Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

@Pafnucy12 Zbyszek, jak mam to⬆️...interpretować 🤔🤭

no że wiele Was łączy? 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

zmęczysz się...nie wyśpisz

a jeszcze i spocić się może... 🙆‍♂️

Opublikowano

Mieczysław lubi takie zbiórki...

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Kto zbiera na wieniec🤔

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Łolek napisał:

Noo elegancka Klara 👍

no na zdjeciu to tak..

w uzytkowaniu to troche mniej . jedynie powiedzenie -za takie pieniadze..

stabilizacja -przez  male s, marnie dziala.

wszystko trzeba poskrecac-bo z wezy cieknie. dokrec pokretla zaworow stalocisnieniowych bo same sie przekrecaja-szczegolnie glowny. 

na koncach lanc od razu dorob odbojniki z drutu bo inaczej  beda ryly w ziemi

no i na koniec- zadne dysze ezektorowe nie pasuja do opraw.. musialem oprawy przerabiac-pisalem do firmy ,zero odpowiedzi.

chyba ze im juz braklo tych dysz i dali inne..

Edytowane przez jacus
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Mieczysław lubi takie zbiórki...

Nie. Na jakie chore dziecię to mogę coś pomóc ale nie na wieńce. To i tak za dwa tygodnie w śmietniku będzie leżało. A ludzie nie chcą dawać na wywożenie śmieci z cmentarza a firma podnosi opłatę 

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

no na zdjeciu to tak..

w uzytkowaniu to troche mniej . jedynie powiedzenie -za takie pieniadze..

stabilizacja -przez  male s, marnie dziala.

wszystko trzeba poskrecac-bo z wezy cieknie. dokrec pokretla zaworow stalocisnieniowych bo same sie przekrecaja-szczegolnie glowny. 

na koncach lanc od razu dorob odbojniki z drutu bo inaczej  beda ryly w ziemi

Mam biardzki nie narzekam, klar na wsi kilka i wiem jedno jak brałem maszynę z tolmetu i było coś nie tak to jeden telefon do firmy i serwis grzał gumy, po co samemu grzebałeś 

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie. Na jakie chore dziecię to mogę coś pomóc ale nie na wieńce. To i tak za dwa tygodnie w śmietniku będzie leżało. A ludzie nie chcą dawać na wywożenie śmieci z cmentarza a firma podnosi opłatę 

Można na trumnę wrzucić i zamknąć płytę. Nie raz tak widziałem jak wieńce lądowały. 

Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

Można na trumnę wrzucić i zamknąć płytę. Nie raz tak widziałem jak wieńce lądowały. 

Ekologia. Później to wykopywać a dej spokój. Ja to i te firanki z tych trumien bym wywalił. 

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Trzeba by jutro spytać Anety cz poczuła te 5 cm😉

1 minutę temu, Baks00 napisał:

Niech będzie i 50 byle ,, korzeń ''nie wciągnęło 😉

Zebyśta Wy wiedzieli czego łon się dzisiej nawąchoł🙆...Aneta będzie męczona do rana, a rano...krowy głodne i nie dojone🤦🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v