Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

🤔

Pitolicie Hipolicie. Kim będziesz na starość, jak zostaniesz sam?

Zapewne zerem ,a dla państwa polskiego problemem 

Opublikowano
50 minut temu, Qwazi napisał:

I po co to komu...jak to mawia @Pafnucy12 

A propos.

Deszcz się rozpadał i musiałem schować narzędzie pracy pod dach.

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Ten ciapek jest bez napędu

Faktycznie. Teraz się przyjrzałem. Wspomaganie z Lubienia Kujawskiego, trochę inne jak moje, chociaż moje też częściowo stamtąd. Jeszcze tylko rozstaw tyłu i opony 13,6, o ile to nie jest emka. No nie wiem jaką ma hydraulikę, bo na oryginalnym rozdzielaczu pod siedzeniem ciut za wolno chodzi 

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Znowu 🌧️

Toż kurna chciałeś takich za***istych opadów!...no to masz. Prośby zostały wysłuchane 

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

A propos.

Deszcz się rozpadał i musiałem schować narzędzie pracy pod dach.

No to tyłek na fotel, pilot w dłoń...i święto😉. U mnie słońce świeci więc coś trzeba robić. Jeszcze chwilę do obiadu podziałam, a po obiadku po samochód, bo do odbioru...znowu będzie lżej w portfelu🤦

10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zapewne zerem ,a dla państwa polskiego problemem 

Marcin, czy Ty masz jakieś kompleksy🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

No to tyłek na fotel, pilot w dłoń...i święto

No toż przylezłem....

Opublikowano

Kurła ale leje deszcz

POpłyniem

😡😡😡😡

7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Toż kurna chciałeś takich za***istych opadów!...no to masz. Prośby zostały wysłuchane 

Ale dla wielkichpolaków by nie narzekali że sucho

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

by nie narzekali że sucho

Chciałeś ogromnych opadów śniegu. No to jest, tylko że w stanie ciekłym😁

Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

7.47 @szymon09875 co ta zielarka taką mimikę ma? :D co tam weszło :D 9.30 druga jakaś wystrzelona

Farma marzeń 🤭

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Obiad to 365 dni w roku wyglądał tak samo - gar ziemniaków. 

No to makao i po makale 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Farma marzeń 🤭

Oj coś wygląda na takiego co uprawia dooooobre zioła...😄

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Oj coś wygląda na takiego co uprawia dooooobre zioła...😄

w chwaście schowane bo tylko talerzówką przejechał i zadowoleni są ,najważniejsze robić to co się naprawdę lubi Laska już dawno to mówił (z chłopaki nie płaczą)

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ba i czy taki kołtun gorzej od nas żyje? Widać że wszystko co brak to w zasięgu ręki a i duperki dwie ma. 🤔 

Bo zioło zysk przynosi....

Dwie...hmmm.

Chciałbyś dwie Merlin?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Bo zioło zysk przynosi....

Dwie...hmmm.

Chciałbyś dwie Merlin?

Takich samych to nie, nawet dziś już akcje odstawiła. Wróciła od kosmetyczki i znalazła ogłoszenie że ktoś tam pawie sprzeda no i dzwoni. Co się okazało chłop jakieś gołębie "pawie" chce sprzedać 😂

• Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, wojtal24 napisał:

6.12 widziałeś jej rękę 😁😁😁 5.5 ale to nie stonka

Ładna kobita, jakby zadbała o siebie to by była niezła laseczka

Opublikowano
44 minuty temu, Qwazi napisał:

Faktycznie. Teraz się przyjrzałem. Wspomaganie z Lubienia Kujawskiego, trochę inne jak moje, chociaż moje też częściowo stamtąd. Jeszcze tylko rozstaw tyłu i opony 13,6, o ile to nie jest emka. No nie wiem jaką ma hydraulikę, bo na oryginalnym rozdzielaczu pod siedzeniem ciut za wolno chodzi 

Napęd tura

Screenshot_2023-01-17-13-44-26-121_com.facebook.katana.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Będzie wymiana konstrukcji dachowej na nową..Na unijne pieniądze się nie łapie.

Ty młody to bierz

Znaczy za stary? Czy nie rokujący jesteś dla nich panie Adamie

Opublikowano
31 minut temu, wojtal24 napisał:

6.12 widziałeś jej rękę 😁😁😁 5.5 ale to nie stonka

O Kyrje lejson, żałobę za Koguta nosi 

15 minut temu, MonteChristo napisał:

Ładna kobita, jakby zadbała o siebie to by była niezła laseczka

Ta wada wymowy ją dyskwalifikuje 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

O Kyrje lejson, żałobę za Koguta nosi 

Ta wada wymowy ją dyskwalifikuje 

wada wymowy to w niczym nie przeszkadza

Opublikowano

W niczym? A jakby powiedziała "yżnij mnie" to nie wiadomo czy to używać czy po karetkę dzwonić. A no i za każdym razem jakby mówiła że posłała łóżko nie wiadomo czy być złym czy się cieszyć... 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v