Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Nie wciągaj mnie w politykę, bo się w sobie zamknę 

Nie zobowiązującą dyskusja, wcale z Markiem Łolkiem nie będziesz musiał mojego biura poselskiego prowadzić. 

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Znaczy Ty kochliwy, a ona jak pies ogrodnika🤔

Każda kobieta zasługuje na odrobinę uczucia 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Na Kurpiach jest Merlin a ona tego nie popiera 😂

stadny chów kobiet, jeszcze nikomu się nie udał. 

Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

o ja pier**le, zalogowałem sie na irz

stary IRZ był przejrzysty i prosty a ten nowy to gówno z wielbłądami 

Też sobie tam teraz gmeram

• Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To musiały być piękne czasy , jelcz a w nim rozkosz 😛

FB_IMG_1673382297258.jpg

Do Chorzel na rynek taki bałaganik przyjeżdżał. A i znajomy taki przyszywany mój teść miał coś takiego odkupionego z TV z całym wyposażeniem coś ala foodtruck. 

Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

stadny chów kobiet, jeszcze nikomu się nie udał. 

Ano jak się zepsują to prawie wszystkie w jednym czasie.... 

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Też sobie tam teraz gmeram

Świnia! 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

możesz gmerać tam sobie nie informując nas o tym? raczę się przysmakiem świętokrzyskim a ten tu o takich rzeczach...

Mimo, to, że zastosowałeś sprytną gierkę słowną, to wybacz. Zachowałem się jak gówniarz. Czuję się winny, bo powinienem przewidzieć, że tak to wykorzystasz i nie pozwolić na to😉

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

ze skromności nie zaprzeczę. ale takich śmieszków to jest więcej tu

Będę się pilnował 😉

2 minuty temu, Leszy napisał:

To było niezłe, ale tylko dla samej wierchuszki. Tym na dole mogło wtedy brakować kobitek. 

Zawsze coś kosztem czegoś. Ktoś musi być czegoś pozbawiony, żeby ktoś inny mógł to mieć 🤔

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie zobowiązującą dyskusja, wcale z Markiem Łolkiem nie będziesz musiał mojego biura poselskiego prowadzić. 

Każda kobieta zasługuje na odrobinę uczucia 

Eee ale my chcemy prowadzić, znaczy chcemy kasę na prowadzenie 

26 minut temu, Qwazi napisał:

Szatańskie podchody. Możesz pisać, co myślisz. Dopóki nie wejdziesz w temat polityki będę Ci odpowiadał

Cichaj utrzymanie nam łatwie 

• Haha 3
Opublikowano
27 minut temu, marulekk napisał:

o ja pier**le, zalogowałem sie na irz

stary IRZ był przejrzysty i prosty a ten nowy to gówno z wielbłądami 

Moja żonka wczoraj coś tam przeglądała wrażenia podobne do twoich 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Eee ale my chcemy prowadzić, znaczy chcemy kasę na prowadzenie 

Cichaj utrzymanie nam łatwie 

Wy tu pojedynczo nie potraficie się prowadzić a nie mowa już razem! 😂 Maniek by interesantów wyganiał jakby chcieli z nim o polityce rozmawiać 🙄

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v