Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Czuję niesmak jak ich oglądam dlatego rzadko zerkam na tv. Tak samo co rolnicy Podlasie jak są ci z Plutycz nie mogę na to patrzeć.

I się  dalej dziwisz czemu tylu chłopów was nie chce bądź nie ma? 

ale Andrzej s plutycz by chciał a nie ma 🤷‍♂️

Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Jeśli sytuacja za płotem to ciężko nie zauważyć...

No ale co tu zauważać i czym się martwić skoro to nie Twoje życie? Ja dzieci sąsiada zza płotu to już nie widziałem z 1,5 miesiąca albo więcej. 

za robotę się weź ....

MonteChristo napisał:

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

ja też zakładam rękawiczki to się nazywa bhp

I ta rękawiczka cię od czegoś uchroni myślisz, przestań takie bzdety pisać

mało wiesz...

Opublikowano
48 minut temu, Qwazi napisał:

To jest daleko idąca nadinterpretacja slow wyjętych z kontekstu i nie może być w żadnej mierze prawdziwa 

O tak żem tera blysnął🤭

Ano, jak chrząstka w salcesonie 😂

Opublikowano

Kto się zna na prawie budowlanym? Wiate 60m² trzeba zgłaszać czy coś w tym stylu? Dach blacha trapezowa, konstrukcja typy krokwy itp. metal, 2 ściany z ogrodzenia z płyt betonowych i z jednej strony dostawione do istniejącego budynku ale nie połączone z nim 

Opublikowano
Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

Kto się zna na prawie budowlanym? Wiate 60m² trzeba zgłaszać czy coś w tym stylu? Dach blacha trapezowa, konstrukcja typy krokwy itp. metal, 2 ściany z ogrodzenia z płyt betonowych i z jednej strony dostawione do istniejącego budynku ale nie połączone z nim 

Do 50m nie, ale pofatyguj się do starostwa bo w tej kwestii ci kraj to obyczaj

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, superfarmer02 napisał:

Lepiej zgłosić cokolwiek życzliwych nie brakuje

Przed chwilą, radekz200 napisał:

A są tu jakieś?

Może córa Pana Sławka zagląda

6 minut temu, TheraRolnik napisał:

A mnie się właśnie bardziej takie podobają niż w szpilkach 

Dla mnie szpila musi być nawet jak ma być wyższa ode mnie, a to jest nie sztuka

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Na łyżwy 

Autkiem poszaleć można

Opublikowano
7 minut temu, MonteChristo napisał:

Lepiej zgłosić cokolwiek życzliwych nie brakuje

Może córa Pana Sławka zagląda

Dla mnie szpila musi być nawet jak ma być wyższa ode mnie, a to jest nie sztuka

Samo zgłoszenie wystarczy czy trzeba jeszcze jakieś projekty i inne pierdoły? Płaci się coś za to? 

15 minut temu, malaczarna napisał:

Mróz ma byc u mnie całą łąkę mi zalalo

Dzieciaki będą miały lodowisko 

Opublikowano
13 minut temu, malaczarna napisał:

Pewnie wyższe są w szpilkach

Czekałem na taki uszczypliwy komentarz jak to napisałem 

Otóż nie ... Po prostu dla mnie dziewczyna lepiej wygląda w takich normalnych butach niż w szpilkach 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Samo zgłoszenie wystarczy czy trzeba jeszcze jakieś projekty i inne pierdoły? Płaci się coś za to? 

Raczej nie przyjmą zgłoszenia jeśli nie jest ono wymagane

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Dzieciaki będą miały lodowisko 

Zgłoszenie tylko tak mi się wydaje, ja będę budował jakieś 30 mkw i przebudowywał stodołę to mi znajomy doradził by zrobić projekt bo sąsiada mam życzliwego 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v