Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
44 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dałem ...🤦 

Najgorzej że Sławek vel @Agrest  poczuł się urażony 😐

Po co rozgrzebujesz zamknięty temat?

Jak się urażę to Cię opierdolę. Problemu z tym miał nie będę, bo potrafię jak trzeba. Siedzę cicho znaczy spływa po mnie.

Poniał?

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Siedzę cicho znaczy spływa po mnie.

Agrest, a tak z ciekawości.

opryskiwacz się uszkodził,? czy tylko jakieś drobnostki? 

Opublikowano

czemu nie odpowiadasz jak pytam? taka Kolega jesteś?

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Agrest, a tak z ciekawości.

opryskiwacz się uszkodził,? czy tylko jakieś drobnostki? 

Pisałem wcześniej. Połamał się filtr ssawny. Dałem 168zł tylko jak to w sklepie najtańsze goowno.  Może jutro w Sandomierzu popatrzę za oryginałem arag  tu chociaż 0,5cm plastiku, bo nowy to bibuła.

O dziwo 4 końcówki się uchyliły i bez strat. Od najwyższej profil się skrzywił.

Na tą chwilę oprysk dokończyłem, nic niepokojącego nie zauważyłem.

Ale w euforię nie popadam bo dopiero kolejne zalanie do pełna pokaże prawdę. Niby pęknięć beczki nie widać ale to tylko plastik fantastic.

Zarzekałem się że nie kupię opryskiwacza z plastikowe beczką, ale wyboru nie ma. Ewentualne klejenie też nie pomoże.

Opublikowano

a nie widziałem opisu.

no Ci powiem że lipa że tak wywrotny...

sie będziesz musiał nauczyć omijać dołeczki... dobrze że prawie nic...

1 minutę temu, Agrest napisał:

Pisałem wcześniej.

Opublikowano
43 minuty temu, gregor1284 napisał:

Prosze bardzo 

IMG_20230323_174252_381.jpg.977570a3653ec4555b9956bf3dda557b.jpg

Byś się trochę Mieciu postarał...może jakiś przedziałek czy cóś..a nie tak...niechlujnie...tą fryzurę zrobiłeś 🤭

40 minut temu, gregor1284 napisał:

Już chyba wiem Maniek do kogo Ty podobny z tej fryzury 🤔

No dawej...ciekaw jestem co Ci wyobraźnia podsuwa 🤔

44 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Kur....mać,co ci się stało.To przez ceny przenicy i nawozu czy po Czarnobylu jeszcze jakieś skutki.No chyba że druga połowa się do tego przyczyniła a może w teatrze ci się tak stanęło.

Ano widzisz Marcin...jak się z wiadra konsumuje i pod stołem mieszka...to🤷...poszły se włosy...hen

14 minut temu, jahooo napisał:

jak łysina od czoła do środka głowy, to od myślenia o seksie :D

Coś w tym może być🤔😉

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Jakby miał 7000 to była by jakaś ilość, a te 700 to ledwie na dwie redliny po 160m by u mnie starczyło xD 

Tyle mu zostało z sadzenia.

Wszystko w rynny pakuje.

Za rok będziesz miał 10tys😉

8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a nie widziałem opisu.

no Ci powiem że lipa że tak wywrotny...

sie będziesz musiał nauczyć omijać dołeczki... dobrze że prawie nic...

Mam bardzo równe tereny tylko większość pół kończą w takiej dolinie. Nawroty na skosie i ryzyko wywrotki wzrasta, zwłaszcza jak jest z pół czy ¾ beczki bo wówczas najbardziej buja

Dobrze że dyszel jest przemyślany bo jeszcze i ciągnik może pociągnąć.  Rozszerzyłem rozstaw osi  trochę poprawi stabilność

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Byś się trochę Mieciu postarał...może jakiś przedziałek czy cóś..a nie tak...niechlujnie...tą fryzurę zrobiłeś 🤭

No dawej...ciekaw jestem co Ci wyobraźnia podsuwa 🤔

Ano widzisz Marcin...jak się z wiadra konsumuje i pod stołem mieszka...to🤷...poszły se włosy...hen

Coś w tym może być🤔😉

E nie uchylaj się od płacenia. Ja takiego ładnego fotoshopa zrobiłem. 

images (4).jpeg

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, Agrest napisał:

Po co rozgrzebujesz zamknięty temat?

Jak się urażę to Cię opierdolę. Problemu z tym miał nie będę, bo potrafię jak trzeba. Siedzę cicho znaczy spływa po mnie.

Poniał?

tak

Ale dlaczego  miałbym dostać opierdol , przecież to nie ja wywróciłem 🤷

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

E nie uchylaj się od płacenia. Ja takiego ładnego fotoshopa zrobiłem. 

images (4).jpeg

Photoshop🤔...znaczy, że...a nic...nie trafiłeś 🤷...ale gościa lubię, ma fajny specyficzny styl😎

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

3,5 ha 

to masz więcej o 1 ha niż ja.

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

są jakieś różnice jak zmienisz otwór 

na inną wysokość podniesie..

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Photoshop🤔...znaczy, że...a nic...nie trafiłeś 🤷...ale gościa lubię, ma fajny specyficzny styl😎

Na myśli miałem tego co to mordę darł "jak ja nie cierpię smerfów" 

Opublikowano

Nie będę jadł szczawiu bo mleka mało piję. Chyba że wapń kredą pastewną zastąpię🤣

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Ech, co raz biedniej. Przednówek🤣

20230323_191153.jpg

A żeś mi teraz smaka narobił😉

6 minut temu, gregor1284 napisał:

Na myśli miałem tego co to mordę darł "jak ja nie cierpię smerfów" 

No łon akurat szkaradny okrutnie🤦. No i ja bym ciągle za niebieskimi stworami nie ganiał...na i jak tu być taki...narysowany🤔

9 minut temu, Pafnucy12 napisał:

na inną wysokość podniesie..

I będzie słabszy lub mocniejszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v