Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

No to Ty stawiasz 

I ujawniła się dziadowska natura🤭. Najpierw proponuje, a potem szuka kto postawi. Ale dobra, niech tak będzie 🤷

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Qwazi napisał:

I ujawniła się dziadowska natura🤭. Najpierw proponuje, a potem szuka kto postawi. Ale dobra, niech tak będzie 🤷

No to po Kubusiu.Aa niech stracę jeszcze oranżadę postawię.Jak szaleć to szaleć.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Alert mi przyszedł🙆

Ciczenia antycośtam?

W radyju gadali. 

Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał:

Jakie szuka kto postawi? Chcesz się wprosić to stawiasz 

Opublikowano
3 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Bul, bul ...tonę....

I się dziwisz że mniej uczeni błędy robią jak takie osobistości byki walą ....

I bul i prezydęt 🤣🤣🤣

I debil

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Jak nie pijemy obydwaj tak z tej okazji chyba po lufie wychylimy? Gdyby do skutku doszło 

Ja piję ale to była by szczególna okazja 

28 minut temu, Belaruss820 napisał:

Jakie cwiczenia?

Z tabliczki mnożenia 🤭

16 minut temu, gregor1284 napisał:

Ładnie? 

20230417_131904.jpg

Za mało kolorów 😉

Opublikowano
7 godzin temu, soltys48 napisał:

Rw?

Sołtys to nie na twoją kieszeń🤑

Nie wiem, co z niego wyrośnie, bo jego mamę zamawiałem u handlarza jako rw nmleczną a urosło coś w stylu limousine- jasna otoczka oczu, kędzierzawa gęsta sierść, gruba skóra, karczycho i zad. Wczoraj rano zawołałem weta,- bo już było 9 msc i 18 dni i ani widu - żeby obejrzał, czy wszystko gra i było ok.,  tylko stwierdził, że będzie ciężko bo zapasiona i ciasno i, że jak nie damy rady, żeby dzwonić... na ubojnię. Nie chciał wierzyć, że tylko o sianie i wodzie żyje. Ale spokojnie sobie we dwóch poradziliśmy😗 Się rozpisałem😂- zawsze mam taki słowotok po wycieleniu😋

@Kallina86 Wyczyść krzynke coś ci pokaże😛

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

22 minuty temu, wojtal24 napisał:

właśnie rano przy śniadaniu oglądałem Polsat news i cały czas biją pianę że nie uzgodnili z Unią a ogłosili embargo na ukraińskie produkty rolnicze szkoda ze nie rok wcześniej

Żeby się jeszcze za moment nie okazało że muszą się wycofać z postanowień bo EU dusi i nie pozwala na samolubne kroki

właśnie napisałem w tym kontekście żeby nasi tego zaraz nie odszczekiwali ao kasie z KPO to już Polska może zapomnieć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v