Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ryyysieeeek!!!!

Widział prognozy na maj i ogrodników?

W 4 dni ponad 100mm deszczu.

Czyżby to miał być mokry rok?

Opublikowano

a gdzieś ty widział miesiąc w przód już ?

1 minutę temu, Agrest napisał:

Ryyysieeeek!!!!

Widział prognozy na maj i ogrodników?

W 4 dni ponad 100mm deszczu.

Czyżby to miał być mokry rok?

Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał:

Ja wiem nh 👍

@Pafnucy12mam rację 🤔

mam nadzieję że tak... po sezonie sie wypowiem..

Opublikowano

A ja po obrządkach pojechalem do sadu. Ciekawe czy jutro bedą ludzie na wsi siać czy bedą czekac az po swietach🤔 Jeszcze jakies 3-4 godziny mam w tym sadzie a inne roboty zaplanowane. Kiedy to czas znalezc🙆‍♂️

20230404_170846.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Nie no rozumiem...kampania😉

Jutro Zełenski przyjeżdża. To i pewnie trzeba zorganizować jakąś dostawę rosomaków czy czego tam jeszcze 😜 

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

Panowie chciałem poruszyć temat w jakich zawodach kobiety zdradzają najczęściej według Waszych doświadczeń? Mam krótkowzroczność obuoczną i boję się wejść na minę. Pozdrawiam

Opublikowano
Przed chwilą, ippon napisał:

Panowie chciałem poruszyć temat w jakich zawodach kobiety zdradzają najczęściej według Waszych doświadczeń? Mam krótkowzroczność obuoczną i boję się wejść na minę. Pozdrawiam

Chyba policjantki 

Opublikowano
1 minutę temu, ippon napisał:

Prostytutki, ale one to robią zawodowo. ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, ippon napisał:

czy Twoja mama wie co Ty wypisujesz tutaj?

Opublikowano
1 minutę temu, donweter1989 napisał:

A mnie straż rybacka w piątkową noc kontrolowała. Bojaźliwie jakieś takie byli. We czterech przyszli a dwóch jeszcze w samochodach zostało. Usilnie szukali powodu do przyjebania a tu ni uja bo wszystko regulaminowe.

Ogólnie naród bojący ostatnio coś. Kierowca mleczarki nowy jest to jakby głośniej krzyknąć to by się zesrał. Łapy mu się trzęsą że szok 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, ippon napisał:

Weź sobie obojętnie w jakim zawodzie, tylko taką żeby na jej widok dzieci uciekały, wtedy nie ma obawy że cię zdradzi, skoro się boisz zdrady.   A jak niedowidzisz , to przeszkadzać ci jej wygląd nie będzie.   :P

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Co wam powiem to wam powiem ale najlepiej by było zerwać się z łańcucha Agencji 🤔

Zerwiesz się z łańcucha to postawią Ci płot, jak nie wystarczy to oplotą drutem kolczastym i podłączą prąd...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

W Ryśkowym pszenżycie 🤔😉

Nie no aż tak odważny nie jestem abym zaryzykował wejść Ryśkowi w przenżyto. Łon ma numery do ministerstwa i nie wacha się ich używać. Bym skończył przypadkiem jak Pan Władeczek 

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, Bananek napisał:

Dobrze, że nie 🖕

W złotówkach płaciłem. Dolary czekają na wzrost. 😉 

Nie mam powodów na taki palec, to trzeba sobie zasłużyć 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v