Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Desperado napisał:

6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Pany ile można wziąć za 330 bez papiera, z kabiną, silnik igła, skrzynia igła, tylny most od 28 trochę huczy. Opony tył 95% przód jakotako. 

Bez papieru niewarty dla mnie osobiście nic.

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ototo. Już Merlin się przekonała do cywilnego 

Zależy, jak jesteście wierzącymi to dlaczego nie kościelny?

chachmęcą albo mają coś na sumieniu 🤔🤦‍♂️

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Kiedyś miałem króliki-nigdy więcej 🤦

Dlaczego🤔...patrząc na nick można odnieść wrażenie, że...lubisz😉

16 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Beleczki jak po ciucholandzie pasowym 😛

IMG_20230602_155629_337.jpg

Co Ci się w tej belce tak podoba 🤔

Opublikowano
Agrest napisał:

Kurna zostało 5 blach do przykręcenia. Zaczęło tak wiać że mało chłopaków z blachą nie zawinęło. No i po robocie na dziś.

20230602_160648.jpg

wysypała by tu łódka?

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Na ukrainie pada

Pszenicy więcej nawiozą

Screenshot_20230602_141922_de.wetteronline.wetterapp.jpg

Ja pierdziele. Rysiek patrz w lewy dolny róg. Jak to Google Cię zna i podprogowe sygnały wysyła -Należy Ci się🤣🤣🤣

34 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Tak właśnie mysłałem. Nie wiem, teraz taka myśl się zrodziła żeby zimą wymienić na coś w stylu 3p albo małego zetorka 

Ogólnie u wielu sadowników c330 jeździ z platformą lub wózkami. Lubiany i popularny ciągnik. Niektórym papiery zbędne.

Możesz wystawić za 14 czy 15, zważywszy że z papierem i po 30 chodzą

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Co Ci się w tej belce tak podoba 🤔

Siano ,bo jest go w tym roku mało 😊

Opublikowano
4 minuty temu, DANDYS napisał:

wysypała by tu łódka?

A skąd. Tandem 8t i trzeba się pilnować.

4,5m do dźwigara. Na łódkę to pewno że 12-15m 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Ja pierdziele. Rysiek patrz w lewy dolny róg. Jak to Google Cię zna i podprogowe sygnały wysyła -Należy Ci się🤣🤣🤣

Ogólnie u wielu sadowników c330 jeździ z platformą lub wózkami. Lubiany i popularny ciągnik. Niektórym papiery zbędne.

Możesz wystawić za 14 czy 15, zważywszy że z papierem i po 30 chodzą

To jest właśnie główny rynek zbytu 30. Sady, warzywa, albo mały działkowiec do 1,5ha

Opublikowano
gregor1284 napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał:

chachmęcą albo mają coś na sumieniu 🤔🤦‍♂️

Udowodnisz?

a czemu ja mam udowadniać 🤔 to Ty udowadniaj 🙋‍♂️🤪

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

Kurna zostało 5 blach do przykręcenia. Zaczęło tak wiać że mało chłopaków z blachą nie zawinęło. No i po robocie na dziś.

20230602_160648.jpg

pier**lisz się z tą budową, półmlekowy multimilioner zrobił szybciej😉

Opublikowano
Agrest napisał:

4 minuty temu, DANDYS napisał:

wysypała by tu łódka?

A skąd. Tandem 8t i trzeba się pilnować.

4,5m do dźwigara. Na łódkę to pewno że 12-15m 🤣

e to idealne pod opasy 😎😉

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Qwazi napisał:

🤔

Co do nicku,to stara ksywka szkolna.Tylko Mariusz nie chodziło tu o długość marchewki 😉

Edytowane przez Baks00
  • Haha 1
Opublikowano
Belaruss820 napisał:

Kurła,słońca nie widac wykosilem juz wszystko. Teraz zetora na sprawdzenie cisnienia w hydraulice. Przedwczoraj kosiarke pieknie składał,dzisiaj juz ledwo ledwo.

filtry ogarnij...

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

pier**lisz się z tą budową, półmlekowy multimilioner zrobił szybciej😉

Powiem Ci że jak dla mnie to super tempo. 67 dni kalendarzowe, z czego  39 dni roboczych

Opublikowano
Qwazi napisał:

5 minut temu, Baks00 napisał:

Co do nicku,to stara ksywka szkolna.Tylko Mariusz nie chodziło tu o długość marchewki 😉

Prędkość🤔🤭...

🙆‍♂️ fik i leży 🤪🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

W stawie leżało pewnie z tydzień 

To i namiekło, to przez to tyle waży 🤭 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Powiem Ci że jak dla mnie to super tempo. 67 dni kalendarzowe, z czego  39 dni roboczych

Sławek, przecież z Batmanem nie dasz rady, to ...nadczłowiek😉

• Haha 1
Opublikowano
39 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Beleczki jak po ciucholandzie pasowym 😛

IMG_20230602_155629_337.jpg

Ma ze 135?🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v