Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Rolnik1973 napisał:

📢📢📢📢

Człowieki

A jak to jest z ruszaniem automatem na wzniesieniu, że lub podjazd

pokaż to cudo 

a co do ruszania to najpopularniejsza rada sie raczej nie sprawdzi 🤭

80665281_493283854654040_815166067152886

10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No ale jak zwolnisz hamulec to jedzie a jak pod górę ruszyć to zanim nogę z hamulca na gaz to nie zgaśnie? 

jak rekordem na hydrostacie 

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No ale jak zwolnisz hamulec to jedzie a jak pod górę ruszyć to zanim nogę z hamulca na gaz to nie zgaśnie? 

Pod jakieś strome podjazdy masz naprzyklad 1-2-3 ewentualnie L.Ale tak normalnie to D.Jak jest zdrowy automat to po zdjęciu nogi z hamulca bez dodania gazu już powinien ruszać a napewno nie powinien się cofnąć.

IMG_20230716_204005_012.jpg

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano

Rada do automatu.

Lewą nogę najlepiej przywiązać by nie przeszkadzała.

Prawa aby gaz i hamulec.

Wajcha drp i ju

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

Rada do automatu.

Lewą nogę najlepiej przywiązać by nie przeszkadzała.

Prawa aby gaz i hamulec.

Wajcha drp i ju

założy spodnie z szeroką nogawką i w drzwiach przytnie 🤪

Opublikowano

No żarty żartami, ale jest ten odruch lewa nogą sprzęgło wcisnąć..... I nos w szybie...😄 

Chwilę potrwa zanim lewa noga zrozumie że ma odpoczywać...

3 minuty temu, slawek74 napisał:

założy spodnie z szeroką nogawką i w drzwiach przytnie 🤪

1 minutę temu, Łolek napisał:

Ty normalnie wszystko wiesz 🙆‍♂️ posiadasz tak potężną wiedzę, dzięki że si3 z nami nią dzielisz 

....gdyby tylko chciał....😄

Opublikowano

48 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Dobre👍

A wróciłem. Podobało mi się w skansenie 

Zdążyłem jeszcze kilka bel siana zrobić...

Jakoś za szybko uschło...

pierwszy pokos ?? 

ty jak jozek -pseudonim baca, on tez teraz kosi..

45 minut temu, Qwazi napisał:

Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że...jesteś🤥

3 minuty temu, Łolek napisał:

Ty normalnie wszystko wiesz 🙆‍♂️ posiadasz tak potężną wiedzę, dzięki że si3 z nami nią dzielisz 

gdyby kazdy na af byl tak rozgarniety jak wy ,to by zle bylo..

osmieszacie sie co chwile 😂

ktos rozmawia o podrywie a ten z choroba wyjezdza-mistrz samozaorania..

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

pierwszy pokos ?? 

Drugi.

Mizerny, ale podsycha. Byckom poźniej nie smakuje.

Opublikowano (edytowane)

I taki dwór to ja rozumiem...👍

To gdzie?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
jacus napisał:

48 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Dobre👍

A wróciłem. Podobało mi się w skansenie 

Zdążyłem jeszcze kilka bel siana zrobić...

Jakoś za szybko uschło...

pierwszy pokos ?? 

45 minut temu, Qwazi napisał:

Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że...jesteś🤥

3 minuty temu, Łolek napisał:

dobrze że nie wszyscy są tak rozgarnięci jak ty ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, jacus napisał:

pierwszy pokos ?? 

Ty  jesteś tak samo rozgarnięty jak ten co o tym podrywie pisał 

Jacuś znam ludzi naprawdę bogatych i takich którzy zjeździli zawodowo i nie tylko pół Europy i kilka krajów poza nią i oni w rozmowie nigdy nie dadzą odczuć rozmówcy że są od nich w jakiś sposób lepsi, a ty w d byłeś i g widziałeś  a rzniesz swiatowca i mądrale, człowieczku drobny twoje wywody naprawdę nie robią tu na nikim wrażenia oprócz ciebie oczywiście 

Edytowane przez Łolek
  • Like 3
Opublikowano

o tir-owcach piszesz  ??  

nigdy nie mieliscie takiej pokusy zeby sie czegos nauczyc od madrzejszych od siebie ?? 

i dziwic sie ze wszyscy co maja troche wiecej rozumu uciekaj z polski wschodniej- z kim i o czym maja rozmawiac.....

16 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Drugi.

u nas to potraw nazywaja- od kilkunastu lat na ekologii nie kosilem -nie ma to zadnego sensu ekonomicznego..

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

nie ma to zadnego sensu ekonomicznego..

Piniendze to nie fszysdko

Opublikowano
jacus napisał:

o tir-owcach piszesz  ??  

nigdy nie mieliscie takiej pokusy zeby sie czegos nauczyc od madrzejszych od siebie ?? 

i dziwic sie ze wszyscy co maja troche wiecej rozumu uciekaj z polski wschodniej- z kim i o czym maja rozmawiac.....

16 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Drugi.

u nas to potraw nazywaja- od kilkunastu lat na ekologii nie kosilem -nie ma to zadnego sensu ekonomicznego..

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ ogarnij się....

Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał:

Ale tu nic nie było o...nawozach sztucznych...nie wzburzaj się tak bardzo...nie warto... szanuj zdrowie...potrzebny jesteś jeszcze... Ty i Twoja wszechstronna wiedza wraz z bezgranicznym doświadczeniem...młodym pokoleniom...

A na marginesie, to jak już idziesz w towarzystwie, gdzie takiego slangu używają, to z żoną🤔...bo wspomniałeś, że wszędzie z nią chodzisz...

Opublikowano

Tak się zastanawiałem czy to to...

Jakos tak z bliska nie byłem...hmmm. cza by się kajtnąć i obejrzeć dokladniej

1 minutę temu, tytanowyJanusz napisał:

Radzyń przeca

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

o tir-owcach piszesz  ??  

A Ty czasem nie ze wschodu polski ?? 

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

o tir-owcach piszesz  ??  

To się jakoś nazywa chyba...nie mogę sobie przypomnieć...weź no Jacuś pomóż...Ty na pewno wiesz...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v