Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Panowie nie smućcie się. Pieniądze to nie wszystko, zdrowi jesteście tym się trzeba cieszyć 🤔 pieniadze to tylko narzędzie, one moga was  zawieźć daleko ale kierowcą to nadal jestescie wy.

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

a skoro o lesie mowa...

gdzie się podział @radekz200?

pisał co ?

Jo. Że arki nie buduje jednak 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

zdrowi jesteście tym się trzeba cieszyć

tiaaaa...

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Panie Zbigniewie co się pan tak skrzywił🤔

a bo se wyobraziłem , jak Mietek pustą kartkę do podpisu mi podsuwa....

Czekaj będziesz miał ten wiek...

Ty tyż...

Opublikowano
5 godzin temu, hubertb napisał:

Ładna czerwona, u mnie ta klapa na masce była wiecznie otwarta 

Powoli zbliża się malowanie znów ale póki co jeszcze źle nie jest, blachy w porządku, maska prosta, błotników nawozy nie zeżarły.

4 godziny temu, wojtal24 napisał:

ha myślałem że masz żółta 330

Nigdy nie miałem żółtej.

Uprawione, ale siewnik krwi napsuł... Ale po pokropieniu Ludwikiem nawet się te gumowe nakładki pozakładało. Jutro jakoś wycyrklować z ustawieniem i zasiać.

Opublikowano

Nie dożyję 

no ja też .

zaplanowałem, że umrę młodo i nagle, w  wieku 123 lat... no bo kto mi zabroni??

Opublikowano

taka śmierć ostatnio w modzie.

.... no a jeszcze w tak młodym wieku....

5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

ale siewnik krwi napsuł..

i to przed siewem?

aż strach pomysleć co będzie jak już siał będzie.... jakis wredny się trafił chiba... 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

i to przed siewem?

aż strach pomysleć co będzie jak już siał będzie.... jakis wredny się trafił chiba... 🤔

A bo te nakładki na lejkach wymieniałem, ile k*rew poleciało to szkoda wspominać. Ale to było najgorsze, zasiać to już pikuś.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

i to tacy co zdrowy tryb życia prowadzą. Sportowcy 

oj te sportowce...

Najgorsze kontuzje bokserów galeria zdjęć foto

Lekkoatletyczne MS 2019 - sportowcy ryzykują życiem? - Zdrowie

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

pieniadze to tylko narzędzie

O i tutaj żeś mnie Ty Mieciu zaimponił👍. Dodam tylko, że pieniądz jako to narzędzie ma służyć człowiekowi, a nie człowiek pieniądzowi. Pieniądz nie może stać się panem człowieka. Bo to zły pan

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Za tyle to w sklepie może i kupisz ale nie u kogoś...

no do obrzucania, to nie muszą być z wolnego chowu.... chyba...

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

O i tutaj żeś mnie Ty Mieciu zaimponił👍. Dodam tylko, że pieniądz jako to narzędzie ma służyć człowiekowi, a nie człowiek pieniądzowi. Pieniądz nie może stać się panem człowieka. Bo to zły pan

Czym ci zaimponił, gębą pełną frazesów z których nic nie wynika?😗

Opublikowano
Przed chwilą, nosferatu13 napisał:

Czym ci zaimponił, gębą pełną frazesów z których nic nie wynika?😗

a potrafisz więcej?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v