Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

czekaj do poniedziałku aż ci sklep otworzą 😁

Raczej niczego ze sklepu nie potrzebuje ale jak coś Ci trzeba kupić to może pomogę. Żona podpisze wrazie czego?

Opublikowano
24 minuty temu, slawek74 napisał:

dał radę na czterech odejść czy koledzy pomogli 🤔🤭🤪

Tej lulek normalnie na dwóch i jeszcze mojego wuja syna dziewuchę kulturalnie pożegnać dałem radę  🤭🤭 

Swoją drogą gust to my w tej naszej rodzince mamy dobry @Łolek 

co prawda nie ten kolor włosów ale cała reszta z wyglądu jak dla mnie na +

oby i reszta taka była jak wygląd to będzie chłopak zadowolony 👌

• Like 1
Opublikowano

Po drodze co prawda się doprawilem, a i w domu już jak dojechaliśmy to weszlo co nie co żeby kierowca poszkodowany nie był 🤭🤭 bo powiedział że kolejna wycieczka do Marka to ja jestem kierowcą 🤣

5 minut temu, slawek74 napisał:

mówisz że we dwóch pomagali 🤔🤭😁 żart oczywiście 👍😉

A jak Ci się podoba nowy nabytek ? Godnie zastąpi siuntke z turem co ?? 

Taki ciągnik z turem to marzenie nie jednego gospodarza 💪

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Moja już obrażona ,bo chciała przyjechać dziś w dzień ale mówię że mam trochę roboty 🤷 no i kuźwa poszło 🤦

Syn przywiózł dzisiaj swoją to do obory z nim poszła i nie było to tamto 

@szymon09875świadkiem że prawdę mówię 

2 godziny temu, Strongman napisał:

To torebka ten misiek.

Taaa echee 🤭

1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Piwo pije 🙂 , miałem nie przyjeżdżać 🤷

Aleś Ty durak 🤦‍♂️🙆‍♂️

1 godzinę temu, DANDYS napisał:

na pępek

Kondomy na pępek, kurna jakoś nie spotkałem 🤔

Opublikowano

@Aktywnyrolnik7245 Marcin nie zazdraszczaj, tylko zrób porządek w życiu. Rodzinę tworzysz sobie sam i jesteś jej głową. Jakie wprowadzisz do niej wartości, takie będą w tej rodzinie funkcjonować. Pierwszym krokiem zawsze jest dobór partnerki. Jeśli obecna jest nieodpowiednia, to może trzeba zmienić. Musicie dmuchać w jedną trąbkę. Jeśli nie dmuchacie, to nic z tego dobrego nie będzie. W mojej rodzinie pewne zasady działają już co najmniej od czterech pokoleń. U Ciebie, podejrzewam, działają inne niż u Twojej kobiety i to jest przyczyną takiego stanu rzeczy. A kto sprawił, że te zasady są takie, jakie są, to musisz ustalić sam. I musisz też ocenić, czy to Twoje zasady są niewłaściwe, czy zasady Twojej partnerki (bez względu na to czy to jest żona, narzeczona, czy jeszcze nie narzeczona). To klucz do zmian...

@chloporobotnik Piotrze, nawet krowa ryczy, jak jej zabierzesz cielaka. Już Wieśkowi pisałem, kiedy można zrozumieć, co to jest miłość. I to nie jest przywiązanie, bo przywiązać można się też do roweru, ale jak ten rower zostanie rozjechany przez walec, to nie będziesz czuł takich emocji, jak w przypadku, kiedy będziesz się martwił i bał o osobę, którą kochasz. Czego Ci nie życzę...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

chłopie ogarnij się może coś trzeba przeorganizować 🙋‍♂️

No oo myślenie 

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Bo tobie na niej nie zależy. Ty nie kochasz jej tylko te swoje chaziajstwo. Kurde Marcin gdzie ty masz jaja?. Ja w twoim wieku jak miała do mnie przyjechać dziewczyna to wstałem wcześniej ,zagescilem ruchy, poprosiłem rodziców o pomoc , co się dało przepchlem na drugi dzień. I nie mogłem się doczekać kiedy przyjedzie. Marcin ogarnij się. Ja mam żonę z miasta z blokowiska i jest super, było trzeba to robiła wszystko przy świniach,krowach i opadach też. A jak ja byłem w trasie i byk przeszło 800kg się urwał, spierdolił na ulicę i budł ogrodzenie to dzwoniła po sąsiada o pomoc.

Tomek słowo kluczowe to te jaja właśnie 

Ale kto się piz*,,, urodzi kanarkiem nie umrze, a jeszcze się w tym kierunku rozwinie to 🙆‍♂️

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

dał radę na czterech odejść czy koledzy pomogli 🤔🤭🤪

Wsjo normalno 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
szymon09875 napisał:

Wuja ugościł, można wracać na tą naszą wielką Polskę 🤣 

2 godziny temu, wojtal24 napisał:

jakiś gruber 3 belkowy do 2.5m z wymiennymi końcówkami z podcinaczami i żeby można było je odkręcić te podcinacze a do głębszego rycia to glebosz

Wysłałem mu zdjęcie mojego agregatu, myślę że takie coś dla niego było by git 

a możesz i mi podesłać?

Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale się narobiłem 🙆🙆  ,a to jeszcze nie koniec na dziś ,za chwilę oprzątać 😉 . Mieszczuchy to mają jednak dobrze

może jednak posłuchaj teścia i idź do miast😆😆😆

Opublikowano
51 minut temu, szymon09875 napisał:

Po drodze co prawda się doprawilem, a i w domu już jak dojechaliśmy to weszlo co nie co żeby kierowca poszkodowany nie był 🤭🤭 bo powiedział że kolejna wycieczka do Marka to ja jestem kierowcą 🤣

A jak Ci się podoba nowy nabytek ? Godnie zastąpi siuntke z turem co ?? 

Taki ciągnik z turem to marzenie nie jednego gospodarza 💪

Pociotek ty wiesz ze że Zbyszkiem zawsze mile widziani jesteście  nawet Pokor mówi że fajne goście z ty wielki Polski 

Jutro się zdzwonimy 

• Thanks 1
Opublikowano

I tego...

Świętujeta dzisiaj?

Dzień dobry.

Sołtys coś temperatury nie podał i nie wiem jakie skarpetki założyć...krótkie czy podkolanówki....🤷‍♂️

Opublikowano (edytowane)

@Pafnucy12 co dzisiaj za święto? Ja z synem jade na wystawe do Sitna,akurat na obiad do rodzicow zajedziemy bo niedaleko i ojciec urodziny dzisiaj ma🙂

Fajnie ciepło z rana. Cos deszcz zapowiadają ale popoludniu,juz bede albo w drodze do domu albo jeszcze jeszcze u rodziców. Cos trzeba na spokojnie poszukac dla siebie bo ostatnio jak bylismy ze starym to stękania ze daleka droga wiecej niz zwiedzania😂

Edytowane przez Belaruss820
Dodanie
Opublikowano
12 minut temu, Belaruss820 napisał:

@Pafnucy12 co dzisiaj za święto?

Pierwszy dzień tygodnia. Niedziela.

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

A nie ostatni 🤔 jak jest prawidłowo 

Cześć siema 

17 * i pochmurno może coś popada 

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

A jutro znowu do pracy. Za tydzien troche wolnego. Najgorzej ze nie ma jak sobie zaplanowac dokladnie kiedy zniwa bedą. Mogą byc w tym roku łapane...

Opublikowano
6 godzin temu, Qwazi napisał:

@Aktywnyrolnik7245 Marcin nie zazdraszczaj, tylko zrób porządek w życiu. Rodzinę tworzysz sobie sam i jesteś jej głową. Jakie wprowadzisz do niej wartości, takie będą w tej rodzinie funkcjonować. Pierwszym krokiem zawsze jest dobór partnerki. Jeśli obecna jest nieodpowiednia, to może trzeba zmienić. Musicie dmuchać w jedną trąbkę. Jeśli nie dmuchacie, to nic z tego dobrego nie będzie. W mojej rodzinie pewne zasady działają już co najmniej od czterech pokoleń. U Ciebie, podejrzewam, działają inne niż u Twojej kobiety i to jest przyczyną takiego stanu rzeczy. A kto sprawił, że te zasady są takie, jakie są, to musisz ustalić sam. I musisz też ocenić, czy to Twoje zasady są niewłaściwe, czy zasady Twojej partnerki (bez względu na to czy to jest żona, narzeczona, czy jeszcze nie narzeczona). To klucz do zmian...

@chloporobotnik Piotrze, nawet krowa ryczy, jak jej zabierzesz cielaka. Już Wieśkowi pisałem, kiedy można zrozumieć, co to jest miłość. I to nie jest przywiązanie, bo przywiązać można się też do roweru, ale jak ten rower zostanie rozjechany przez walec, to nie będziesz czuł takich emocji, jak w przypadku, kiedy będziesz się martwił i bał o osobę, którą kochasz. Czego Ci nie życzę...

Najpierw kogoś kochaj... Tego sobie nie życzę...

Ciepło, słonecznie.

Opublikowano
27 minut temu, Belaruss820 napisał:

A jutro znowu do pracy. Za tydzien troche wolnego. Najgorzej ze nie ma jak sobie zaplanowac dokladnie kiedy zniwa bedą. Mogą byc w tym roku łapane...

Takie uroki dwóch etatów niestety.

Dasz se radę.

Przynajmniej nikt nad uchem nie brzęczy jak w pracy jesteś. No i kasa też z pewnością się przydaje.

31 minut temu, Łolek napisał:

A nie ostatni 🤔 jak jest prawidłowo 

Ostatnio, jak byłem w kościele w niedzielę, to ksiądz mówił wyraźnie że to pierwszy dzień...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v