Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@gregor1284 tak czytam teraz ostatnie Twoje wypowiedzi na temat Twojej kobiety(a moze to Ty jestes jej facetem?🤔) to stwierdzam ze moja ma tak samo. Nie poczeka z niczym i zawzięta. Ale co to by bylo gdyby nie umiała ciagnikiem jezdzic i pracowac?A jak pet funkcjonuje? Moj to przeksztalca sie w człowieka, zaczyna zauważać kto musi zarządzać tym dobytkiem(etat głównie się do tego przyczynił bo to mi musi pasowac teraz a nie jemu)

Opublikowano
16 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Jeszcze nie 

Za Tuska bedziem wszyscy pchać POd górę 

Z góry na samo dno

Opublikowano

Mieciu i Belarus jutro się obaj dziewczynami odpowiednio zaopiekujta, a potem tak samo jak najczęściej...żeby się odpowiednio poczuły. Tak samo pozostali panowie😉

A tak odnośnie jutrzejszego święta, to jestem wstrząśnięty i zmieszany. Na powrocie do domu, weszliśmy z moimi dziewczynami do biedronki. Tam nadzorując szusowanie najmłodszej w malowankach, zobaczyłem jednego dystyngowanego jentelmana. Facet mundurowy, nie będę pisał jakiej służby, w każdym razie na pagonie dwie belki i gwiazdka ( ale w biedrze nie był w mundurze, tylko elegancki płaszcz i garnitur uznanej marki ). Gość zajmujący wysokie stanowisko i aspirujący do jeszcze wyższego. Facet, który kiedyś w pewnym gronie, traktując innych jak niższy stan, pouczał ich, że nie należy zaopatrywać się w marketach i trzeba kupować produkty robione na jakość a nie ilość, bo to nie przystoi prawdziwemu mężczyźnie i przynosi mu wstyd. Ten gość, w tej biedronce kupował...jednego tulipana🤦🤦🤦. Podejrzewam, że dla żony. I ten jego wywyższający się sposób zachowania. Rozwalił mi system ten widok🙆

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Słuchaj ja jak gdzieś zostawię telefon to nie ogłaszam najpierw że go znajdę tylko idę go szukać. Rozumiesz?

Mietek, nie oczekuj zbyt wiele

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Mieciu i Belarus jutro się obaj dziewczynami odpowiednio zaopiekujta, a potem tak samo jak najczęściej...żeby się odpowiednio poczuły. Tak samo pozostali panowie😉

A tak odnośnie jutrzejszego święta, to jestem wstrząśnięty i zmieszany. Na powrocie do domu, weszliśmy z moimi dziewczynami do biedronki. Tam nadzorując szusowanie najmłodszej w malowankach, zobaczyłem jednego dystyngowanego jentelmana. Facet mundurowy, nie będę pisał jakiej służby, w każdym razie na pagonie dwie belki i gwiazdka ( ale w biedrze nie był w mundurze, tylko elegancki płaszcz i garnitur uznanej marki ). Gość zajmujący wysokie stanowisko i aspirujący do jeszcze wyższego. Facet, który kiedyś w pewnym gronie, traktując innych jak niższy stan, pouczał ich, że nie należy zaopatrywać się w marketach i trzeba kupować produkty robione na jakość a nie ilość, bo to nie przystoi prawdziwemu mężczyźnie i przynosi mu wstyd. Ten gość, w tej biedronce kupował...jednego tulipana🤦🤦🤦. Podejrzewam, że dla żony. I ten jego wywyższający się sposób zachowania. Rozwalił mi system ten widok🙆

Ja w biedronce to żeby nie tydzień temu z kumplem to bym nie był z 5 lat albo i lepiej. Denerwuje mnie te ich ustawianie produktów 

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Przyjdzie i na was czas.

Nie życz tak źle, "od bawienia dzieci zachowaj". 

Kurła ale wieje. Kapusta na rozsadę posiana, jutro trzeba by się na przegląd przejechać i może ten piec by też zdążył wywieźć 🤔

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

We dźwignia od włączania womu urwana, widły utkniete w stercie w balotach bo jej się odpiely no i prawie dołożone żelaza do tmru, ciągnik zapowietrzony bo jej zbrakło paliwa. A dzień się jeszcze nie skończył 

A życzyłeś takiej kobiety jak Merylin... 

Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał:

mnie ten tok myślenia nigdy wśród mundurówki nie zdziwi. 

ostatnio psinka dziecko wysadzała do przedszkola i 5 latek bez fotelika dowieziony. 

a ogólnie służbista yebany i szuka zawsze żeby się przy....lic 

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła ale wieje. Kapusta na rozsadę posiana, jutro trzeba by się na przegląd przejechać i może ten piec by też zdążył wywieźć 🤔

A życzyłeś takiej kobiety jak Merylin... 

Byłem zauroczony 

• Sad 1
Opublikowano

Panowie sprzedałem byka, coś się zmieniło z wyrejestrowywaniem czy tak jak było? Mi zawsze kupując y wyrejestrowywał, a ojciec coś gada, że ja muszę, jak to jest?

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

jutro trzeba by się na przegląd przejechać i może ten piec by też zdążył wywieźć 

przegląd tak długo, czy z piecem daleko, ze dnia może zbraknąć na te czyny?

Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Panowie sprzedałem byka, coś się zmieniło z wyrejestrowywaniem czy tak jak było? Mi zawsze kupując y wyrejestrowywał, a ojciec coś gada, że ja muszę, jak to jest?

skoro kazał to wyrejestruj.

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Czas przewidziany od 15, złom czynny do 16, SKP chyba do 17 czy 18. Na SKP ze 3km, na złom ze 4. Po co na raz wszystko objeżdżać.

Opublikowano
33 minuty temu, DANDYS napisał:

ale do tej pory pisiory nie mogą nic znaleźć na Tuska 🤭

Jest nie pisana zasada my nie ruszamy waszych a wy naszych. A tak jak @gregor1284 te same gęby rządzą od okrągłego stołu i tylko idą z partii do partii aby być przy korycie cały czas

• Like 3
Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

skoro kazał to wyrejestruj.

Jak Ty to zacytowałeś? Ja jeszcze nie zostałem premierem a Ty nie zastąpiłeś obajtka a już nas pegasusują?

1 minutę temu, PAN88 napisał:

Jest nie pisana zasada my nie ruszamy waszych a wy naszych. A tak jak @gregor1284 te same gęby rządzą od okrągłego stołu i tylko idą z partii do partii aby być przy korycie cały czas

Wspomnijmy jeszcze co stało na tym okrągłym stole 

Opublikowano
16 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Pjoter u nas to mówią że od krów dojenia i dzieci bawienia uchowaj Boże

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak Ty to zacytowałeś?

no faktycznie... 😄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v