Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pafnucy12 napisał:

1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

jakoś tak dziwnie bez forum tyle czasu...

No nie?

Cholera to jak nałóg.  

A może możliwość porozmawiania z miłymi ludźmi????

no jakoś tak jest. najgorzej że na apce nie mogę się ogarnąć. tak się zastanawiałem jeszcze wracając do logowania,że może że jestem zalogowany na apce to nie mogę się zalogować na przeglądarce. no ale sam nie wiem. nie chce ryzykować wylogowaniem bo tu mogę nie mieć zapisanego hasła, no chyba że tu można gdzieś wejść w te sprawy login i hasło?

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

To mnie teraz wytłumacz, bo nie chwytam🤷...

No jeden dał coś drugiemu za coś? Nie tak?

no jakoś tak jest. najgorzej że na apce nie mogę się ogarnąć. tak się zastanawiałem jeszcze wracając do logowania,że może że jestem zalogowany na apce to nie mogę się zalogować na przeglądarce. no ale sam nie wiem. nie chce ryzykować wylogowaniem bo tu mogę nie mieć zapisanego hasła, no chyba że tu można gdzieś wejść w te sprawy login i hasło?

Już nie pamiętam, ale chyba można jakoś weisc w ustawieniach zobaczyć swoje hasło i login ..

Napisz do któregoś moda... Najlepiej do @danielhaker... Podpowie.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

52 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Ale wszystko oki... ?

Znajomy ma duuuuże problemy z okiem przez chwilę nieuwagi.. 

A bo ja wiem, teraz ja mi oko igłą rozgrzebal to gorzej jak wczoraj, ale jak się zagoi to powinno być ok

30 minut temu, Belaruss820 napisał:

witajcie, że tak powiem po dłuższej przerwie. taki niefart,w niedzielę tel mi się popsul,pisze ze starego gdzie mam aplikacje i akurat jestem zalogowany. hasło które mam do forum poprostu nie działa. zmienić też nie mogę bo do poczty nie mogę się zalogować bo też hasła nie pamiętam a przypomnieć się nie da bo inny nr telefonu był podany. jakoś tak dziwnie bez forum tyle czasu...

Pisz do którego moderatora, niech ci zaktualizuje maila czy hasło, oni powinni mieć takie uprawnienia 

kto jest moderatorem, jeśli ktoś z Was mógłby mi namiary podesłać? albo do bossa pisać bezpośrednio?

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

No jeden dał coś drugiemu za coś? Nie tak?

Jednemu dałem dwie przyczepy gnoju, a dwóm pozostałym to tylko... słomę z pola sprzątnąłem🤷..

Opublikowano

kto jest moderatorem, jeśli ktoś z Was mógłby mi namiary podesłać? albo do bossa pisać bezpośrednio?

Napisałem

@danielhaker np.

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Jednemu dałem dwie przyczepy gnoju, a dwóm pozostałym to tylko... słomę z pola sprzątnąłem🤷..

A to sorki. Znowu niezbyt uważnie przeczytałem...

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

Napisałem

@danielhaker np.

z apki nie mogę wysłać wiadomości,czy coś zwalone mam z apka czy poprostu nie potrafię odnaleźć opcji wysłania wiadomości...

Opublikowano (edytowane)

Nie używam praktycznie apki... Nie pomogę... 

Myślę że @danielhaker po tylu wywołaniach odezwie się do Ciebie jak będzie mógł. 

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Ech, żeby to chociaż człowiek uczciwie złapał opiłka, tak jak to się często zdarza, to trudno, ale nic mnie nie bolało wczoraj, położyłem się spać, a w nocy się budzę całe oko załzawione i drapie coś w środku, no chyba z poduszki mi ten opiłek się wziął 

To jest żeliwo, deko inna cena powinna być 

Ja tak ostatnio miałem, ostatni raz kiedy mogło to wpasc to był czwartek, a dopiero w niedzielę oko zaczęło bolec i zrobiło się czerwone...

9 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Dobrze będzie...

Znajomy miał rokowania na niewidzenie.... Coś widzi, ale przechlapane... Weź który spróbuj coś robić z jednym zamkniętym okiem....

No... 

Nadal nie za darmo...

Sąsiad mój na jedno nie widzi, a na drugie tylko prosto, zamknij jedno oko a do drugiego dwiema dłońmi zrób sobie taki "korytarz. Ten to ma dopiero przegwizdane... Operacje ma mieć w Czechach, aby sie nie pogarszało z tym drugim okiem. Chłop 60 lat...

2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

z apki nie mogę wysłać wiadomości,czy coś zwalone mam z apka czy poprostu nie potrafię odnaleźć opcji wysłania wiadomości...

Odbierać możesz ?

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, Łolek napisał:

Rysiek jak coś jest warte ceny to nie stoi długo, jak jakiś lump to ogłoszenie pół roku odnawianie 

No wiem

Jakby sam zajechał wziął w bagażnik 

A jak trzeba czekać by kto miał wolne by podjechać to tak wychodzi. 

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Sąsiad mój na jedno nie widzi, a na drugie tylko prosto, zamknij jedno oko a do drugiego dwiema dłońmi zrób sobie taki "korytarz. Ten to ma dopiero przegwizdane... Operacje ma mieć w Czechach, aby sie nie pogarszało z tym drugim okiem. Chłop 60 lat...

Mój ojciec ma identyczną przypadłość. Jednak całkowicie nieodwracalną. Jedno wcale, a drugie z zawężonym polem widzenia.   

• Sad 1
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

No wiem

A wystarczyło by słowo powiedzieć....

1 minutę temu, Leszy napisał:

Mój ojciec ma identyczną przypadłość. Jednak całkowicie nieodwracalną. Jedno wcale, a drugie z zawężonym polem widzenia.   

Kurna oczy ważny zmysł... 

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Pafnucy zasrał sprawę że nie pojechał, to jest spirytus movens tej sytuacji.     :P   

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ja bym Ci pomógł ,no ale jeszcze nie jestem moderatorem 🤷🙂

Opublikowano

Aj bo zarobiony jestem gorzej niż w żniwa... 

Wiem, nikt nie uwierzy, ale ... naprawdę..

Po niedzieli coś zaradzimy...

Kurna nawet do @tytanowyJanusz po pszenżyto nie pojechałem...

2 minuty temu, Desperado napisał:

Pafnucy zasrał sprawę że nie pojechał, to jest spirytus movens tej sytuacji.     :P   

Opublikowano
26 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No wiem

Jedziesz oglądasz pasuje, zadatek i umawiasz datę odbioru tu nie ma czajnikowania 

• Like 2
Opublikowano

A

2 minuty temu, Strongman napisał:

Wrzuciłem z pola I tydzień temu pryskałem glifo 360 z adiuwantem i juz tak szybko szrobiło się żółto czyżby ten adiutant takie efekty zrobił,dawka 5l na 250 l wody nie zamocna.

areał pod te 250?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v