Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

a ja mam ledy a właściwie jeden w c330 i też radio nie trzeszczy bo go tam nie mam 🤪😁

No to prawie jak u sąsiada za komuny, milicjant chciał mu wlepić mandat za pordzewiałe elementy optyczne w reflektorach, a sąsiad do niego mówi, na co mi nowe reflektory jak ja w ogóle instalacji nie mam.

Opublikowano
radekz200 napisał:

5 minut temu, Qwazi napisał:

Daj spokój Radzio tam pewnie teraz marcową fakturę próbuje retuszować, żeby było 2 z przodu i data z sierpnia...

@Łolek weź no wytłumacz, na co w takim classie patrzeć 

ale Cię boli ze doisz poniżej 2 😛

alexte 2 to brutto to ile netto 🤔

Opublikowano
6465 napisał:

Z cena i datą 😁

nie zrobi tego napewno...

Pafnucy12 napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

a ja mam ledy a właściwie jeden w c330 i też radio nie trzeszczy bo go tam nie mam 🤪😁

Warto wiedzieć 👍

kiedyś miałem chęć założyć ale szybko się rozmyśliłem 🤭😁

Opublikowano
40 minut temu, Qwazi napisał:

Daj spokój Radzio tam pewnie teraz marcową fakturę próbuje retuszować, żeby było 2 z przodu i data z sierpnia...

@Łolek weź no wytłumacz, na co w takim classie patrzeć 

Na cenę 🤭

Żarcik, Zbyszek ma do mnie namiar zawsze chętnie co podpowiem 

Opublikowano (edytowane)

3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Trza na bigos jechać

Pojeść za cały tydzień

Bo przez germańca nie było kiedy się najadać. 

Dobrze że som niedzielę i robić nie trzeba. 

To poza domem się stołujesz? Dziś się najesz za cały tydzień bigosu, a jutro spodnie w garści będziesz trzymał przy sraczu.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
14 minut temu, Desperado napisał:

To poza domem się stołujesz? Dziś się najesz za cały tydzień bigosu, a jutro spodnie w garści będziesz trzymał przy sraczu.   :P

Nie może być sraki

Bo jutro 8 ha do młocki

Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał:

Się nie zastanawiaj tylko bierz jak dobra, farbę psikniesz i nówka maszyna.

Żeby to ładnie wyglądało to nie taka prosta droga 

56 minut temu, bratrolnika napisał:

Myślisz wedle zasady że za darmo to i ocet słodki??? 

Wolę iść tam gdzie chce iść, i za to zapłacić, niż iść byle gdzie tylko dlatego że za darmo

Z Tobą też może się kiedyś napije wodki. Mam taką wódkę zero 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Mnie się zapytaj😅😉

Pany zdrówka na niedzielę 🙋

No dobra...Ty byś się ze mną napił🤔😉...ciekawe, czy dobrze podejrzewam, jaka będzie odpowiedź 🤔...

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Po wczorajszym weselu: przyda się 

Znowu? 

Opublikowano
15 minut temu, Baks00 napisał:

Mnie się zapytaj😅😉

Pany zdrówka na niedzielę 🙋

My to się może i napijemy nie za długo 🤔

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Trza jakoś pchać ten wózek :o długa nocka dziś była dopiero skończyłem 🥱

Paulina fajno dziewczyna a ty jakiś wózki popychasz, ej pociotek nie podobuje się to dla mnie 🤭

• Haha 1
Opublikowano

Z Paulina pożegnanie było takie że byś wuja był ze mnie dumny i wnukom opowiadał jaki to pociotek ci się trafił 🤭 nie ma to jak godzenie się po delikatnej kłótni i jednoczesne pożegnanie 🙄🙄 ehh co ta miłość z człowieka robi 😉😉

3 minuty temu, Łolek napisał:

My to się może i napijemy nie za długo 🤔

Paulina fajno dziewczyna a ty jakiś wózki popychasz, ej pociotek nie podobuje się to dla mnie 🤭

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v