Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Tak już myślę czasami może zostawić to wszystko i iść gdzieś stąd na swoje 🤷

Przecież twierdziłeś, że to Twoje...

Opublikowano
51 minut temu, Łolek napisał:

Dzięki, ale ja trzymam cię za słowo a woda już nastawiona i cukier kupiony, czekam. 

Dolej tej wody bo mi do żuka może będzie brak 

48 minut temu, Łolek napisał:

Oboje jesteście po jednych pieniądzach, 3,5 dychy na grzbiecie i mamy czas, na co się kurła pytam chyba na oczekiwanie emerytury bo nie na zakładanie rodziny 

Pasują do siebie znaczy się 

27 minut temu, malaczarna napisał:

Mało kto w młodym wieku się pobiera teraz. Mam dużo wolnych znajomych singli

O A była przedwczoraj fajna singielka która nad wyraz mocno o tym mówiła. Pupka jak orzeszek cyce jak donice 

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, malaczarna napisał:

Mało kto w młodym wieku się pobiera teraz. Mam dużo wolnych znajomych singli

A singielek🤔

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
6 minut temu, marcin19071980 napisał:

Niema to jak od rana coś drogiego wywalić na pole 

IMG_20230626_091239_297.jpg

Ale ile później $ z pola zbierzesz 😁🤣

5 minut temu, gregor1284 napisał:

O A była przedwczoraj fajna singielka która nad wyraz mocno o tym mówiła. Pupka jak orzeszek cyce jak donice 

Z wyboru singielka czy z wymaganiami z kosmosu 🤔

Opublikowano
59 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale to nie jest tylko moja decyzja , sama mówi nie mamy gdzie mieszkać to czekamy 🤷

Oboje jesteście po jednych pieniądzach, 3,5 dychy na grzbiecie i mamy czas, na co się kurła pytam chyba na oczekiwanie emerytury bo nie na zakładanie rodziny 

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

. Pupka jak orzeszek cyce jak donice 

I z przodu stopa wielbłąda 🤔

4 minuty temu, PAN88 napisał:

Ale ile później $ z pola zbierzesz 😁🤣

Z wyboru singielka czy z wymaganiami z kosmosu 🤔

W takim wieku co lepsze to przebrane....

Opublikowano

Stary  kawaler mówi że jest singlem z wyboru

Stara panna że singielką z wyboru.

Chcą oszukać innych, ale oszukują siebie

Opublikowano
47 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A kto mówi o zakładaniu rodziny 🙆 tylko normalne mieszkanie razem

I wystarczy po co komu te dzieci narobić ich i później znów każdemu mieszkanie kupować studia sponsorować. A pomóc nic nie pomogą w gospodarstwie. I z kąd na to brać jak w rolnictwie jedynie produkcja mleka się opłacała ale te czasy już mijają. 😢😥😟

6 minut temu, Agrest napisał:

Stary  kawaler mówi że jest singlem z wyboru

Stara panna że singielką z wyboru.

Chcą oszukać innych, ale oszukują siebie

Singlem dobrze jest być można robić co się chcę nie trzeba się nikogo radzić, 

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Wspieraj dalej tych lulkow....

Których 🤔 od perły ?

nie słuchaj patologi w lulkowie tego nie robią... patologia niech się douczy..

Opublikowano
23 minuty temu, Qwazi napisał:

Przecież twierdziłeś, że to Twoje...

Bo moje ,ale co nie można zrezygnować w każdej chwili 🤔

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Niema to jak od rana coś drogiego wywalić na pole 

IMG_20230626_091239_297.jpg

I jeszcze duże prawdopodobieństwo jest że nie zadziała 

Ja się o tym przekonałem i teraz wiem jak to stosować 

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano
9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Bo moje ,ale co nie można zrezygnować w każdej chwili 🤔

Jeśli Twoje, to po kiego grzyba się czasem zastanawiasz, czy nie iść na swoje🤔...masło maślane...chwyć się za jaja i zachowuj, jak ma gospodarza przystało 😠...a nie jakaś dziecinada🤦...

Chcesz rezygnować to rezygnuj, chcesz mieszkać z kobietą to mieszkaj...weź odpowiedzialność w swoje ręce, zaprowadź w domu swoje rządy i gospodaruj...

• Like 4
Opublikowano
20 minut temu, Luki99 napisał:

I wystarczy po co komu te dzieci narobić ich i później znów każdemu mieszkanie kupować studia sponsorować. A pomóc nic nie pomogą w gospodarstwie. I z kąd na to brać jak w rolnictwie jedynie produkcja mleka się opłacała ale te czasy już mijają. 😢😥😟

Singlem dobrze jest być można robić co się chcę nie trzeba się nikogo radzić, 

I mówi to człowiek który ma 24 lata i poincie o łokryncie jak na bali nie pływoł 

Brak słów na takie egzemplarze 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A kto mówi o zakładaniu rodziny 🙆 tylko normalne mieszkanie razem

To tak jak by .. w separacji?

Opublikowano
11 godzin temu, gregor1284 napisał:

Po wiele? 😁

Po wiele?

Dla przyjaciela to po kosztach 2tys. Netto 😜

11 godzin temu, malaczarna napisał:

Jak kolejna wiosna będzie taka mokra to ja nie wiem kiedy w polu coś zrobimy jak orać będzie trzeba

Nie trzeba. Do 15 października coś zmienili, ale nie wiadomo czy nie trzeba teraz zmieniać we wniosku międzyplon ozimy na międzyplon 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v