Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Wszyscy wielce mądrzy. dopóki choroba nie przyjdzie.   Mogą umierać i jutro, ale tylko teoretycznie... Ehhhhh.....

Oto to. Mój dziadek miał prawie 94 lata jak umarł i też jeszcze chciał jeszcze dzień dłużej pożyć.

@Karol6130 wybierasz się jutro do miastkowa kościelnego?

Edytowane przez PAN88
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Czepie się.

Wytłumacz czym wyprzedzasz innych?

Jak tak dłużej już Cię znam, to wybacz, ale takiego zacofania jak tam u Was, to ciężko znaleźć....no chyba że w skansenie, do którego jutro jadę motorem..

To nie złośliwie, ale Ty naprawdę się ostaleś daleko za peletonem.

A jak to całe życie to te kilka lat?

Jaka starość?

Dziś spotkałem znajomego. Trochę go nie widziałem....młodszy sporo....na przeszczep serca czeka....

Wszyscy wielce mądrzy. dopóki choroba nie przyjdzie.   Mogą umierać i jutro, ale tylko teoretycznie... Ehhhhh.....

Ja mogę i jutro. Mi wszystko jedno. Nie mam dla kogo żyć a i celów jakichś też nie mam. Robię póki mogę.

Opublikowano

Chciał byś umrzeć ze świadomością że z głodu zdechną...? Nie szkoda?

Opublikowano

No wybacz, ale dawno zauważyłem że nie. To poza jedynie....moim zdaniem

Opublikowano
Qwazi napisał:

@slawek74 szału nie ma w drugim pokosie...nie wiem czemu na zdjęciu to takie jasne...w rzeczywistości ciemniejsze...ale już nie zrobię drugiego, bo jestem w domu

IMG_20230715_132048_099.jpg

zrezygnowałeś z cięcia?

6465 napisał:

Coś dawno Ogarka nie widziałem. Chory czy jak?

stęskniłeś się 🤔🤦‍♂️🙆‍♂️

Opublikowano

U mnie ogólnie dramat jeśli chodzi o 2-3 pokos. Wszystko białe i wypalone do piachu. Tylko w kilku dołkach widać trochę zielonego Od 15 maja praktycznie nie pada. Takie atrakcje na północnym Mazowszu w okolicy Mławy

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, PAN88 napisał:

Rimm lub Rimmel na zielsko

Oooo, pewnie tak.Takie ilości tej chemii przewalam że już się myli.

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Ja to szukam do 2006

Potem miały normę spalin i już zrobili więcej elektryki

Jakieś taśmy w kierownicy co spamietują cośtam

To wtryski pisdomagnetyczne co podobno nie regenerowalne 

Trzeba stare bezproblemowe w naprawach. 

Może to tylko germanski kombajn albo prasa

Auto klasy wyższej i takie co ma prawie 20 lat??? To żebyś na zawał nie zszedł przy pierwszej awarii, jak się dowiesz ile byle pierdoła kosztuje 

2 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Kanion jak u JarkaOgarka

IMG_20230715_184058_290.jpg

Jak u @Agresta, też takie zdjęcie wrzucał 

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Auto klasy wyższej i takie co ma prawie 20 lat??? To żebyś na zawał nie zszedł przy pierwszej awarii, jak się dowiesz ile byle pierdoła kosztuje 

A tam, kupi jaki chiński zamiennik na aledrogo i bydzie🤣

Opublikowano
13 minut temu, bratrolnika napisał:

Jak u @Agresta, też takie zdjęcie wrzucał 

To stary rów przeciw czołgowy.Z 20 sierpnia 39roku.Dziadek był przy kopaniu go jako 16latek.

Opublikowano

Kurła,  biesiada weselna w Iłży, a ja z pola ledwie wrócił i dwa browary obalił.

Jeszcze ze dwa i Sławomira bym zdjął jako prowadzącego. 🤭🤭🤭

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

A Ci powiem, że ta , chyba podstawa drabinki, taka niespotykana...

To stabilizator, bo to ta naj wesz sza z drabiny 3 element owej i ją się wyciąga.

Ogólmie drabina krause ,według mnie najlepsze drabiny i wmiare tanie.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
14 minut temu, Baks00 napisał:

Uprzedzam to na zimę (znając życie za miesiąc nie będzie)

IMG20230715211404.jpg

Też lubię jeść te, jak to się zwie 🤔  już teraz nim trafią do słoików 😛

Opublikowano

Adam masz oko 🙂 ,od razu zauważył że cebula z importu 😜

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v