Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
53 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Szklana lufka, papierosik i drewniana linijka.

nasz od matmy z technikum tez z tą linijka podchodził do każdego , jak to mawiał : nie cierpie chamstwa ,pijanych kobiet i murzyńskiej muzyki 

56 minut temu, Łolek napisał:

a życie to nie je bajka 

no , jest tu taki jeden 

Opublikowano
48 minut temu, pawel885 napisał:

A czyja to wina ?

Rodziców 

Tylko i wyłącznie 

Smartfony za 4tys 

Buty kilka par za 800

I tak co rok tylko coś nowe wyjdzie 

Później taka " dama" zderza się z rzeczywistością i kończy się różnie 

Zazwyczaj jako zabawka facetów z kasą 

Rodzice dmuchaja i rozpieszczają 

Internety robią z mózgów sieczke i rodzą się perełki 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

to po co się za nią zabierasz?

czy to ważne ? chciałem mieć kogoś fajnego u boku ale na dłuższą metę dałem sobie spokój bo wiem że za długo to by nie przetrwało , przypomniałem sobie o pewnym byłym młodym użytkowniku forum o nicku wojtek0515 pod którego zdjęciem fendta 312 kiedyś przyszło nam dość burzliwą polemikę prowadzić ale doszedłem do wniosku ze nie chciałbym kiedyś skończyc tak jak on z takiego samego powodu ,jak to ktoś kiedyś mi doradził by szukać mędrej i wyrozumiałem to tego się trzymam

1 godzinę temu, hubertb napisał:

Na początku nie kupuj im BMW i strzelaj do każdego kto zbliża się takim samochodem po córkę. 80% zagrożeń wyeliminowane... 

znajomego syn zmienił chyba z tego powodu e90 na a4b8 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Do kąta bez dyskusji! Jutro rano beż rodziców nie przychodź.

powinniśmy to przedyskutować...

Opublikowano
38 minut temu, gregor1284 napisał:

Ksiądz Jurek to ostatnio mówił tak. "Społeczeństwo teraz wygodne, nowoczesne. Kiedyś jak się zepsuł telewizor to podejmowali próbę naprawy a teraz wyrzucają i kupują nowy. Tak też się dzieje ze związkami." 

Z drugiej strony jak się zaczynają nienawidzić i mają się męczyć resztę życia, to może lepiej skończyć szybciej?? 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a daj spokój. o na siłę mnie naucza. 🙆‍♂️ ja już nie chcę!

Myślisz, że zalecenia ma...z Torunia🤔

10 minut temu, gregor1284 napisał:

Pafnucowski do kąta! Wyjdziesz jak Ci pozwolę!

Panie psorze...nie siłowo, nie siłowo...ucznia trzeba zachęcić, zmotywować, przekazać wiedzę, a czasem nawet odpuścić, kiedy brak chęci...za porażki dydaktyczne odpowiada nauczyciel (i to ostatnie to są słowa kontrolera z Kuratorium wypowiedziane pod adresem dyrektora szkoły)🤷

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, konteno napisał:

czy to ważne ? chciałem mieć kogoś fajnego u boku ale na dłuższą metę 

znajomego syn zmienił chyba z tego powodu e90 na a4b8 

Krzywdę to i na rowerze można sobie zrobić 

Młodzi  muszą zrozumieć że życie to nie Need for speed, chociaż człowiek święty nie był 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

W zeszłym tygodniu nasze wrogie policjanty trzymały aż 4 BMW na raz.

.

Podobno tak jest odgórnie nakazane by mieć lepsze oko na kierowców bawarek 

Edytowane przez stempos1980
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Myślisz, że zalecenia ma...z Torunia

nie wiem, ale osaczony się czuję. :ph34r:

Opublikowano
3 godziny temu, hubertb napisał:

Zresztą od dawna mamy równo uprawnienie i raczej żadna współczesna kobieta nie marzy o zależności od męża

to samo łóżka też dotyczy wiec oby to uprawnienie ciebie też kiedyś nie dotyczyło jak odchowacie dzieci i pójdą na swoje ale w sumie wtedy to już zazwyczaj dla obydwojga lotto

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Myślisz, że zalecenia ma...z Torunia🤔

Panie psorze...nie siłowo, nie siłowo...ucznia trzeba zachęcić, zmotywować, przekazać wiedzę, a czasem nawet odpuścić, kiedy brak chęci...za porażki dydaktyczne odpowiada nauczyciel (i to ostatnie to są słowa kontrolera z Kuratorium wypowiedziane pod adresem dyrektora szkoły)🤷

Maniek Ty miałeś mi pomóc za wszelką cenę go resocjalizować a nie do lenistwa nas obu nagabywać

No i ojca przewodnika w to nie mieszaj 

Opublikowano (edytowane)

eeeechchch...

4 minuty temu, Qwazi napisał:

Też to nauczanie mi tak trochę wygląda

mie się zdaje, że Czarnek mu namięszał...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
7 minut temu, stempos1980 napisał:

W zeszłym tygodniu nasze wrogie policjanty trzymały aż 4 BMW na raz.

.

Podobno tak jest odgórnie nakazane by mieć lepsze oko na kierowców bawarek 

Przecież oni sami jeżdżą bmw. Może przerwę gdzieś pod knajpą mieli 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v