Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Ekologia.

To jedynie "pogrzeb powietrzny" 

Wpiszcie sami w google, bo może moderacja nie ucieszyć się z takich zdjęć 😜 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano

U nas też zmiany 

Bramę na cmentarz zamkli 

Żeby otworzyć trzeba iść po klucze do cmentarzmamy

Mało tego, ona ma godziny urzędowania 

Budujesz pomnik płacisz 

Kamieniarz płaci aby wjechać 

Ale czy na pewno on płaci 

Ciekawe kiedy ludzie policzą i im wyjdzie kto płaci 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

To jedynie "pogrzeb powietrzny" 

Wpiszcie sami w google, bo może moderacja nie ucieszyć się z takich zdjęć 😜 

Le tam. Mam na starym telefonie jak niedaleko ruskich wykopywali. A i kiedyś krążyły po necie z sekcji ze szpitala który jest nieopodal.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Qwazi napisał:

Zebyśta Wy wiedzieli czego łon się dzisiej nawąchoł🙆...Aneta będzie męczona do rana, a rano...krowy głodne i nie dojone🤦🤭

Fiu,fiu to i inaczej się będzie jutro chodzić,ale co za feromony🤔 😉

Edytowane przez Baks00
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Jaki metraż i koszt materiałów i robocizny? Podobają mi się te brązowe płytki.

Metraż mieszkania to 43m2,a koszt łazienki to koło 10tyś a robocizna nie wiem ile bo sam robiłem, ale z 6-8tyś bo takie małe kątki to każdy nie na metry liczy tylko za robotę.

Ogólnie to kibel 1tys 1,5 kabina,szafka z umywalką 80 1tys, 3,5 tyś płytki,500 deszczownica,podwieszany sufit halogeny,kleje masy ,nowa elektryka i rury od wody i kanalizacji tak zrobione ze w razie w żeby było łatwo przecyśćić, grzeinik no i drzwi z oscieznicą.

No ale to tak robione budżetowo bo te mieszkanie będzie na wynajem,to wiadomo.,Że wszystko z najnizszej pułki.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Fiu,fiu to i inaczej się będzie jutro chodzić 😉

Zobaczymy o której porze Marek będzie informował jaka u niego pogoda😉 

Oglądata tą farsę Jaworowiczowej? Ku...a sprawa kradzieży bielizny damskiej🤦

Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Mam biardzki nie narzekam, klar na wsi kilka i wiem jedno jak brałem maszynę z tolmetu i było coś nie tak to jeden telefon do firmy i serwis grzał gumy, po co samemu grzebałeś 

do kosiarki firmy miotk-to nie reklama raczej anty- przyjechal serwis, firma spod slupska, od warszawy jechal specjalnie za krakow,do tego musial nocowac bo ciezarowka.

ja bym ja szybciej naprawil , gdy sie juz sciemnialo to wzialem sie i zaczalem z nim skladac,bo chcialem na af popisac 😂...proponowalem i zeby czesci przyslali i sam sobie naprawie- niejeden raz to robilem. polowa roboty jaka zrobil byla niepotrzebna.

wiec takie drobne rzeczy wole sobie sam naprawic, byc moze serwis tolmetu jest lepszy- ale raczej juz nie skorzystam ,po gwarancji juz jest.

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Ku...a sprawa kradzieży bielizny damskiej

Wyobrażasz sobie to jak idziesz z żoną na komisariat zgłosić taką kradzież 

A co byś zrobił gdyby policja podeszła do sprawy poważnie i chciała użyć psa tropiącego🤔

Opublikowano

Zobaczymy o której porze Marek będzie informował jaka u niego pogoda😉 

🤦

Już ja to widzę 🤭telefon mu padnie, pójdzie doić,a my będziemy myśleli i zazdrościli 🤦😉

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A mi w biardzkim słabo pozaciskali te metalowe zaciski na wężach, że kapało, zadzwoniłem na serwis i przysłali części że by dwa opryskiwacze złożył.

Wołał bym żeby przyjechali naprawili ale jak dali tyle części żebym sam naprawił to wiem ile one kosztują i się już odczepiļem.

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

A co byś zrobił gdyby policja podeszła do sprawy poważnie i chciała użyć psa tropiącego🤔

Niby śmieszne,ale w nie których sytuacjach może nie być wcale do smiechu

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Niby śmieszne,ale w nie których sytuacjach może nie być wcale do smiechu

Tutaj żona kradła majtki kochance, albo odwrotnie, bo spoglądałam piąte przez dziesiąte. Sprawa prosta jak konstrukcja młotka, a te szopkę urządzili. O dziwo tylko Ikonowicz coś mądrego powiedział. Ciekawe, co Midas z tego zrobi 

Generalnie ten program jest mocno naciągany. Kiedyś byli ludzie, których sytuację dobrze znałem. Wiedziałem, że będą więc włączyłem telewizornię. Oczy przecierałem patrząc na to jak ich przedstawili

8 minut temu, Karol6130 napisał:

Myślisz, że bym poszedł🤦

Opublikowano
18 minut temu, gregor1284 napisał:

Le tam. Mam na starym telefonie jak niedaleko ruskich wykopywali. A i kiedyś krążyły po necie z sekcji ze szpitala który jest nieopodal.

Ruskich z jakiego okresu? Co to za mogiła była/jest?  

Opublikowano (edytowane)

Tutaj żona kradła majtki kochance, albo odwrotnie, bo spoglądałam piąte przez dziesiąte. Sprawa prosta jak konstrukcja młotka, a te szopkę urządzili. O dziwo tylko Ikonowicz coś mądrego powiedział. Ciekawe, co Midas z tego zrobi 

Generalnie ten program jest mocno naciągany. Kiedyś byli ludzie, których sytuację dobrze znałem. Wiedziałem, że będą więc włączyłem telewizornię. Oczy przecierałem patrząc na to jak ich przedstawili

Myślisz, że bym poszedł🤦

Kradnie majtki, przecież ja bym to interpretował jako celowe zachowanie by bardziej mężczyzna do kobiety bez majtek czuł pozadanie 🤭

Trza by swoje pochować 

😅

Edytowane przez Baks00
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

U mnie we wsi w lesie jest grub 80 cyganów Romów ,i nikt już nie wie gdzie ,bo Niemcy w wojnę zabili bo komuś coś ukradli i zakopali.

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Kradnie majtki, przecież ja bym to interpretował jako celowe zachowanie by bardziej mężczyzna do kobiety bez majtek czuł pozadanie 🤭

Trza by swoje pochować 

😅

Przed sąsiadem, czy listonoszem🤔🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Dzisiaj w tv dowborowa remontowala dom w sąsiedniej miejscowosci. Tzn emisja dzisiaj byla

a  kiedy remont byŁ?  z biegiem czasu właścicieli domu dbali o chałupe ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v