Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry 

Kurła faktura przyszła za prąd ,co kolejna to drożej już 1100 zł 😐, PiS i mleczarnia  mnie wykończy , ale ludzie i tak na nich głosują bo nie chcą jeszcze gorszego rudzielca a reszta to pionki

Opublikowano
2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Ciekawe ile czasu zajęłoby ogarnięcie tego wszystkiego żeby nie szukać co do czego🤔

20230702_135006.jpg

To wszystko to tylko tak wygląda skomplikowanie. Prościej się jeździ niż starymi. 

Weź tu urlop zaczynaj jak się nie chce z łóżka wstawać... 

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dzień dobry 

Kurła faktura przyszła za prąd ,co kolejna to drożej już 1100 zł 😐, PiS i mleczarnia  mnie wykończy , ale ludzie i tak na nich głosują bo nie chcą jeszcze gorszego rudzielca a reszta to pionki

Sam niedawno krzyczałeś że na nich będziesz głosował 

Opublikowano

Druga strona jest taka że ile by tych ustawień nie było do zmiany, to jak się pojeździ trochę to i tak dojdziesz do wniosku że coś jeszcze by się przydało 🤭 

10 minut temu, jahooo napisał:

To jest tak jak z komputerami czy komórkami - większość nie wykorzysta nawet 2% możliwości tego sprzętu, ale płacić trzeba jak za zboże

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Sam niedawno krzyczałeś że na nich będziesz głosował 

Nie wiem czemu ale wiedziałem że Ty Grzesiu pierwszy zabierzesz głos 🤔 

Ja nie będę na nikogo głosować , wszystko to jedna banda , jakoś sobie dam rade

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, szymon09875 napisał:

A na kogo ? Złodziej? Złodziej. Ale po co nam nowy, jak tu na miejscu swój i już znany. 

Szymku a Ty na kogo będziesz głosować 🤔

5 minut temu, szymon09875 napisał:

No i masz rację, nie ma co się przejmować ;)

Ja mam inne problemy, różne, ważniejsze . A to kto będzie rządził mam gdzieś 

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
8 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Podzwiniłe po skupach

Będą kupować ale nie wiedzą po ile

Jutro dzwonić po cenę jeczmienia z nowych zbiorów 

750 netto u nas. 

10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Szymku a Ty na kogo będziesz głosować 🤔

Ja mam inne problemy, różne, ważniejsze . A to kto będzie rządził mam gdzieś 

Moje główne to właśnie przez to jak te barany tym krajem kierują. 

A to na kogo będę głosować to akurat moja prywatna sprawa 😉

Opublikowano

Pisz nikt Cię tu nie będzie linczować 🤭

Fajne macie życie jak takie macie problemy kto rządzi 🙆

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Pisz nikt Cię tu nie będzie linczować 🤭

Fajne macie życie jak takie macie problemy kto rządzi 🙆

Kiedyś już się mnie pytałeś jakie można mieć problemy w tym wieku. 

Idę przy nowym nabytku trochę popracować 

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

To wszystko to tylko tak wygląda skomplikowanie. Prościej się jeździ niż starymi. 

Weź tu urlop zaczynaj jak się nie chce z łóżka wstawać... 

Po paru minutach już się śmiga, jakby całe życie człowiek tym jeździł. Mnie tylko drażni pełna amortyzacja. Zawsze mam wrażenie, jakby ten ciągnik pływał i nie go nie czuję do końca

Opublikowano
robi57362 napisał:

slawek74 napisał:

no gdzie deszcz 🙆‍♂️ trawę będę kosił 😁

niech strzyma się ze dwa dni 😉

dopiero?

drugi pokos sucho było i mija trzy tygodnie od posiania saletry drugi pokos będzie porównywalny z pierwszym

Opublikowano
41 minut temu, Baks00 napisał:

Po czym to stwierdzasz?

Że głodny o chlebie 😆

41 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Podzwiniłe po skupach

Będą kupować ale nie wiedzą po ile

Jutro dzwonić po cenę jeczmienia z nowych zbiorów 

Kiedy kosisz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v