Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Albo peta 

O pecie zaś córki zapomniały. Jak ze szpitala go wypisali to z tydzień go odwiedzały a teraz pies z kulawą nogą nie zajrzy. Ale chyba po tej akcji to nawet nie trąca 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

A był tu taki jeden. Ja rozumiem sprawdzać kogoś kto mówi że jest bogaty ale biedaka? Pewnie żeby się ze mnie nabijać...

To Radziu pewnie 🤔

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Trochę Lipton.

U nas minimalna rurę na tunel z używki to 38 mm

Zerknij po marketplace może coś podpowiesz 

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Takie życie, jeszcze tobie przyjdzie mu pieluchy zmieniać 

Brata "teść" zszedł Niby zator 

I tak się fujarze udało że sprawny 

Opublikowano
41 minut temu, gregor1284 napisał:

Te schorzenia już przeszły? Czy rentę jakas chcesz wyłudzić? 

To nie schorzenia tylko naturalny proces starzenia organizmu przejawiający się brakiem popędu i reakcji na bodźce wypływające z otoczenia

• Haha 2
Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

O pecie zaś córki zapomniały. Jak ze szpitala go wypisali to z tydzień go odwiedzały a teraz pies z kulawą nogą nie zajrzy. Ale chyba po tej akcji to nawet nie trąca 

A kto go przywiozl ze szpitala?

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

I tak się fujarze udało że sprawny

U nas nie jeden tak miał 

Ale w końcu szczęście się odwróciło 

Drugi wlasciciel sklepu zbankrutował 

Pierwszy bo doprowadził do tego że był alkohol napoje i lody 

A drugi bo pierwszy wykończył pijaków 

Wzięli poumierali albo się pochorowali 

Opublikowano
10 minut temu, nosferatu13 napisał:

To nie schorzenia tylko naturalny proces starzenia organizmu przejawiający się brakiem popędu i reakcji na bodźce wypływające z otoczenia

Wampirek, Ty trzeźwy jesteś🤔. Jaki proces starzenia w przypadku wampira 🤔🤭

Opublikowano (edytowane)

A jak myślisz? 

sporo po nim Merlin dziedziczy. to wypada zadbań o tatę...

4 minuty temu, Qwazi napisał:

Jaki proces starzenia w przypadku wampira

pewno zamienników namieszał...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
33 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ludzie jakie są konsekwencje za nie zrobienie przemieszczenoa bydła w terminie 7 dni ? Kurła sprzedałem krowy i zgłosiłem na papierze w bp , dziś patrzę a tu mam jedną nie wyrejestrowaną 😐 kurła te urzędy...

Ja miałam kontrol od razu jak sprzedałam i mi się zapomniało wyrejestrować. Tzn IRZ był w naprawie. Przyjechali pogadali bydelko obejrzeli i pojechali.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

sporo po nim Merlin dziedziczy. to wypada zadbań i tatę...

pewno zamienników namieszał...

No teraz to chyba że jakiś dług ale jak jej zapłatę uiścił to musi go dochowac. On wie doskonale że jakby którejś innej oddał to mogło by to razem z nim zostać sprzedane 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Pierwsza opcja

To minimalna grubość rury tak jak pisałem 38 że ścianka 2.6 .

22-24 pałąki z 3 podciągami jak ma być obcja całoroczna..

Z jednym podciągiem to trzeba się liczyć w zimę z tym jak jest folia nie ściągana że trzeba wypory dać by go śnieg nie zarwał

Opublikowano
26 minut temu, gregor1284 napisał:

Zajrzą zajrzą, jak spadek jaki będzie do podziału, zawsze się  kochające dzieci odnajdują wtedy.    :P

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, nosferatu13 napisał:

Ciebie to by się zdrowo popędzić zdało to by i reakcję u ciebie wyostrzyło 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano
7 minut temu, stempos1980 napisał:

To minimalna grubość rury tak jak pisałem 38 że ścianka 2.6 .

22-24 pałąki z 3 podciągami jak ma być obcja całoroczna..

Z jednym podciągiem to trzeba się liczyć w zimę z tym jak jest folia nie ściągana że trzeba wypory dać by go śnieg nie zarwał

Będę w domu to Ci podesle jakieś linki 

Opublikowano

No teraz to chyba że jakiś dług ale jak jej zapłatę uiścił to musi go dochowac. On wie doskonale że jakby którejś innej oddał to mogło by to razem z nim zostać sprzedane 

Jakie to on ma szczescie ze ma takiego przyszlego zięcia co wszystkiego dopilnuje aby córka go nie sprzedała

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, nosferatu13 napisał:

To mistyfikacja 🤫 Normalnie przemijam jak człowiek🤕

Dobra. Od teraz nazywam Cię Vampik☺️. Może Ci się te reakcje wyostrzą🤔😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v