Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
20 minut temu, gregor1284 napisał:

Co wy tam kobit w domu nie mata? 

No. Sieją, sądzą, podlewają i efekt jakiś taki sobie . 🙃

12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A żonę od czego masz? Dzieci też masz i to już dość spore chyba, jak miałem z 5 lat to już się "pasłem" w warzywach czy burakach z dziadkami, wprawdzie wiele się w takim wieku nie zdziałało ale zawsze coś.

Żona, mama się w tym bawią. Dobra, nie wszystko trzeba było kupić. Fasolka szparagowa się udała. Cukinia była, i pomidory. Jednak reszta to słabo. W sumie one też zajęcia ważniejsze mają. 

13 minut temu, malaczarna napisał:

Myślę że się obudził z internetu znajomosc bo nigdy żadna u niego nie była. Strasznie niesmialy był. mama mu niedawno zmarła dostał sam. 

Lepiej z internetu niż wcale. Samemu czasem fajnie powiedzieć, ale nie cały czas. 

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, malaczarna napisał:

Eh chłopaki jest nadzieja moj znajomy się żeni. 43 lata kawaler nawet pannę znalazł 45. Będą jak króliczki duracela

To głupota znalazł by młodszą a taka już dzieci nieda lub da ale strasznie duże ryzyko chorób u dziecka.

Zresztą ha tam zwolennikiem z 5lat młodszych kobiet co najmniej.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

To głupota znalazł by młodszą a taka już dzieci nieda lub da ale strasznie duże ryzyko chorób u dziecka.

A może dzieci nie chcą mieć?

7 minut temu, Leszy napisał:

Żona, mama się w tym bawią. Dobra, nie wszystko trzeba było kupić. Fasolka szparagowa się udała. Cukinia była, i pomidory. Jednak reszta to słabo. W sumie one też zajęcia ważniejsze mają. 

Lepiej z internetu niż wcale. Samemu czasem fajnie powiedzieć, ale nie cały czas. 

Niech przyjadą do babki Zośki na korepetycje z plewienia, niezrównana kobieta w tym.

Opublikowano
14 minut temu, Strongman napisał:

Patrzysz na to jak na dobór buhaja do krowy. 😉😜

14 minut temu, Strongman napisał:

Patrzysz na to jak na dobór buhaja do krowy. 😉😜

• Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, Baks00 napisał:

Uważaj że słownictwem👆😉

A właśnie...Przemek jakie Ty masz... akumulatorki 🤔🤭...

No i trzecia kontrola tej jesieni zaliczona...weterynaryja se pojechała...

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, Leszy napisał:

No to nawet i jalowiec można by wprowadzić zamiast leszczyny 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Strongman napisał:

Natura przecież poco komu stara baba jak młodemu sie chce a jej już nie wienc dlatego ważne jest aby mężczyzna był starszy.

Wiesiu, a to nie działa na odwrót przypadkiem...w sensie, że te starsze niewiasty, to ten no...🤔

28 minut temu, Strongman napisał:

Podejście iście...hodowlane...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano (edytowane)

Kobieta do menopauzy się chcę potem już nie a facetowi dłużej oczywiście z wiekiem coraz mniej .

Są takie małżeństwa że chłop ma 10 lat starsza jej już się niechce a ten napalony tylko lata i patrzy aby co na boku wygrzmocić.

Puki byli młodzi to ok ale jak chłop ma 35 a ona 45 to już tak sobie.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
34 minuty temu, gregor1284 napisał:

No to nawet i jalowiec można by wprowadzić zamiast leszczyny 

Leszczyna rośnie sobie koło obory, i ma dużo odrostów..... ;) 

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Qwazi napisał:

Wiesiu, a to nie działa na odwrót przypadkiem...w sensie, że te starsze niewiasty, to ten no...🤔

Podejście iście...hodowlane...

On się uja zna 

39 minut temu, Strongman napisał:

Kobieta do menopauzy się chcę potem już nie a facetowi dłużej oczywiście z wiekiem coraz mniej .

Są takie małżeństwa że chłop ma 10 lat starsza jej już się niechce a ten napalony tylko lata i patrzy aby co na boku wygrzmocić.

Puki byli młodzi to ok ale jak chłop ma 35 a ona 45 to już tak sobie.

Wiesiek za dużo filmów i gazet, po menopauzie to tylko smarowanie gorsze a tak to ponoć wszystko bez zmian 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
Pigmei napisał:

7 minut temu, wojtal24 napisał:

u nas kolega mówił że 500zl /1ha obrotowka

To jak ciężkie ziemie macie, u mnie  to 300-350 i w sumie bez różnicy czy zagon czy obrotówka 

3-4 klasa

Opublikowano
malaczarna napisał:

35 minut temu, 6465 napisał:

Oszczędzaj chłopa bo czytając tu co nie których kawalerów to widzę że prawdziwi mężczyźni to jak mamuty na wymarciu.

Zgodzę się 

29 minut temu, wojtal24 napisał:

we wszystkim oszczędzasz męża i wybierasz usługi 🤭🤭🤭🤭

Kombajn i prasa

dyplomatyczna odpowiedź 😉😆

Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

A chciał byś brzykać kobietę jak jej się nie chce i robi to tylko dla ciebie bo ci się chce 

Wiesiek jest powiedzenie że kobieta zawsze może nie zawsze chce, a chłop zawsze chce a nie zawsze może 

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

1 minutę temu, 6465 napisał:

Jak kto ma 5ha do zaorania to nie będzie wypożyczał sprzętu na dobę.

Oczywiście, że tak, tylko te 500zł/ha to tak trochę sporo ... 

to kolega mi mówił miał do zaorania 2 ha po qq i powiedział że tak go gość wykasował co świadczy usługi wydaje się dużo ale policzyć koszty pracownicze paliwo jakąś eksploatację. Ja po zniwach do swojego pluga zamówiłem komplet lemieszy dłut płozy i to wszystko w zamiennikach i zapłaciłem 1996zl a jak bym chciał zamówić ogrinal to cena pewnie x2 więc wszystko zależy z której strony się patrzy

Tomasz0611 napisał:

to kolega mi mówił miał do zaorania 2 ha po qq i powiedział że tak go gość wykasował co świadczy usługi wydaje się dużo ale policzyć koszty pracownicze paliwo jakąś eksploatację. Ja po zniwach do swojego pluga zamówiłem komplet lemieszy dłut płozy i to wszystko w zamiennikach i zapłaciłem 1996zl a jak bym chciał zamówić ogrinal to cena pewnie x2 więc wszystko zależy z której strony się patrzy

Tomasz0611 napisał:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v