Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

czekaj do poniedziałku aż ci sklep otworzą 😁

Raczej niczego ze sklepu nie potrzebuje ale jak coś Ci trzeba kupić to może pomogę. Żona podpisze wrazie czego?

Opublikowano
24 minuty temu, slawek74 napisał:

dał radę na czterech odejść czy koledzy pomogli 🤔🤭🤪

Tej lulek normalnie na dwóch i jeszcze mojego wuja syna dziewuchę kulturalnie pożegnać dałem radę  🤭🤭 

Swoją drogą gust to my w tej naszej rodzince mamy dobry @Łolek 

co prawda nie ten kolor włosów ale cała reszta z wyglądu jak dla mnie na +

oby i reszta taka była jak wygląd to będzie chłopak zadowolony 👌

• Like 1
Opublikowano

Po drodze co prawda się doprawilem, a i w domu już jak dojechaliśmy to weszlo co nie co żeby kierowca poszkodowany nie był 🤭🤭 bo powiedział że kolejna wycieczka do Marka to ja jestem kierowcą 🤣

5 minut temu, slawek74 napisał:

mówisz że we dwóch pomagali 🤔🤭😁 żart oczywiście 👍😉

A jak Ci się podoba nowy nabytek ? Godnie zastąpi siuntke z turem co ?? 

Taki ciągnik z turem to marzenie nie jednego gospodarza 💪

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Moja już obrażona ,bo chciała przyjechać dziś w dzień ale mówię że mam trochę roboty 🤷 no i kuźwa poszło 🤦

Syn przywiózł dzisiaj swoją to do obory z nim poszła i nie było to tamto 

@szymon09875świadkiem że prawdę mówię 

2 godziny temu, Strongman napisał:

To torebka ten misiek.

Taaa echee 🤭

1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Piwo pije 🙂 , miałem nie przyjeżdżać 🤷

Aleś Ty durak 🤦‍♂️🙆‍♂️

1 godzinę temu, DANDYS napisał:

na pępek

Kondomy na pępek, kurna jakoś nie spotkałem 🤔

Opublikowano

@Aktywnyrolnik7245 Marcin nie zazdraszczaj, tylko zrób porządek w życiu. Rodzinę tworzysz sobie sam i jesteś jej głową. Jakie wprowadzisz do niej wartości, takie będą w tej rodzinie funkcjonować. Pierwszym krokiem zawsze jest dobór partnerki. Jeśli obecna jest nieodpowiednia, to może trzeba zmienić. Musicie dmuchać w jedną trąbkę. Jeśli nie dmuchacie, to nic z tego dobrego nie będzie. W mojej rodzinie pewne zasady działają już co najmniej od czterech pokoleń. U Ciebie, podejrzewam, działają inne niż u Twojej kobiety i to jest przyczyną takiego stanu rzeczy. A kto sprawił, że te zasady są takie, jakie są, to musisz ustalić sam. I musisz też ocenić, czy to Twoje zasady są niewłaściwe, czy zasady Twojej partnerki (bez względu na to czy to jest żona, narzeczona, czy jeszcze nie narzeczona). To klucz do zmian...

@chloporobotnik Piotrze, nawet krowa ryczy, jak jej zabierzesz cielaka. Już Wieśkowi pisałem, kiedy można zrozumieć, co to jest miłość. I to nie jest przywiązanie, bo przywiązać można się też do roweru, ale jak ten rower zostanie rozjechany przez walec, to nie będziesz czuł takich emocji, jak w przypadku, kiedy będziesz się martwił i bał o osobę, którą kochasz. Czego Ci nie życzę...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

chłopie ogarnij się może coś trzeba przeorganizować 🙋‍♂️

No oo myślenie 

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Bo tobie na niej nie zależy. Ty nie kochasz jej tylko te swoje chaziajstwo. Kurde Marcin gdzie ty masz jaja?. Ja w twoim wieku jak miała do mnie przyjechać dziewczyna to wstałem wcześniej ,zagescilem ruchy, poprosiłem rodziców o pomoc , co się dało przepchlem na drugi dzień. I nie mogłem się doczekać kiedy przyjedzie. Marcin ogarnij się. Ja mam żonę z miasta z blokowiska i jest super, było trzeba to robiła wszystko przy świniach,krowach i opadach też. A jak ja byłem w trasie i byk przeszło 800kg się urwał, spierdolił na ulicę i budł ogrodzenie to dzwoniła po sąsiada o pomoc.

Tomek słowo kluczowe to te jaja właśnie 

Ale kto się piz*,,, urodzi kanarkiem nie umrze, a jeszcze się w tym kierunku rozwinie to 🙆‍♂️

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

dał radę na czterech odejść czy koledzy pomogli 🤔🤭🤪

Wsjo normalno 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
szymon09875 napisał:

Wuja ugościł, można wracać na tą naszą wielką Polskę 🤣 

2 godziny temu, wojtal24 napisał:

jakiś gruber 3 belkowy do 2.5m z wymiennymi końcówkami z podcinaczami i żeby można było je odkręcić te podcinacze a do głębszego rycia to glebosz

Wysłałem mu zdjęcie mojego agregatu, myślę że takie coś dla niego było by git 

a możesz i mi podesłać?

Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale się narobiłem 🙆🙆  ,a to jeszcze nie koniec na dziś ,za chwilę oprzątać 😉 . Mieszczuchy to mają jednak dobrze

może jednak posłuchaj teścia i idź do miast😆😆😆

Opublikowano
51 minut temu, szymon09875 napisał:

Po drodze co prawda się doprawilem, a i w domu już jak dojechaliśmy to weszlo co nie co żeby kierowca poszkodowany nie był 🤭🤭 bo powiedział że kolejna wycieczka do Marka to ja jestem kierowcą 🤣

A jak Ci się podoba nowy nabytek ? Godnie zastąpi siuntke z turem co ?? 

Taki ciągnik z turem to marzenie nie jednego gospodarza 💪

Pociotek ty wiesz ze że Zbyszkiem zawsze mile widziani jesteście  nawet Pokor mówi że fajne goście z ty wielki Polski 

Jutro się zdzwonimy 

• Thanks 1
Opublikowano

I tego...

Świętujeta dzisiaj?

Dzień dobry.

Sołtys coś temperatury nie podał i nie wiem jakie skarpetki założyć...krótkie czy podkolanówki....🤷‍♂️

Opublikowano (edytowane)

@Pafnucy12 co dzisiaj za święto? Ja z synem jade na wystawe do Sitna,akurat na obiad do rodzicow zajedziemy bo niedaleko i ojciec urodziny dzisiaj ma🙂

Fajnie ciepło z rana. Cos deszcz zapowiadają ale popoludniu,juz bede albo w drodze do domu albo jeszcze jeszcze u rodziców. Cos trzeba na spokojnie poszukac dla siebie bo ostatnio jak bylismy ze starym to stękania ze daleka droga wiecej niz zwiedzania😂

Edytowane przez Belaruss820
Dodanie
Opublikowano
12 minut temu, Belaruss820 napisał:

@Pafnucy12 co dzisiaj za święto?

Pierwszy dzień tygodnia. Niedziela.

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

A nie ostatni 🤔 jak jest prawidłowo 

Cześć siema 

17 * i pochmurno może coś popada 

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

A jutro znowu do pracy. Za tydzien troche wolnego. Najgorzej ze nie ma jak sobie zaplanowac dokladnie kiedy zniwa bedą. Mogą byc w tym roku łapane...

Opublikowano
6 godzin temu, Qwazi napisał:

@Aktywnyrolnik7245 Marcin nie zazdraszczaj, tylko zrób porządek w życiu. Rodzinę tworzysz sobie sam i jesteś jej głową. Jakie wprowadzisz do niej wartości, takie będą w tej rodzinie funkcjonować. Pierwszym krokiem zawsze jest dobór partnerki. Jeśli obecna jest nieodpowiednia, to może trzeba zmienić. Musicie dmuchać w jedną trąbkę. Jeśli nie dmuchacie, to nic z tego dobrego nie będzie. W mojej rodzinie pewne zasady działają już co najmniej od czterech pokoleń. U Ciebie, podejrzewam, działają inne niż u Twojej kobiety i to jest przyczyną takiego stanu rzeczy. A kto sprawił, że te zasady są takie, jakie są, to musisz ustalić sam. I musisz też ocenić, czy to Twoje zasady są niewłaściwe, czy zasady Twojej partnerki (bez względu na to czy to jest żona, narzeczona, czy jeszcze nie narzeczona). To klucz do zmian...

@chloporobotnik Piotrze, nawet krowa ryczy, jak jej zabierzesz cielaka. Już Wieśkowi pisałem, kiedy można zrozumieć, co to jest miłość. I to nie jest przywiązanie, bo przywiązać można się też do roweru, ale jak ten rower zostanie rozjechany przez walec, to nie będziesz czuł takich emocji, jak w przypadku, kiedy będziesz się martwił i bał o osobę, którą kochasz. Czego Ci nie życzę...

Najpierw kogoś kochaj... Tego sobie nie życzę...

Ciepło, słonecznie.

Opublikowano
27 minut temu, Belaruss820 napisał:

A jutro znowu do pracy. Za tydzien troche wolnego. Najgorzej ze nie ma jak sobie zaplanowac dokladnie kiedy zniwa bedą. Mogą byc w tym roku łapane...

Takie uroki dwóch etatów niestety.

Dasz se radę.

Przynajmniej nikt nad uchem nie brzęczy jak w pracy jesteś. No i kasa też z pewnością się przydaje.

31 minut temu, Łolek napisał:

A nie ostatni 🤔 jak jest prawidłowo 

Ostatnio, jak byłem w kościele w niedzielę, to ksiądz mówił wyraźnie że to pierwszy dzień...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v