napisał:

To że bez picowania to dobrze. To że wygląda na bardziej 0,5mln km niz na 200 tys  - nienajlepiej.

Nic nie mówię 

10 minut temu, marcin19071980 napisał:

Półtorej strony o tym że nie warto tu nic pokazywać.

E tam 

Marcin ty za stary jesteś i za długo w tym siedzisz żeby się łapać na gadki typu prosto z lawety, okazja czy jedyny taki 

8 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Spokojnie nie człowieki

Brata znajomy

Pytał czy co będzie miał

A właśnie przyjechał to ja Volvo i gaz. 

Tylko lewy błotnik ma 125

Reszta orginał. 

Niech ci jeździ bezawaryjnie  tego życzę 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Łolek napisał:

Nic nie mówię 

E tam 

Marcin ty za stary jesteś i za długo w tym siedzisz żeby się łapać na gadki typu prosto z lawety, okazja czy jedyny taki 

Niech ci jeździ bezawaryjnie 

No bo ja nie lubię takiego pie....a.Kupil to ma co chciał i on będzie się z tym męczył.A tu zaraz 2000 specjalistów co mieli i im się psuł więc odradzają.No to jak tacy fachowcy to po h...kupowali rumpla i teraz narzekają?Typowi właściciele c360,moje najlepciejsze.Co do lawety to nie wiadomo gdzie ona wcześniej z nim była ale to już Ryśka problem.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano

z jednego niewyraznego zdjecia, do tego nawet nie caly samochod widac,specjalisci wiedza o samochodzie wszystko..

29 minut temu, Ulman napisał:

Zacytuj  post w którym pokazałeś mi rozkład jazdy autobusów. 

Co do dzieci i wielkości gospodarstwa  to cie drażni bo jesteś zbyt niewydolny intelektualnie by sobie poskładać kawałki w całość. Wprost nigdy nie pisałem ale miedzy wierszami ktoś bystry wyczyta. Ty nie masz na to szans i stąd frustracja

prosta sprawa-naklamales a teraz nie wiesz co .. gdybys mial na prawde jakies gospodarstwo to bys napisal ile.. tu nikt wielkiej tajemnicy nie robi procz ciebie..

zeby szukac postu sprzed pol roku, to musialbym z toba sie na rozum zamienic.

Opublikowano (edytowane)

Wielu handlarzy najpierw wiezie auto na zaprzyjaźniony warsztat tam jest ogarnięte i dopiero wiezie je na plac 

Kiedyś z tego dobrze żyłem 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

z jednego niewyraznego zdjecia, do tego nawet nie caly samochod widac,specjalisci wiedza o samochodzie wszystko..

prosta sprawa-naklamales a teraz nie wiesz co .. gdybys mial na prawde jakies gospodarstwo to bys napisal ile.. tu nikt wielkiej tajemnicy nie robi procz ciebie..

Dej spokój Jacuś...ja tam wolałbym mieć połowę tego co mam, ale...z tym samym dochodem...

Opublikowano
Ulman napisał:

2 godziny temu, Łolek napisał: Po co mam na jaki targi jeździć, oglądam katalog dzwonię diler do mnie zajeżdża, uzgadniamy cenę przelew maszyna w podwórku 😉 🤷‍♂️   Kupujesz maszyny oglądając je tylko w katalogu? Tak to ja bym nawet zwykłego  grubera nie kupił.  Na targach wszystko w jednym miejscu, potentaci i mniejsze firmy, nowości i mnogość opcji do porównania.  Mozna zobaczyć jak maszyna jest pospawana, polakierowana, jakie materiały, gdzie są głupoty i jakie opcje nie maja sensu.  Nie znam nikogo poważnego kto by uważnie nie obejrzał maszyny  za co najmniej kilkadziesiąt tysięcy przed jej zakupem.   

chłopie w promieniu 20/30km od domu mam tylu dilerów maszyn że trudno zliczyć 🤦‍♂️ handlarzy używanymi tak samo do powiatu 10km to gdzoe te km bić 🤔😁

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Łolek napisał:

Wielu handlarzy najpierw wiezie auto na zaprzyjaźniony warsztat tam jest ogarnięte i dopiero wiezie je na plac 

Kiedyś z tego dobrze żyłem 

No miałem wybór kupić i samemu posprzątać po prać pomyć albo poczekać i zapłacić za gotowy z ogłoszenia 7000 wiecej

Otam na lawecie przyjechał od picowania

Screenshot_20230825_195033_com.android.gallery3d.jpg

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No miałem wybór kupić i samemu posprzątać po prać pomyć albo poczekać i zapłacić za gotowy z ogłoszenia 7000 wiecej

No gdzie nowe auto samemu sprzątać....niech choć pajęczyny zmiotą...

Czarne bierz...brudzi się, ale najładniejsze...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

Jak nudne trzeba mieć życie żeby pamiętać posty jakiegoś no name z przed pół roku...🤦

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
23 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Dotarła technologia i nie musimy naginać widłami na wóz a potem kopocem zrzucać...

Wywóz, podorywka i siew poplonu u najważniejszego człowieka.

Pod rzepe już wozicie?

Opublikowano
24 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Yyyyy...? @Agrest ??

16929843315716520919057856917393.jpg

Yyyy, to nie agrest. To jabłoń.

I to jakaś mocno doświadczona przez życie. Nie ma na niej skorupika śliwowego?

Słabo w telefonie widzę.

A kwitnienie... zdarza się. Zawsze jak występujà warunki stresowe- po długiej suszy przychodzą opady, roślina wariuje i traktuje to jak kolejny sezon wegetacyjny po okresie spoczynku. Podobnie może zareagować po zbyt wczesnej defoliacji spowodowanej inwazją grzyba, szkodnika czy przygryzeniu przez sarnę łosia jelenia lub złamaniu przez ch*ja sąsiada🤭

Opublikowano
33 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Spokojnie nie człowieki

Brata znajomy

Pytał czy co będzie miał

A właśnie przyjechał to ja Volvo i gaz. 

Tylko lewy błotnik ma 125

Reszta orginał. 

Czekaj.... kupiłeś to?

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Jeszcze raz mówię  niech ci służy jak najdłuży  i niech sąsiada szlag trafia 

5 minut temu, radekz200 napisał:

kukurydze jutro bedziem golić 🌽

Cooooo łosialałeś

Edytowane przez Łolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v