Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

piczkasso

łojjj... to co maluje??🙆‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

pisz mu normalnie... parobek... :D

Też może być. Skumulujcie siły i wysilcie te tęgie umysły, tylko tak żebyście mieli siłę później do moda donieść 🤣 Pafnucy chyba znow szarpnął cos

• Like 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

6 minut temu, slawek74 napisał:

patus chachmęciaż....

patus...

Nie działa to na mnie. Wysil się 

na tyle tępy jesteś że nawet nie wiesz o co biega 🤦‍♂️

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

tępy patus bo nie wie dlaczego 😁

Jednak zdanie bez błędu potrafisz sklecić 😛

2 minuty temu, slawek74 napisał:

na tyle tępy jesteś że nawet nie wiesz o co biega 🤦‍♂️

O drugie. Oj chyba ktoś przejął telefon 

Opublikowano
47 minut temu, szymon09875 napisał:

A może kto chętny na zbiornik200l  z ramą z opryskiwacza rau ?? 

jak to sie prezentuje 

49 minut temu, adamowicz84 napisał:

A weź jeszcze na rowie pomachają to dopiero 

to nie sprzęt do depilacji 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, paprykarz123456789 napisał:

Zetor major cl 60 podobno 120 tys brutto czy to prawda?

nie prawda.

Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Tym cieńszym bokiem. Odwrotnie jak gość na tym filmie. Dlatego zawsze jak się "wyjedzie" to idzie do ostrzenia noży bo się robi chuda i cienka.

https://www.youtube.com/watch?v=KO_eJSl-JSo

Mnie też tak dziadek uczył. Powtarzał, że po coś osełka ma taki kształt. A za takie ostrzenie jak ten gość na filmie to bym od niego z tydzień w ucho dostawał 🙆

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

No sorry, po mojemu to tam brak interpunkcji 

też zabrakło...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Mnie też tak dziadek uczył. Powtarzał, że po coś osełka ma taki kształt. A za takie ostrzenie jak ten gość na filmie to bym od niego z tydzień w ucho dostawał 🙆

Osełek to mam akurat zapas ale powoli się kończy... Z 7 lat temu jak wpadłem do żelaznego to wziąłem wszystkie jakie były. 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Osełek to mam akurat zapas ale powoli się kończy... Z 7 lat temu jak wpadłem do żelaznego to wziąłem wszystkie jakie były. 

Na ile Ci ta osełka starczy?

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Na ile Ci ta osełka starczy?

Długo. To już na lata się liczy. Teraz jak koszę na zielono to tylko raz przed koszeniem poostrzona trochę i tyle. A trawy raptem 3 koszyki na dzień idzie.

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Pioter, a koszenie spalinową na jakichś tarczach?

A daj spokój... Wysoko bardzo tnie, przynajmniej ta moja. To dobre na równe trawy i nie powalone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v