Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, soltys48 napisał:

Męczę bubra już z pół godziny 

Kurka,to długo Twoja dochodzi 🙆

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Zawsze sadzę po życie 

a to nie wiedziałem... no chyba że zapomniałem...

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Na jęczmieniu septorioza wyszła 

Ja kasy z etatu w gospodarke nie wkładam 

Eee ja myślałem że gadali my o życie 🤔

Ja to inwestowałem ,wtedy to sobie mogłem pozwolić na różne śOR .. piękne to były czasy

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

wtedy to sobie mogłem pozwolić na różne śOR

znaczy że teraz nie?

Opublikowano

Z tej dyskusji wnioskuję że jestem jakiś przyglupi bo nie mam problemu by to co zarobię poza rolnictwem włożyć w gospodarke

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

Z tej dyskusji wnioskuję że jestem jakiś przyglupi bo nie mam problemu by to co zarobię poza rolnictwem włożyć w gospodarke

no ja też mieszam te budżety

Opublikowano
Qwazi napisał:

Znaczy dawka została źle...zbilansowana🤔...Sławek, weź no dopomóż...ułożymy Przemkowi zawartość korytka tak, żeby pobrał ładnie 🤭

zastosuj mu dietę ,,ż p,, 😁🤭

żryj połowę 😛

wstawać bo ka już nie śpię 🙋‍♂️😛

Opublikowano
23 minuty temu, slawek74 napisał:

zastosuj mu dietę ,,ż p,, 😁🤭

żryj połowę 😛

wstawać bo ka już nie śpię 🙋‍♂️😛

Grzeczniej proszę co to znaczy co 🧐

Siemanko witam witam 

Opublikowano

Ja też witam. 70 km z rana przejechane, zgony imprezowe zwiezione, można się kierować w stronę obory. 5° i słonecznie

2 minuty temu, slawek74 napisał:

od 3 dni krowa przeprowadzina na inne miajsce ryczy spać nie daje 🙆‍♂️🤦‍♂️🤪

Mogłeś z nią dłużej pospacerować, a nie 20 metrów i koniec przechadzki. Ochoty nabrała pewnie 🤔

Opublikowano
7 godzin temu, marcin19071980 napisał:

6 godzin temu, wojtal24 napisał:

no ja też mieszam te budżety

Też nie rozdzielam. Co potrzebne to kupuje kasa na jednej kupce leży .

• Like 3
Opublikowano
Qwazi napisał:

Ja też witam. 70 km z rana przejechane, zgony imprezowe zwiezione, można się kierować w stronę obory. 5° i słonecznie

2 minuty temu, slawek74 napisał:

od 3 dni krowa przeprowadzina na inne miajsce ryczy spać nie daje 🙆‍♂️🤦‍♂️🤪

Mogłeś z nią dłużej pospacerować, a nie 20 metrów i koniec przechadzki. Ochoty nabrała pewnie 🤔

ta 20 🤦‍♂️🤪 20 razy w te i nazad przez oborę🙆‍♂️ to wściekła małpa ...

a obora ponad 20m długości...

28.5m dokładnie

Opublikowano
8 godzin temu, marcin19071980 napisał:

A czy to ma jakieś znaczenie, przecież to wszystkio twoja własność twój majątek 

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Rolnik1973 napisał:

@Pafnucy12

Czemu na motur cenę obniżasz

Żeby sprzedać to się podnosi wtedy kupcy lecą bo drożeje

A jak opuszczasz to czekają na więcej obniżek. 

W niektórych przypadkach cena zależy od związku emocjonalnego.W innych od wcześniejszej ceny zakupu i środków włożonych w dana rzecz aby doprowadzić ją do przyzwoitego stanu.A w jeszcze innym przypadku od czasu w jakim chcesz się czegoś pozbyć..Ja przeglądając czasem ogłoszenia utworzyłem sobie grupę sprzedających w kategorii TYPOWY FAN 60SIATKI.Czyli g.....ma ale wierzy w unikalność i magiczną moc posiadanego sprzętu więc wyj....... cenę w kosmos i niech zazdraszczaja.Ja jak coś sprzedaje to za cenę z której z góry wiem ile mogę opuści abym zarobił a klient był szczęśliwy że tyle udało mu się Pafnucy nie kolekcjonuje motocykli więc całe życie nie będzie grata sprzedawał tak aby go nie sprzedać

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
26 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Żeby sprzedać to się podnosi wtedy kupcy lecą bo drożeje

Że zbożem tak zrób....

Po za tym...

Kupujesz że tak się interesujesz?

Opublikowano
Łolek napisał:

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Też nie rozdzielam. Co potrzebne to kupuje kasa na jednej kupce leży .

Kasa na kupce 🤔 bogacz 😉

jak inflacjia nie zwolni to w pryzmy będzie kładł 🤭😛

Rolnik1973 napisał:

@Pafnucy12 Czemu na motur cenę obniżasz Żeby sprzedać to się podnosi wtedy kupcy lecą bo drożeje A jak opuszczasz to czekają na więcej obniżek. 

może liczy że ty od niego kupisz 🤔

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

ta 20 🤦‍♂️🤪 20 razy w te i nazad przez oborę🙆‍♂️ to wściekła małpa ...

a obora ponad 20m długości...

28.5m dokładnie

Trzeba było na dwór koleżankę zabrać 🤷🤭...tam byś nie musiał w te i nazad spacerniaka zwiedzać😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v